geriausia aptepti sviestiniu kremuku,busit garantuota ,kad neišrasos ir neaptirps mase.....
QUOTE(pupainga @ 2010 11 09, 21:20)
kaip čia pasakius, rizikuoti gali, bet nėra garantijos, kad nepatiš, nelygu kokio standumo grietinėlė bus ir kaip lygiai sugebėsi išlyginti

nu ten ufonautų knygelė lipdiniams

QUOTE(zuliaska @ 2010 11 09, 16:33)
o galit paaiskinti kaip ir su kokiom priemonem jus tokias aplikacijas darote

Ir man įdomu
su šokoladu tai mačiau kaip daroma, nors man nepavyko, jau vien tai kad turiu tik skystų dažų, o nuo jų ištirpintas šokoladas sušoko į gabalą 
Papildyta:
o dar pakankamai smulkus piešinukas, daug smulkių detalių. manau kaip man tai toks papuošimas būtų didžiausias iššūkis.

Papildyta:
o dar pakankamai smulkus piešinukas, daug smulkių detalių. manau kaip man tai toks papuošimas būtų didžiausias iššūkis.
QUOTE(Asseni @ 2010 11 09, 22:02)
Jau buvo atsakyta 10 psl
Dėkui merginos, nu atrodo su akiniais, o vis tiek nesuskaičiau

QUOTE(Atize @ 2010 11 09, 23:59)
o galit paaiskinti kaip ir su kokiom priemonem jus tokias aplikacijas darote
O jeigu yra apie tai kur nors parasyta idekite linka 

o tai ką čia aiškinti aš nežinau

Ojei printerio neturit, tada as pvz dedu lapa ant ekrano ir apsipiesiu

Sveikos mergaitės, gal žinot kaip padaryti štai tokį papuošimą?

atsiprašau nes nemoku sumažint

atsiprašau nes nemoku sumažint

QUOTE(zuliaska @ 2010 11 10, 10:17)
paimu atsispausdinu aplikaciją, iškočioju masę. ....

Ačiū. viskas aišku.
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 10, 10:17)
paimu atsispausdinu aplikaciją, iškočioju masę. tada ant masės uždedu paveiksliuką ir su peiliu vedžioju tai smarkokai kad masėje liktų žymės, ir taip kiekvieną smulkmeną. išdžiūna masė ir tadapaimu juoda flomiką (šitoj vietoj tas flomikas man labai tinka) viską juodai apvedžioju, o tada paimu paprastų maistinių dažų ir dažau
ir viskas:) pakankamai greitai viskas pasidaro
tikiuosi aiškiai paaiškinau 

Nu blyn, kaip viskas paprasta, kaip sakant "vsio dlia srednih umof" . Bet pas man turbut ir "srednih" ner, nes paciai nebutu dasute

taigi negaila
prašom tik darykit
aišku reikia pažaisti nes gaunasi mažos detalės, teptuko plono reik,bet viskas gaunasi