Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 39 namučiai

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 08, 17:18)
Gerai, gerai, tegu tik leidžia Picoult knygas, man patinka jos rašymo stilius. Temos tokios labai jau amerikietiškos, liečia labiau amerikiečių gyvenimo realijas. Tačiau, kad ir kaip bebūtų, jos knygas tikrai visas kaip pirkau taip ir pirksiu. Trapumo ir aš neskaičiau, taupau, nes jau pasiilgau to grynai Picoultiško sugebėjimo pažvelgt į situaciją iš įvairių pozicijų, skirtingų žmonių akimis, įlįst į veikėjų galvas ir labai taikliai atskleisti jų psichologinius, mąstymo, jausenos vingius.

Man irgi Picoult patinka. Kaip pirkau, taip ir pirksiu jos knygas rolleyes.gif Tik keista man, kad taip dažnai leidžia smile.gif
Atsakyti

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 11 08, 17:29)
Man irgi Picoult patinka. Kaip pirkau, taip ir pirksiu jos knygas  rolleyes.gif Tik keista man, kad taip dažnai leidžia  smile.gif
Tai matyt todėl ir leidžia, kad yra nemažai žmonių, kam jos knygos patinka biggrin.gif Kad pirktų ir skaitytų, tsakant rūpinasi skaitytojų gerove biggrin.gif Kaip ir pavyzdžiui dabar vieną po kitos pradėjo verst ir leist Barbara Delinsky knygas. Man, ačiū die, nei šilta, nei šalta jos knygų atžvilgiu. Perskaičiau "Šeimos medis", neužkabino, ypatingai gero įspūdžio nepaliko pats rašymo stilius, tai dabar ramiai galiu stebėti kaip kepamos jos knygos, nes noro jas pirkti apvalus nulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 08, 16:07)
Jeigu angliškai šis pavadinimas atitinka Change of Heart (nes tik tokią radau Jodi Picoult knygą)

tai ta pati ir bus smile.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 11 08, 16:29)
Man irgi Picoult patinka. Kaip pirkau, taip ir pirksiu jos knygas  rolleyes.gif Tik keista man, kad taip dažnai leidžia  smile.gif

Na o man visiškai nenuostabu kodėl jas leidžia masiškai, nes gerai užsidirba mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir Sandros Brown knyga nauja bus (,, Aklavietė'' ). Jos irgi knygas vieną paskui kitą leidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 08, 17:07)
Jeigu angliškai šis pavadinimas atitinka Change of Heart (nes tik tokią radau Jodi Picoult knygą), tai tada ne, nebus panašu į Trapumą, kiek paskaičiau aprašymą rolleyes.gif Kalinys, nuteistas mirties bausme, norės paaukoti širdį savo aukos seseriai. Tačiau tai nebus knygos vinis kaip supratau. Labiau bus akcentuojama pati mirties bausmė, religija, tikėjimas, bus keliami tokie klausimai kaip: Ar religija padaro mus tolerantiškesniais ar kaip tik atvirkščiai? Ar mes tikime tuo ką darome, tik todėl, kad tai teisinga? Ar tiesiog pernelyg bijome prisipažinti, kad visgi neturime atsakymų į visus klausimus?

Va šioje knygoje gvildenamos problemos iš tavo aparašymo tai man nepasirodė nei įdomios, nei aktualios unsure.gif Iš jų gal įdomiausia būtų paskaityti apie mirties bausmės tikslingumo svarstymą.
O "Trapumą" tai visgi tebenoriu perskaityti.

Beje, kur jūs radot apie šias knygas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 lapkričio 2010 - 17:52

Va ir Sandros Brown nieko neskaičiau ir įtariu neskaitysiu rolleyes.gif Kažkaip iš aprašymo nei viena neužkabina tiek, kad norėčiau skaityt.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 08, 17:51)
Beje, iš naujos Picoult knygos aprašymo kai ko nepaminėjau, nes manau tai labai daug skaitytojų atbaidytų ją skaityt, žiūrėsiu kas lietuviškame aprašyme bus parašyta rolleyes.gif Nors, gi galite ir pačios pasiskaityti angliškąjį aprašymą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 08 lapkričio 2010 - 18:03
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 08, 18:02)
Beje, iš naujos Picoult knygos aprašymo kai ko nepaminėjau, nes manau tai labai daug skaitytojų atbaidytų ją skaityt, žiūrėsiu kas lietuviškame aprašyme bus parašyta rolleyes.gif

Oho, suintrigavai bigsmile.gif
Bandžiau verstis, nieko šokiruojančio kaip ir neradau g.gif
Pašnabždėk man į AŽ, jei čia nenori, ką turėjai omeny ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 lapkričio 2010 - 18:12
Labas
kai susirašiau kiek man reikia padaryti iki semestro galo tai pasidarė baisu ir pamačiau,kad teks biškel užraukti su skaitymu cray.gif

kažką dar norėjau pasakyti,bet pamiršau biggrin.gif
Aij,dar ne į temą,aš didžiuojosi,kad esu lietuvė didis.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 08, 16:48)
Ir Sandros Brown knyga nauja bus (,, Aklavietė'' ). Jos irgi knygas vieną paskui kitą leidžia  doh.gif

jooooooooo nes tik ką knygynuose pasirodė jos nauja knyga 'Dūmų uždanga'... Siaubas kažkoks tam kas supirkinėja jos knygas doh.gif
Atsakyti
Iš Only nusipirkau "Auksinį kompasą". Lyg man mažai knygų būtų blush2.gif
Bet čia labiau vaikui, ne sau (skaitysim abi smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 08, 18:11)
Iš Only nusipirkau "Auksinį kompasą". Lyg man mažai knygų būtų blush2.gif

wub.gif wub.gif
prisimenu,labai patiko
reikės kada visas dalis susipirkti g.gif (ir filmas labai patiko didis.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 08, 18:51)
Beje, kur jūs radot apie šias  knygas?

Siame puslapyje kiekviena savaite ideda sarasa numatomu leisti knygu
http://www.lnb.lt/ln.......4&pathId=48
Atsakyti