apie aisingą, aš va antradienį jį buvau pasidarius, tai ir vakar ir dar šiandien jį naudosiu, man jis būna geras, laikau šalde
nu mergos penktadienis, pradėkit tortus dėt
)))))) aš tai darau, jezau kaip nesisekė vakar, tai net gėda bus ir dėt čia... bet įdėsiu paskiau. niekur nebespėju visiškai.
apie aisingą, aš va antradienį jį buvau pasidarius, tai ir vakar ir dar šiandien jį naudosiu, man jis būna geras, laikau šalde
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 12, 10:15)
nu mergos penktadienis, pradėkit tortus dėt
, aš va antradienį jį buvau pasidarius, tai ir vakar ir dar šiandien jį naudosiu, man jis būna geras, laikau šalde
, aš va antradienį jį buvau pasidarius, tai ir vakar ir dar šiandien jį naudosiu, man jis būna geras, laikau šalde
aha, atėjau su kava o nėr į ką žiūrėt
man tai uždžiūna
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 12, 10:31)
Lasas vandens ir atsigauna.
QUOTE(Nova @ 2010 11 12, 12:07)
Monikute, super tortas
Isduokit paslapti - kur tu pinigeliu galima nusipirkt? Niekur nesu macius...
aga, as ir noriu ju isigyti... Kur ju buna Klaipedoje? arba Panevezyje?
kas cia pas mus is Kauno? Pazistama moteriske nori tortuko, bet jai labai toli
Zuliaska,nu kad visu puikiai pavyke tortai......tas su laiveliu tai man išvis fainuolis......
kuku
Panos atejau pas jus su inzinieriniu klausimu. Man greitu metu reikes kepti dyyyyyyyydeli didziausia torta ( nu kokiu 10 kg manau). turiu toki veidrodi, sakiau ant jo darysiu. Bet vistiek reikes daryti kokiu 3iu aukstu. Kaip dabar man viska sutvirtinti, kad vienas i kita nesusmegtu, nenuciuoztu, nenuvirstu ?? Isduokit gudrybes ka ?
Galvoju viena daryti ta roche.. kita meduti ( tradicinis daug kam patinka) ir trecia net nebezinau koki. Gal ka patarsit ? Cia mano vyro 50meciui reikia
nu ir parodau ka siam savaitgaliui sutveriau
Toks eilinis

ai dar klausimas del pinigu maiso.. kaip ji dengiat ? Iss apavios apvelkat( ikisat) ar aplinkui mase apvyniojat susluoksiuonat ??
vis mastau ka cia man tokio sutverti tam savo ..... nesakysiu
Panos atejau pas jus su inzinieriniu klausimu. Man greitu metu reikes kepti dyyyyyyyydeli didziausia torta ( nu kokiu 10 kg manau). turiu toki veidrodi, sakiau ant jo darysiu. Bet vistiek reikes daryti kokiu 3iu aukstu. Kaip dabar man viska sutvirtinti, kad vienas i kita nesusmegtu, nenuciuoztu, nenuvirstu ?? Isduokit gudrybes ka ?
Galvoju viena daryti ta roche.. kita meduti ( tradicinis daug kam patinka) ir trecia net nebezinau koki. Gal ka patarsit ? Cia mano vyro 50meciui reikia
nu ir parodau ka siam savaitgaliui sutveriau
Toks eilinis

ai dar klausimas del pinigu maiso.. kaip ji dengiat ? Iss apavios apvelkat( ikisat) ar aplinkui mase apvyniojat susluoksiuonat ??
vis mastau ka cia man tokio sutverti tam savo ..... nesakysiu
QUOTE(kirbe @ 2010 11 12, 15:39)
Zuliaska,nu kad visu puikiai pavyke tortai......tas su laiveliu tai man išvis fainuolis......
ačiū
tas matai su laiveliu krikštynom, nes jų temą jūrėiviai
zuliaska,labai grazu
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 12, 14:28)
akvilyte nu spėju kavą jau išfėrei 
nu mano tokie ai šiaip sau
nu mano tokie ai šiaip sau
Man visi labai grazus
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 12, 14:42)
Grazus torcoiukas. Man bokalo rankena, kaip baranka atrodo