Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(laurechka @ 2010 11 11, 17:01)
Tai ir kaniu jasna, kad ''tape'' vadinas wink.gif Tik skirtumas tarp gėlininkių juostelių yra (sakė dėstytoja)....
va čia yra. Juostelę naudojom pusės pločio (taip vadinas)....

Kazi, koks skirtumas g.gif , surbitone parasyta prie tos juostos Florist tapes.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 11, 15:52)
Kazi, koks skirtumas  g.gif , surbitone parasyta prie tos juostos  Florist tapes.

Taip, jos vadinas taip pat, bet sakė, kad iš gėlinkų netaip limpa ji.... Mat ta juostelė nuo rankų šilumos limpa. Tai apsuki vielutes ir laikos ji.... Sakau, nesu čiupinėjus abiejų vienu metu... Tik nereikia čia plačios juostelės...5mm sočiai užtenka...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 11 11, 17:57)
Taip, jos vadinas taip pat, bet sakė, kad iš gėlinkų netaip limpa ji.... Mat ta juostelė nuo rankų šilumos limpa. Tai apsuki vielutes ir laikos ji.... Sakau, nesu čiupinėjus abiejų vienu metu... Tik nereikia čia plačios juostelės...5mm sočiai užtenka...

turiu elementarią floristinę juostelę... net nežinau iš kur ji pas mane g.gif ai gal nuo karoliukų laikų lotuliukas.gif gal centimetro pločio... orchidėja padaryta su ja tongue.gif tempiasi ji, limpa ir ttt... žodžiu pagaliau panaudojau lotuliukas.gif

užusieny tai ten kaip sakau viskam viskas atskira irnesakyk.gif lietuvaitės kūribingesnės ir vieną daiktą keliose stiryse moka panaudot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 lapkričio 2010 - 18:16
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 11, 16:15)
turiu elementarią floristinę juostelę... net nežinau iš kur ji pas mane  g.gif  ai gal nuo karoliukų laikų  lotuliukas.gif  gal centimetro pločio... orchidėja padaryta su ja  tongue.gif  tempiasi ji, limpa ir ttt... žodžiu pagaliau panaudojau  lotuliukas.gif

užusieny tai ten kaip sakau viskam viskas atskira irnesakyk.gif lietuvaitės kūribingesnės ir vieną daiktą keliose stiryse moka panaudot  biggrin.gif

Ai, ten ta mūsų mokytoja tokia bobutė... jai viskas netinka, jei iškart nepaduoda ko ji prašo biggrin.gif Vis varo ir varo ant ko nors.... biggrin.gif Arba pataikė ant kokios blogos aprtijos ir vsio...
Bet aš dar nesuprantu, kaip tokias kompozicijas į tortą kišt??? I kolbeles kokias? Kitą sav mum rodįs kaip papuošt jomis tortą, mase dengtą....
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 11 11, 16:40)
jei nesupyksi aš pasakysiu  mirksiukas.gif  ta juostelė vadinas- teipas, ju turi  visos floristikos parduotuvės, kaip ir vielučių smile.gif

kaip ir anksciau minejau,floristes sake,kad ta vielute labai greitai parudyja susilietusi su dregme,per keleta val.sake,kad gal ir metalo skonis gali pereiti i torta,todel ir idomu,ka pas mus lietuvaites naudoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 11 11, 18:31)
kaip ir anksciau minejau,floristes sake,kad ta vielute labai greitai parudyja susilietusi su dregme,per keleta val.sake,kad gal ir metalo skonis gali pereiti i torta,todel ir idomu,ka pas mus lietuvaites naudoja  g.gif

na aš orchidėjos kotą įvyniojau labai dailiai į vieną sluoksnį maistinės plėvelės rolleyes.gif kt kartą bandysiu į šokoladą įmerkt g.gif
Atsakyti
O as tas vielutes, kur surbitine yra visokiu storiu, tai kisu i torta... klausiau, ar neparudijo,tas kas valge torta, sake nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 11, 17:47)
O as tas vielutes, kur surbitine yra visokiu storiu, tai kisu i torta... klausiau, ar neparudijo,tas kas valge torta, sake nea  schmoll.gif

tų vielučių ir visokių yra Aš turiu tokias sidabrines, prie jų buvo parašyta, kad skirtos gėlių viduriukams daryt... Kursuose naudojom keliu rūšių žalias. Vienos blizgios, kitos ne....
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 11 11, 21:06)
tų vielučių ir visokių yra Aš turiu tokias sidabrines, prie jų buvo parašyta, kad skirtos gėlių viduriukams daryt... Kursuose naudojom keliu rūšių žalias. Vienos blizgios, kitos ne....

na ne i tema mes gal apie tas vielutes, bet floriste dirbu ne vienerius metus, ir tikrai nesurudijo nei viena vielute nei plona, nei stora, nors ir vandeni stovi ilgai, o teipas tikrai limpa gerai ir tas kuri mes naudojom, kitas klausimas- ar jis tinka salyciui su maistu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 11 11, 18:19)
Kursai, deja, ne LT vyksta.. Masė vadinas [I]Penalt [/I]paste, ale mūsų naudojamas pastiliažas lipdymui puikiausiai tinka.

gal PETAL g.gif

QUOTE(laurechka @ 2010 11 11, 20:21)
Bet aš dar nesuprantu, kaip tokias kompozicijas į tortą kišt??? I kolbeles kokias? Kitą sav mum rodįs kaip papuošt jomis tortą, mase dengtą....

yra specialios "kolbelės", smailu galu į tortą duriamos. Jos yra visokių gylių. Parodys dar irnesakyk.gif
Atsakyti
Nusimato bemiege naktele doh.gif Turiu klausyma... Kur ir kaip ilgai gali buti laikomas aisingas? Aciu.
Atsakyti
šaldytuve nebent, ir tai pakeis konsistenciją, jei nenaudosi iš karto, teks perplakti, o svarbiausia, tui būti sandariame inde, kitaip džiūna ...
Atsakyti