Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 11, 13:14)
Kaip grazu... man taip neisgautu...

nu kodėl taip iškart neigiamai 4u.gif o gal ir išeitų mirksiukas.gif šiaip iš pažiūros neaotrodo labai sudėtinga, tik reikia žinoti žingsnius - kas po ko, ką prie ko lipinti ax.gif

Klausimas - o iš kokios masės šie papuošimai bigsmile.gif ?
Atsakyti
laurecka,labai grazu,o kas tai per medziagos,kas per vielytes,ir kuo ten apsuktos jos?
Atsakyti
4u.gif laurecka, tikrai labai grazu, kur tokie kursai vyksta prašom pasidalinti
Atsakyti
Truputį pateršiu eterį blush2.gif

Mano pinigų maaaaaišas didelis ir plyštantis nuo pinigų user posted image biggrin.gif stebėtinai greitai pasidarė. Grįžau vakare iš po darbo ir per kelias valandas aš tą tortuką sumeistravau user posted image

Dovana tėčiui gimtadienio proga user posted image medutis, MMG, pirktiniai pinigėliai ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 11 lapkričio 2010 - 14:20
super maišas!!!
Atsakyti
joooo pinigu maiša ir man patinka daryti...greitai ir gražu...... thumbup.gif
Atsakyti
Red96 blink.gif puikumėlis thumbup.gif labai gražūs tortai thumbup.gif ir prikolni thumbup.gif

Monikute, šaunus maišelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 11, 14:44)
joooo pinigu maiša ir man patinka daryti...greitai ir gražu...... thumbup.gif

O as niekad pinigu maiso nedariusi, o taip noriu, bet ner progu biggrin.gif
Atsakyti
Kursai, deja, ne LT vyksta.. Masė vadinas Penalt paste, ale mūsų naudojamas pastiliažas lipdymui puikiausiai tinka. Vielučių būna pirkt specializuotose pardėse. Ta juostelė, kuria apsuktos tos vielutės irgi ten pirkt yra... Pati dar nesipirkus, ale reiks gal pasidairyt.... kita sav dėsim visas tas gėles į kompoziciją Kalėdinę, galėsiu įmest galutinį rez. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 11, 14:11)
Truputį pateršiu eterį  blush2.gif

Mano pinigų maaaaaišas didelis ir plyštantis nuo pinigų

Labai grazu smile.gif Mano dukrytes gimtadienis ta pacia diena kaip ir tavo tevelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 11 11, 17:19)
Kursai, deja, ne LT vyksta.. Masė vadinas Penalt paste, ale mūsų naudojamas pastiliažas lipdymui puikiausiai tinka. Vielučių būna pirkt specializuotose pardėse. Ta juostelė, kuria apsuktos tos vielutės irgi ten pirkt yra... Pati dar nesipirkus, ale reiks gal pasidairyt.... kita sav dėsim visas tas gėles į kompoziciją Kalėdinę, galėsiu įmest galutinį rez. wink.gif

jei nesupyksi aš pasakysiu mirksiukas.gif ta juostelė vadinas- teipas, ju turi visos floristikos parduotuvės, kaip ir vielučių smile.gif
red69- eik ana sau kiek tortukų wub.gif o tas kur visas šiokoladinis essen.gif essen.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 11 lapkričio 2010 - 16:44
QUOTE(wingaile @ 2010 11 11, 14:40)
jei nesupyksi aš pasakysiu  mirksiukas.gif  ta juostelė vadinas- teipas, ju turi  visos floristikos parduotuvės, kaip ir vielučių smile.gif
red69- eik ana sau kiek tortukų  wub.gif  o tas kur visas šiokoladinis  essen.gif  essen.gif  wub.gif

Tai ir kaniu jasna, kad ''tape'' vadinas wink.gif Tik skirtumas tarp gėlininkių juostelių yra (sakė dėstytoja)....
va čia yra. Juostelę naudojom pusės pločio (taip vadinas)....
Atsakyti