QUOTE(Biancca @ 2010 11 08, 22:52)
Imk imk, aš manau, Gary knygos skaitytoją jeigu ir nepavergs, tai bent sukels apmąstymų tikrai.
Aš va dabar varvinu seilę į naujausią Gary knygą "Aitvarai", bet planuoju susilaikyti nuo pirkimo, nors susilaikymas ne visada dorybė... 

O gal skaitai rusiškai? Dabar pas mane kaip tik Gary "Aitvarai" yra ir rusiškai ir lietuviškai. Tai rusišką galėčiau parduoti.Kada tai rusu kalbai pralaužti pirkausi ir dabar dėl laiko stokos net neskaityta.Žiūriu net kaina neatplėšta.Rusiška , tai tokia nedidelė knygutė, kietais viršeliais išleista.
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 08, 23:36)
a)Pajauta, šiaip neplanavau skaityti "Ežio elegancija", bet jeigu jau rekomenduoji ir liepi trauktis pieštuką, tai traukiu į savo sąrašą
b)Beje, kurios skaitė "Mergina su drakono tatuiruote". Aš neskaičiau ir neskaitysiu, bet Pajauta paminėjo, kad antroj knygoj išaiškėja jos keistumas. Ar nebus ji autistė ar AS?

b)Beje, kurios skaitė "Mergina su drakono tatuiruote". Aš neskaičiau ir neskaitysiu, bet Pajauta paminėjo, kad antroj knygoj išaiškėja jos keistumas. Ar nebus ji autistė ar AS?

A) Dėl skonio nesiginčijama, bet pabandyti verta.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 09, 21:32)
Leidykla 'Kitos knygos' žada išleisti Jose Saramago 'Evangelija pagal Jėzų Kristų'
http://kitosknygos.l...gal_jezu_kristu
Teko girdėti labai daug gerų atsiliepimų apie ją, kad 'stipri' knyga.
Na bet aš neištvėriau ir rusų kalbą ją susiradau

http://kitosknygos.l...gal_jezu_kristu
Teko girdėti labai daug gerų atsiliepimų apie ją, kad 'stipri' knyga.
Na bet aš neištvėriau ir rusų kalbą ją susiradau

Ta leidykla anonsuoja apie "Frida Kahlo" jau gal "dešimt metų" .Laukiu ir niekaip nesulaukiu.

Fati Jei skaitai rusiškai, tai galėčiau Saramago paskolinti "Dvoinik","Pereboji smerti" arba "Vospominanije o monastyre"
QUOTE(Pukis_miau @ 2010 11 09, 21:56)
aš viena iš tų neskaičiusių šioje temoje
, bet nepirkau, netraukia kažkaip, nors tu ką 

Ne tu viena ir aš dar neskaičiusi, bet ir manęs kažko netraukia

Einu toliau skaityti "Geišos gyvenimą".Įdomi, lengvai skaitosi, tik stilius toks jau paprastas