Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 34 tema :)

Egliosh, negaliu rasyt apie tave eilerascio...nepatiks tau lotuliukas.gif po to dar labiau ant manes uzsiruuustinsi..isvis nekalbesi biggrin.gif Davai kelk man Edvos be jokiu ten eilerasciu..ir nesimaivyk nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 06 lapkričio 2010 - 15:24
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 16:23)
Egliosh, negaliu rasyt apie tave eilerascio...nepatiks tau lotuliukas.gif po to dar labiau ant manes uzsiruuustinsi..isvis nekalbesi biggrin.gif Davai kelk man Edvos be jokiu ten eilerasciu..ir nesimaivyk  nail.gif

ai tu sau blink.gif tai is taves trubudures nebus ane laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 06, 15:48)
ai tu sau blink.gif tai is taves trubudures nebus ane laugh.gif

g.gif trubudures? g.gif nepyk, Egliosh, rasau ka galvoju biggrin.gif
istrauka:

nei ant vyru,
nei ant muzono
ji visai neturi skonio

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O be to, tau mano kuryba nepatinka..neliaupsini niekad..neploji katuciu bebe.gif..zodz, apseisi be eilerascio... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 06 lapkričio 2010 - 15:58
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 16:53)
g.gif trubudures? g.gif nepyk, Egliosh, rasau ka galvoju biggrin.gif
istrauka:

nei ant vyru,
nei ant muzono
ji visai neturi skonio

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O be to, tau mano kuryba nepatinka..neliaupsini niekad..neploji katuciu  bebe.gif..zodz, apseisi be eilerascio... tongue.gif  biggrin.gif

irnesakyk.gif koks ten rusiskas priezodis apie skoni? biggrin.gif

swoon.gif o kas buvo isidejus citata i parasa???
zodz kokia as tau muza nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 06, 16:01)
irnesakyk.gif koks ten rusiskas priezodis apie skoni? biggrin.gif

swoon.gif o kas buvo isidejus citata i parasa???
zodz kokia as tau muza nesuprantu lotuliukas.gif

Klausk Daivos, ta gal zinos biggrin.gif

Tai tik tos dvi eilutes tau ir patiko..o iki tol nei muuu nei beee biggrin.gif
Nu tu mane pirmam posmui ikvepei su savo "Edva ant karnyzo"..nu ir vsio dabar yra kaip yra.. lotuliukas.gif .Baik sukt uodega blyn..ikvepinek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 06 lapkričio 2010 - 16:12
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 13:39)
Nika, ko tyli? g.gif Susicementavai su Vilnium..su Kaunu nebesneki? biggrin.gif
Nezinau..reik kazka daryt..mazuma tas Kaunas..gal lankstinukus sitos temutes gatvese paplatint biggrin.gif  lotuliukas.gif
Nika..Nika..
Nu ot ...pinda (is taves pasiskolinu  hihihi.gif ) Ok..Arti eina toliau namu kuopt  dirol.gif
Pajusk mano neapyyykanta...triniti.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif (dar vienas skolinys hihihi.gif  hihihi.gif )

blink.gif blink.gif blink.gif vagile pindosia doh.gif as namus tvarkiau irnesakyk.gif
ir dar neapykantos labai daug isliejai tai tvyro dar dabar karsta.gif issklaidyk biggrin.gif taip daba pziejau i savo nika... kodel niekas neklausia ka reiskia Nika? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 06, 16:15)
blink.gif  blink.gif  blink.gif vagile pindosia doh.gif  as namus tvarkiau irnesakyk.gif
ir dar neapykantos labai daug isliejai tai tvyro dar dabar karsta.gif issklaidyk biggrin.gif taip daba pziejau i savo nika... kodel niekas neklausia ka reiskia Nika? g.gif  bigsmile.gif

As tik pasiskolinau..imk ta savo pinda ir pajusk neapykanta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aj ti kad viskas aisku..irnesakyk.gif
89 gimimo metai
Nika nuo g.gif Aleksandrnikos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 06 lapkričio 2010 - 16:21
QUOTE(Arti @ 2010 11 06, 16:20)
As tik pasiskolinau..imk ta savo pinda ir pajusk neapykanta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aj ti kad viskas aisku..irnesakyk.gif
89 gimimo metai
Nika nuo g.gif Aleksandrnikos lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif imk as dalintis gi moku irnesakyk.gif jo jo ten kur su vardu tikrai taip thumbup.gif thumbup.gif tik deja neturiu tokios fantazijos, kad taip sukurt biggrin.gif Is tikruju tai zinai kai buna nickname sutrumpintai nikas sako, kadangi as moteriska gimine, tai Nika lotuliukas.gif
Blem kaip visada pokalbis "i tema" biggrin.gif
Papildyta:
Arti kiba man dabar neapykanta liet? blink.gif
Atsakyti
Nu nieko sau mastau.gif
Arti blink.gif pridejai fotkiu ir nemegsti, kada aptarineja... doh.gif tai kaip daba tylet????? unsure.gif unsure.gif Nu ir gerai... nieko nesakysiu tongue.gif ir seip daba as tikrai budziu biggrin.gif nes viena kalbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 06 lapkričio 2010 - 16:57
Tyla... Pažiūrėt filmą gal reikėtų tuomet, jei jau nieks neplepa...Bet taip nusiteikimo niekam neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as yrgi lektuvu neskrydus,tai nezinau kaip butu biggrin.gif bet manau tikrai nebijociau ir panasiai..Man patinka ekstremalus dalykai thumbup.gif noreciau isbandyti suoli su guma,parasiutu ir panasiai ax.gif

Bet tikrai,kad vargsai verysad.gif jau tie fanai schmoll.gif

Daiva,video thumbup.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Bet jau fanu nuotrauka pridaryta doh.gif Ir pusnuogiu,ir vestuviniu ir t.t. rolleyes.gif

Bet vat vis delto koks pattisonas sekmingas vyrukas biggrin.gif Yra taip sakant geidziamas ivairaus amziaus,isvaizdos,tautybes ir pan. moteru flirt.gif hihihi.gif
Papildyta:
Welcome to the Rileys

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti