Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 34 tema :)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 15:19)
Tai paieskok kokiu meiliai susiglaudusiu mergaiciu lotuliukas.gif ..vis labiau i tema bus biggrin.gif

schmoll.gif man kazkaip susiglaude vyrukai labiau patinka laugh.gif

Bet klausykit, kokios fotkes grazios thumbup.gif Zane, tau labai labai labai tinka tamsus plaukai thumbup.gif wub.gif
Arti irgi pagaliau normaliu fotkiu isidejo thumbup.gif
Kosmanaftikiene tai wub.gif
Pimcute irgi thumbup.gif , o suo koks galingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 06, 16:52)
Nu nieko sau mastau.gif
Arti blink.gif pridejai fotkiu ir nemegsti, kada aptarineja... doh.gif

Ziauriai nemegstu...esu pavargus nuo komentaru "kokia tu kuda", o pats baisiausias komplimentas "kaip isgrazejai.." doh.gif suprask, kad pries tai ne kas buvo..man patinka originalus komplimentai ax.gif
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 06, 17:46)
Arti irgi pagaliau normaliu fotkiu isidejo  thumbup.gif

Arti pridejo senu fotkiu..dabar as visai kitokia tongue.gif Na, bet as nesenstu..taip, kad tinka.. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 06 lapkričio 2010 - 18:11
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 19:03)
Ziauriai nemegstu...esu pavargus nuo komentaru "kokia tu kuda", o pats baisiausias komplimentas "kaip isgrazejai.." doh.gif suprask, kad pries tai ne kas buvo..man patinka originalus komplimentai ax.gif 

Arti pridejo senu fotkiu..dabar as visai kitokia tongue.gif Na, bet as nesenstu..taip, kad tinka.. biggrin.gif  lotuliukas.gif

O tau pačiai nebūna taip, kad žiūri senas foto ir pagalvoji - o dieve dieve, koks vaizdas, dabar tikrai geresnis g.gif bigsmile.gif

Ir koks jau tau originalus komplimentas patikrų - atrodai kaip vidury girios išdidus baravykas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kas dėl skrydžių lėktuvu - nesu skridus, bet kažkaip nelabai ir traukia biggrin.gif
Niekaip nesuprantu Robo fanių neapykantos Kristen doh.gif Negi jos rimtai ko nors tikisi? g.gif
Dėl Tayloro, tai kažkur skaičiau kad jis vakar Soho House, LA buvo pastebėtas ax.gif

Čia fanės, kuri gyvena tame pačiame viešbutyje kaip ir Robsten, pasakojimas

Story of a fan staying at the same hotel!

"I am from Sao Paulo and I lodged with my family in the hotel where the actors Kristen and Robert are - I'm visiting.

I'm not a fan of the saga, but I admire these actors. I found them at lunch, they were with Stephenie
Meyer and a girl at a table and other guys in another. I don't understand English very much, even less the
European accent the girl had, but I admire it and I could see that they are really nice. At the hotel they asked me if I was a fan and not to bother them. I had no problem with it, I respect their space and privacy.

Kristen approached where I was, next to the waiter, said something in English that he understood and replied, and she greeted me. I gave her a greeting back, smiling. Kristen waited for the menu to order. She was talking with the other girl in English and I couldn't understand anything. Robert and Stephenie Meyer were on the table waiting for her and looked to her a lot (not exaggerating).

For many girls who are fans of the series would have liked to be in my place, however for me was like seeing
ordinary people. I only found out today that they came here to Brazil to shoot some scenes for the last movie. I can say that Kristen is a very beautiful girl, Kristen and Rob actually are together. They were very
tender to each other, Robert is very attentive to and loving towards her.

I'm staying for a week and I think I'll see them again. It's a pleasant experience. To see these actors was something amazing. I never thought that where I would stay I would find these actors who are admired by thousands and thousands of fans."
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 06, 18:16)
O tau pačiai nebūna taip, kad žiūri senas foto ir pagalvoji - o dieve dieve, koks vaizdas, dabar tikrai geresnis g.gif  bigsmile.gif

Ir koks jau tau originalus komplimentas patikrų - atrodai kaip vidury girios išdidus baravykas?

Nu man i fotkes nereik ziuret, kad pagalvociau "o Dieve"..viena diena as sau grazi, kita diena "o Dieve" biggrin.gif Nu bet apskritai man isvaizdos aptarinejimas nepatinka..sustorejai..suplonejai.. koks kieno reikalas blink.gif nu nepatinka..Ir komplimentai "is reikalo" nepatinka...aj kazkaip matosi, kada zmogus nuosirdziai sako...pvz, mano vyras komplimentais nesimeto, bet kai pasako..zinau, kad tai ne siaip zodziai blush2.gif

O viena komplimenta atsimenu "Panele, ar nesunku jums"..galvoju, taigi nieko sunkaus nenesu..atsisuku, o jis "..ar nesunku toki grozi nesti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 06, 14:58)
Tuomet būk team Damon bigsmile.gif Jis bent jau nenuspėjamas bigsmile.gif

Pradejau as irgi ziet si seriala thumbup.gif
Man Damon labiau..Stefanas negrazuuus schmoll.gif

Grazios foto wub.gif

Man ziauriai patinka skristi lektuvu thumbup.gif Dievinu wub.gif o va mano mama ziauriai bijo doh.gif

egliosha, dziugu, kad griet grisi namo thumbup.gif

Kokia knyga pradesi skaityt? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2010 11 06, 19:29)
Pradejau as irgi ziet si seriala thumbup.gif
Man Damon labiau..Stefanas negrazuuus schmoll.gif

Oooo..Tu tik šito nesakyk toj anoj kitoj temoj lotuliukas.gif
Atsakyti
o, pagaliau matosi, kokia Arti graži. ne, mes jos nepriimsim į savo meetą schmoll.gif nustelbs ji čia vilnietes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 18:03)

o man toks komplimentas "kaip isgrazejai" nera baisus smile.gif Nors man labiausiai patinka komplimentai apie vidines savybes, ismone, prota ir pan. Isvaizdos komplimentu nemegstu ir nezinau kaip reaguot blush2.gif
O koks tau butu originalus? "Tavo akys tokios patrauklios, nes jose matau save" lotuliukas.gif
Atsakyti
Paziurejau fotki.com nauju foto yra thumbup.gif

Man Zane sviesiais grazesne wub.gif g.gif

pimcute, ne jauniausia cia blush2.gif biggrin.gif

Arti, thumbup.gif 4u.gif

kosmona...nu koks nikas sunkus nepamenu galo doh.gif blush2.gif zodziu ilgais plaukais thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Laputaitytė, nesakysiu biggrin.gif

Gal turit pasiulimu kitos temos apklausai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 06, 19:31)
Oooo..Tu tik šito nesakyk toj anoj kitoj temoj lotuliukas.gif

O tai yra ten daug Stefano gerbėjų? biggrin.gif Nes aš irgi pradėjau žiūrėt ir man Damonas daaaug labiau patinka biggrin.gif biggrin.gif atsiprašau už poster_offtopic.gif
Atsakyti