Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

geriausia aptepti sviestiniu kremuku,busit garantuota ,kad neišrasos ir neaptirps mase.....
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 11 09, 20:20)
Tikrai niekas nežino g.gif

Jau buvo atsakyta 10 psl
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 11 09, 21:20)
Tikrai niekas nežino g.gif

kaip čia pasakius, rizikuoti gali, bet nėra garantijos, kad nepatiš, nelygu kokio standumo grietinėlė bus ir kaip lygiai sugebėsi išlyginti 4u.gif šiaip žiemos metu nelabai bijo grietinėlės saldaininė masė, bet kas čia ne per seniausiai iš mergaičių gi rašė, kad saldainių masės papuošimai ištižo, aš nerizikuočiau, sviestinis yra sviestinis 4u.gif

nu ten ufonautų knygelė lipdiniams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 09, 16:33)

o galit paaiskinti kaip ir su kokiom priemonem jus tokias aplikacijas darote ax.gif O jeigu yra apie tai kur nors parasyta idekite linka biggrin.gif
Atsakyti
Ir man įdomu ax.gif su šokoladu tai mačiau kaip daroma, nors man nepavyko, jau vien tai kad turiu tik skystų dažų, o nuo jų ištirpintas šokoladas sušoko į gabalą blush2.gif
Papildyta:
o dar pakankamai smulkus piešinukas, daug smulkių detalių. manau kaip man tai toks papuošimas būtų didžiausias iššūkis.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 11 09, 22:02)
Jau buvo atsakyta 10 psl

Dėkui merginos, nu atrodo su akiniais, o vis tiek nesuskaičiau doh.gif įsivaizduoju, kaip užkinsa čia su tais pačiais klausimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 11 09, 23:59)
o galit paaiskinti kaip ir su kokiom priemonem jus tokias aplikacijas darote  ax.gif  O jeigu yra apie tai kur nors parasyta idekite linka  biggrin.gif

o tai ką čia aiškinti aš nežinau smile.gif paimu atsispausdinu aplikaciją, iškočioju masę. tada ant masės uždedu paveiksliuką ir su peiliu vedžioju tai smarkokai kad masėje liktų žymės, ir taip kiekvieną smulkmeną. išdžiūna masė ir tadapaimu juoda flomiką (šitoj vietoj tas flomikas man labai tinka) viską juodai apvedžioju, o tada paimu paprastų maistinių dažų ir dažau smile.gif ir viskas:) pakankamai greitai viskas pasidaro smile.gif tikiuosi aiškiai paaiškinau smile.gif
Atsakyti
Ojei printerio neturit, tada as pvz dedu lapa ant ekrano ir apsipiesiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal žinot kaip padaryti štai tokį papuošimą? wub.gif
user posted image

atsiprašau nes nemoku sumažint sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 10, 10:17)
o tai ką čia aiškinti aš nežinau smile.gif paimu atsispausdinu aplikaciją, iškočioju masę. ....

Ačiū. viskas aišku.

Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 10, 10:17)
o tai ką čia aiškinti aš nežinau smile.gif paimu atsispausdinu aplikaciją, iškočioju masę. tada ant masės uždedu paveiksliuką ir su peiliu vedžioju tai smarkokai kad masėje liktų žymės, ir taip kiekvieną smulkmeną. išdžiūna masė ir tadapaimu juoda flomiką (šitoj vietoj tas flomikas man labai tinka) viską juodai apvedžioju, o tada paimu paprastų maistinių dažų ir dažau smile.gif ir viskas:) pakankamai greitai viskas pasidaro smile.gif  tikiuosi aiškiai paaiškinau smile.gif

Nu blyn, kaip viskas paprasta, kaip sakant "vsio dlia srednih umof" . Bet pas man turbut ir "srednih" ner, nes paciai nebutu dasute doh.gif .
thumbup.gif kad yra kas pamoko.
4u.gif
Atsakyti
taigi negaila smile.gif prašom tik darykit smile.gif aišku reikia pažaisti nes gaunasi mažos detalės, teptuko plono reik,bet viskas gaunasi smile.gif
Atsakyti