Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

QUOTE(dzin budizmas @ 2012 01 11, 11:25)
Ypač sunku patikėt, kad KT padėjo.Tikiu, kad "švarus" protas ir mityba padeda, bet gyvenant XXI amžiuj būti ramiam, tai reik arba nieko neturėt ir būt ant visko dėjusiam, nes jei reik rūpintis šeima ir pan. tai neišeina be problemų gyvent.
išsiliejau  lotuliukas.gif

Galit netikėti, aš ir pati negaliu atsidžiaugti. Gal kitam ir lietaus vanduo padėtų. Gal ten koks įdėtas chemikalas kur man trūko g.gif nes kai gėriau KT prieš kokius 7metus, tai nebuvo jokio poveikio. Ir nei nėštumas, nei maitinimas nieko nepagerino. O dabar esu sveikas žmogus (nuo rugpjūčio mėn. tfu tfu tfu). O buvo dėmėtos ir kojos, ir rankos ir nugara, maža dėmelė ant veido ir kaklo. Visas kūnas kaip dažais nutaškytas. Į darbą vaikštau tik su golfu. Net ir vasarą eidavau ilgomis rankovėmis, sijonu iki žemės. Nesu jauna ir kvaila, dariausi krūvą tyrimų, ieškojau paūmėjimo priežasčių, gulėjau ligoninėje, važiavau į Turkiją, mityba sureguliuota, sveriu 48kg. Šia liga sergam abu su MB ir seniai. MB nepadeda niekas verysad.gif Jo nugara-baisus didelis plėmas doh.gif
Ilgai nerašiau, nes taip ir pamaniau, kad nepatikėsit.
Su moteriškėmis galiu pasidalinti patirtimi per AŽ.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 01 11, 17:30)
Galit netikėti, aš ir pati negaliu atsidžiaugti. Gal kitam ir lietaus vanduo padėtų. Gal ten koks įdėtas chemikalas kur man trūko g.gif nes kai gėriau KT prieš kokius 7metus, tai nebuvo jokio poveikio. Ir nei nėštumas, nei maitinimas nieko nepagerino. O dabar esu sveikas žmogus (nuo rugpjūčio mėn. tfu tfu tfu). O buvo dėmėtos ir kojos, ir rankos ir nugara, maža dėmelė ant veido ir kaklo. Visas kūnas kaip dažais nutaškytas. Į darbą vaikštau tik su golfu. Net ir vasarą eidavau ilgomis rankovėmis, sijonu iki žemės. Nesu jauna ir kvaila, dariausi krūvą tyrimų, ieškojau paūmėjimo priežasčių, gulėjau ligoninėje, važiavau į Turkiją, mityba sureguliuota, sveriu 48kg. Šia liga sergam abu su MB ir seniai. MB nepadeda niekas verysad.gif Jo nugara-baisus didelis plėmas doh.gif
Ilgai nerašiau, nes taip ir pamaniau, kad nepatikėsit.
Su moteriškėmis galiu pasidalinti patirtimi per AŽ.

gink Dieve nesakau, kad nesąmonė, tik sunku patikėt, jei tik padeda tai valio 4u.gif
Atsakyti
[quote=Agnė/Ramutė,2012 01 10, 17:36]
Kad tik mačytų. 4u.gif
Pirmiausia - tai kiek skaičiau, rizika perdozuoti suaugusiam žmogui kyla viršijus
2000TV dienai, šitos ribos neperžengė. Vartojo ilgai (sąlyginai, įkeltoj nuorodoj - rekomenduojamos dozės pagal susirgimus, tai pvz. 1 tipo diabeto atveju reiktų 2000TV dienai visus metus), medikų priežiūroje gydymo tikslais būna naudojami dar didesni kiekiai, bet tada be kalbų reikia reguliariai tirti kraują ir kepenis, ne pačiam gydytis.

Ačiū labai už išsamią informaciją. Būkit sveiki 4u.gif
Atsakyti
KT veikia hormonų sistemą, kas ten žino, gal paderino kokią klaidelę, ir pasireiškė toks laimingas šalutinis poveikis - psoriazė pranyko. Šiuolaikinė medicina žino tiek daug ir dar kartu tiek mažai, visada manau, kad jei ko nors nežinau ar kiti nežino - tai nereiškia kad neegzistuoja ar neįmanoma... 4u.gif
Vitaminas D yra ne šiaip vitaminas, jis panašios cheminės sandaros kaip hormonai. Anglų kalba skaitantiems, čia anglakalbiai dalinasi patirtim apie D vartojimą, naudotas dozes, ir poveikį. Daug kam pagerėjo, kitais metais vyrui drąsiau girdysiu, gal net dar bent kiek dozę didinsiu... Kurie naudoja arkliškom dozėm, darosi kraujo tyrimus. 4u.gif
http://www.psoriasis...cure-psoriasis/
Atsakyti
Tikrai buvo įdomu paskaityti pagal įdėtą jūsų nuorodą. Belieka viską išbandyti patiems, nuolat atliekant kraujo tyrimą. Tikėkimės, kad vistik kažkas pasikeis smile.gif
Atsakyti
sveikos as cia pas jus naujoke Žvineline sergu nuo vaikystes syta liga as paveldejau ir matau kiek visokiu budu yra gidytis bet as jau vilti esu praradus kad man kazkas pades ja issigiditi man tik dermovate veninteli vaistai padeda tai as daba gyvenu anglijoje ar yra kas nors is jusu gyvenancios uk ir kokius cia vaistus perkate nuo tos ligos man labai idomu nes mano vaistai baiges o man nera galimybiu i lietuva nuvikti tai galvoju cia kokiu pabandyti bet nezinau kokiu yra jai kas atsakis man bus labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginbitute @ 2012 01 21, 22:16)
sveikos as cia pas jus naujoke Žvineline sergu nuo vaikystes syta liga as paveldejau ir matau kiek visokiu budu yra gidytis bet as jau vilti esu praradus kad man kazkas pades ja issigiditi man tik dermovate veninteli vaistai padeda tai as daba gyvenu anglijoje ar yra kas nors is jusu gyvenancios uk ir kokius cia vaistus perkate nuo tos ligos man labai idomu nes mano vaistai baiges o man nera galimybiu i lietuva nuvikti tai galvoju cia kokiu pabandyti bet nezinau kokiu yra jai kas atsakis man  bus labai aciu smile.gif

Reikes recepto vaistam.gp pasirodyk,yra ir dermovate ir silpnesniu vaistu.israsys pagal situacija.nors lt tik dermovate naudojau,dabar pilnai uztenka silpnesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo js.: 21 sausio 2012 - 23:29
na reiks pabandyti nueit cia pas daktarus o gal kas yra bandziusi turkiskas zuveles kazkaip kila noras pabadyti gal kas yra banziusios?
Atsakyti
Sveikos!
Aš pati šia liga nesergu, bet serga mano 10-metis berniukas. Norėčiau Jūsų patarimų, kaip šią ligą gydyti? Jam labai greitai ji išplito ir dabar yra ant kojų, galvos srityje, prie genetalijų. Kolkas po nedaug, neseniai tai pamatėm, vedėm pas gydytojus, išrašė Elocon lašiukų galvai, o dėl kitų vietų dar nežinom ką naudoti. Kaip susitaikyti su šia liga? Ką daryti, kad būtų mažiau pastebima? Gal žinote kokių nors gerų gydytojų, kurie galėtų padėti? Nes mums dar tik pati pradžia šios ligos.
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2012 02 17, 09:53)
Sveikos!
Aš pati šia liga nesergu, bet serga mano 10-metis berniukas. Norėčiau Jūsų patarimų, kaip šią ligą gydyti? Jam labai greitai ji išplito ir dabar yra ant kojų, galvos srityje, prie genetalijų. Kolkas po nedaug, neseniai tai pamatėm, vedėm pas gydytojus, išrašė Elocon lašiukų galvai, o dėl kitų vietų dar nežinom ką naudoti. Kaip susitaikyti su šia liga? Ką daryti, kad būtų mažiau pastebima? Gal žinote kokių nors gerų gydytojų, kurie galėtų padėti? Nes mums dar tik pati pradžia šios ligos.

Aš pirmiausiai bandyčiau keisti mitybą ir žiūrėti, gal maisto keitimas sutvarkytų. Reikėtų bent porai mėnesių atsisakyti pieno produktų, saldumynų, rūkytų gaminių, taip pat nors trumpam kviečių. Iš tiesų vaikui sunku nevalgyti tokių dalykų, bet kadangi jis gaminasi ne pats, tai gaite reguliuoti jo racioną. Iš pradžių sunku gali būti, bet jei matysite rezultatus - nebus sunku jokios dietos smile.gif Laikykitės. Dar mūsų atveju labai padeda kai galvą ir veidą po plovimo perplauname lakišiaus nuoviru: rezultatai labai geri - galvoje židinukų beveik neliko, Nors daktaras sakė, kad jis gali sausinti odą, bet to kaip ir nesijaučia.
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2012 02 17, 15:00)
Aš pirmiausiai bandyčiau keisti mitybą ir žiūrėti, gal maisto keitimas sutvarkytų. Reikėtų bent porai mėnesių atsisakyti pieno produktų, saldumynų, rūkytų gaminių, taip pat nors trumpam kviečių. Iš tiesų vaikui sunku nevalgyti tokių dalykų, bet kadangi jis gaminasi ne pats, tai gaite reguliuoti jo racioną. Iš pradžių sunku gali būti, bet jei matysite rezultatus - nebus sunku jokios dietos smile.gif Laikykitės. Dar mūsų atveju labai padeda kai galvą ir veidą po plovimo perplauname lakišiaus nuoviru: rezultatai labai geri - galvoje židinukų beveik neliko, Nors daktaras sakė, kad jis gali sausinti odą, bet to kaip ir nesijaučia.

Labai ačiū.
Pabandysime jūsų siūlytus metodus smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

As siandien suzinojau tikslia sunelio (3 metai) ligos diagnoze unsure.gif Nors vaiksciojom pas alergologus ir dermatologus santariskese ir antakalnyje, nieko neitare...musu poliklinikoje gyd nustate zvyneline.
Antra ziema ant veido skruostu srityje ir ant smakro raudoni plemukai yra..susidaro zvyneliai (dar neismokau tu spec. terminu g.gif manau jau teks, nes istrigom ilgam kiek teko paskaitinet)
Vasara odyte minksta grazi lyg niekur nieko...kai isaiskejo kad "salciui" alergijos buti negali, ieskojom giliau. O ypusejus sia ziema liga perejo i rankytes, nuo rieso ligi alkuniu...jau bijau laukti kur plis toliau verysad.gif

Gyd israse gaminamo vaistuko, tai per 2 savaites veidukas susitvarke, minkstas ir lygus, o rankytes dar ne schmoll.gif

Is tikruju klausimu milijonas, asaros blizga akyse...bandau isivaizduoti vaika paaugusi, kokios pasekmes jo sveikatai bus, kaip jam paciam bus...ieskau vietu kur padariau ka negerai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimucia: 17 vasario 2012 - 23:48