Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 34 tema :)

hehe. savaitgalis. nenorinčios tupinėti namuosr su ruoša renkasi čia biggrin.gif
Atsakyti
Panašu, kad visoms mielesnė namų ruoša g.gif
Atsakyti
as jau ant smugio prasisukau su maisto ruosa, tik sunku prisiverst kitokiai namu ruosai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 06, 14:32)
Panašu, kad visoms mielesnė namų ruoša g.gif

ne mielesne..ale reik doh.gif jau taip sunkiai stumiuosi..darbeli padarau ir sedu pailset lotuliukas.gif

Dzimut,
nusiimk tu tuos bernus nuo avataro lotuliukas.gif uzsidek, kanors mergaitisko..juk tu tokia mergaitiska mirksiukas.gif

Laputaityte irgi pieva uzsimaukslinus lotuliukas.gif Ka galvot i toki avatara ziurint? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 06 lapkričio 2010 - 14:51
Ne... nu jau tikrai... noreciau nors savaitgalines tarnaites. biggrin.gif
Pietus verda... o as po namus su skuduru ir sluota....oi doh.gif
Pamenu kazkada ar tai Ruta ar tai Japoniene rase, kad vampyru buti, tai geris, ypac del namu ruosos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 06, 07:46)
Na ka...paparacinam mirksiukas.gif
Oro uostas NOLA . Robertas, Kristen ir sagos autore Stef ruosiasi skristi i RIO
user posted image

o Tayloras kur? unsure.gif juk turejo kartu varyt mastau.gif
QUOTE(perfekta @ 2010 11 06, 09:55)
Labas rytas 4u.gif na va, perskaiciau Saulelydi ir viso to pasekme = sapnavau Edzka doh.gif bet toks svelnumas is jo sklido, nerealu...nu vsio reik daryt isvadas, ania, egliosha mirksiukas.gif

kokias isvadas? laugh.gif kad Saulelydzio neskaityt daugiau kad tokie sapnai i galva nelystu? laugh.gif
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 06, 11:24)
Mano tokia pat savijauta.. doh.gif  Tik mane dar pykina kartais ten.. o MB tai visa laika sedi isitempes, pliaumpina kazka stipresnio.. todel islipa jau zpyzvairis.. o kartai ir visai zvairas, nuo keliones trukmes priklauso  biggrin.gif  Ir laiko mano ranka visa laika.. ir kalba, kaip jam baisu.. nu kaip jam mirtinai baisu.. Tai ramybes neturiu as lektuve  doh.gif

lotuliukas.gif geras lotuliukas.gif mes va 9 valandas skrisim, su turbulensijom(dauuug turbulensiju kol Atlanta iveiki, bet man patinka biggrin.gif ) ir lektuviniu maistu, ale didelis pliusas kad nakti, o tai kai sviesu as neuzmiegu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 15:47)
Laputaityte irgi pieva uzsimaukslinus lotuliukas.gif Ka galvot i toki avatara ziurint? lotuliukas.gif

Ką jau čia beprigalvosi..Gali galvot, kad aš arba gamtos vaikiukas, arba gal kokia romantikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 14:47)
Dzimut,[/color] nusiimk tu tuos bernus nuo avataro lotuliukas.gif uzsidek, kanors mergaitisko..juk tu tokia mergaitiska mirksiukas.gif

kad jie man labai jau grazus, o dar tarpusavy taip meiliai susiglaude. Kaip gi as galiu nusiimt? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 11 06, 15:03)
o Tayloras kur? unsure.gif juk turejo kartu varyt mastau.gif

taigi buvo vienoj foto matyti- nesesi instrumento futliare ji laugh.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 06, 15:13)
Ką jau čia beprigalvosi..Gali galvot, kad aš arba gamtos vaikiukas, arba gal kokia romantikė lotuliukas.gif

tai kad ten greiciau suarta zeme laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 06, 15:13)

O tau prie veido tinka..ir romantike ir gamtos vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 06, 16:16)

tai kad ten greiciau suarta zeme laugh.gif

Romantikė su polinkiu į ūkio darbus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 06 lapkričio 2010 - 15:17
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 06, 15:16)
kad jie man labai jau grazus, o dar tarpusavy taip meiliai susiglaude. Kaip gi as galiu nusiimt?  lotuliukas.gif

Tai paieskok kokiu meiliai susiglaudusiu mergaiciu lotuliukas.gif ..vis labiau i tema bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 06 lapkričio 2010 - 15:24
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 06, 16:16)
taigi buvo vienoj foto matyti- nesesi instrumento futliare ji laugh.gif

maciau as ta foto irnesakyk.gif matyt kazkas pamelavo... suds.
Atsakyti