Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 39 namučiai

QUOTE(Masako @ 2010 11 09, 23:15)
as gundziaus gundziaus griebt tas gerves ir Firma, dar dovanu apie baimes gauti, ale pagalvojau, kad ir taip neskaitytu knygu gyva velnia turiu doh.gif

"Apie baimes" žinok neverta imt. Turėjau ją nusipirkusi, pavarčiau, paskaitinėjau. Tokio labai lengvo pop stiliaus knygelė, surašyti požymiai ir kokia tai fobija. Kaip dovana prie kitų knygų, tai gal ir verta imti, bet kad labai norėt ar tuo labiau mokėt pinigus, tai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 09, 23:15)
Va, perskaitys daitė "Moters šviesa", sudirbs ir dings noras skaityt  unsure.gif

Laukit laukit, kol aš sudirbsiu. ax.gif O gal ir ne tongue.gif : dar reiks pagalvot (ir būtinai perskaityt biggrin.gif ).
Neįsižeisk, aš čia juokauju. 4u.gif Beje, į svečius ryt manęs nenorit?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 09, 23:20)
O dar turiu jo Amerikoniskaja tragedija - idomu, kaip si skaitysis..

Ir toji man patiko tongue.gif
Bet jei vienos stilius nepatiko, tai galbūt ir kitos nepatiks unsure.gif
Atsakyti
Ingėnai, smagu, kad bent tavo draugei labai patiko biggrin.gif Jau žinau knygą thumbup.gif Ingėnai, brangioji, šiek tiek klaidini su savo pasakymais. tai gerai žinoma knyga, ne seniena, patiktų ir man. Gal mažiau kas ją skaitė čia, bet žino tikrai tongue.gif Aš galvojau, kad bus visai kokia net negirdėta man ax.gif

Daite, aš ryt pati būsiu klp, o SS dabar darbais užsikrovus, net manęs nepriima į svečius. tai nebent galim klp susitikt arbatos. Arba ištaikyt kitą dieną normaliai visoms ax.gif Ir greičiau skaityk knygą, manęs nekankinus. Beje, man gi dar reikia perskaityti "Gėda" skolintą iš tavęs, iki kalėdų būtinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 09, 23:37)
Ingėnai, smagu, kad bent tavo draugei labai patiko  biggrin.gif  Jau žinau knygą  thumbup.gif Ingėnai, brangioji, šiek tiek klaidini su savo pasakymais. tai gerai žinoma knyga, ne seniena, patiktų ir man. Gal mažiau kas ją skaitė čia, bet žino tikrai  tongue.gif Aš galvojau, kad bus visai kokia net negirdėta man  ax.gif

A, nu sorry, kad suklaidinau blush2.gif Ne seniena, bet ir ne naujiena mirksiukas.gif Bent aš palyginus mažai ją kur randu ir mažai apie ją girdžiu. Žodžiu, ne topuose tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Gal mes tą seniena skirtingai vartojam. Jeigu pagal leidimo laiką, tai tikrai ne šių metų naujiena. Nors tiražas jos tikrai išparduotas, nebent kokiam mažesnio miesto knygyne rastum. Tiesiog tikrai nustebsiu, jeigu kas nežinos apie šią knygą ir autorių. Taip nebūna, bent jau pas knyges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 09, 23:47)
Gal mes tą seniena skirtingai vartojam. Jeigu pagal leidimo laiką, tai tikrai ne šių metų naujiena. Nors tiražas jos tikrai išparduotas, nebent kokiam mažesnio miesto knygyne rastum. Tiesiog tikrai nustebsiu, jeigu kas nežinos apie šią knygą ir autorių. Taip nebūna, bent jau pas knyges  ax.gif

Apie autorių tai tikrai kiekviena žinos, kas be ko drinks_cheers.gif O apie knygą prieš metus laiko, jei kas būtų paklausęs, pati būčiau nežinojusi blush2.gif Tiesa, dabar yra šiokių tokių priežasčių būtent tą knygą prisiminti.
Galbūt aš kažkaip neaiškiai išsireiškiau, nepamenu, ar aš rašiau, kad knyga nežinoma g.gif Lyg ir norėjau parašyti, kad, mano akimis žiūrint, nelabai populiari.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 09, 23:20)
O dar turiu jo Amerikoniskaja tragedija - idomu, kaip si skaitysis..

Sita irgi labai patiko, bet irgi is tu senienu burelio. tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Masako @ 2010 11 09, 22:49)
ok, einu nuo kompo - uzsibreziau tiksla pabaigt siandien Dzene Gerhart, o ryt parasysiu atsiliepima, tik idomu, ar jis reikalingas - kas ruosiasi ta "seniena" skaityt? biggrin.gif

Aš ją ruošiuosi skaityti, nes namie radau biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 09, 23:15)
bandžiau "pavaidinti" detektyvę, panagrinėjau tavo suknyga.lt galvojau, gal būsi įsitraukus ją į savo lentyną ir atskeksiu. Pamačiau ežiuką ir kilo mintis  biggrin.gif Nu bus įdomu sužinoti, kokia tai knyga, svarbiausia nepamiršk parašyt po tiek laiko. Bet jeigu sakai, kad man nepatiktų, tai kažkiek ramiau  ax.gif

Aš irgi pirmiausia į suknyga.lt nulėkiau žiūrėt lotuliukas.gif

Baisiai suintrigavot su ta knyga. Ingėnai, gal ir man atskleisi paslaptį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 10, 08:32)
Sita irgi labai patiko, bet irgi is tu senienu burelio. tongue.gif

tai cia ne rodiklis - siaip senienas labai megstu ax.gif Gal man Dreizeris tiesiog nelimpa... nors tikiuosi, kad tik si knyga... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 10 lapkričio 2010 - 08:35
Labas rytas, nieko neskaitau, bet palaikykit už mane špygas, kad pasirašytų man egzo perlaikymą šiandien fear.gif wacko.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 11 10, 08:28)
Baisiai suintrigavot su ta knyga. Ingėnai, gal ir man atskleisi paslaptį? blush2.gif

Doriforė patarė išimti iš suknyga tongue.gif Nes paslapties nebeliktų biggrin.gif

katilina, gavau "Tiltą į Terabitiją" bigsmile.gif Ačiū tau didelis 4u.gif Nors ir kuklutis leidimas, bet vistiek labai žavus bei skoningas thumbup.gif Obuolio leidimo gyvai net nemačiusi, būtų įdomu palyginti. Dabar galvoju, o gal visgi grožis paprastume smile.gif
Beje, nežinojau, kad ši knyga apdovanota H.K. Andreseno medaliu bigsmile.gif Ir apskritai jos rašytoja yra gavus krūvas įvairių apdovanojimų. Žodžiu, labai šaunus pirkinukas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 10, 08:58)
Labas rytas, nieko neskaitau, bet palaikykit už mane špygas, kad pasirašytų man egzo perlaikymą šiandien  fear.gif  wacko.gif  lotuliukas.gif

Laikysim 4u.gif
Atsakyti