Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nu mergos penktadienis, pradėkit tortus dėt smile.gif)))))) aš tai darau, jezau kaip nesisekė vakar, tai net gėda bus ir dėt čia... bet įdėsiu paskiau. niekur nebespėju visiškai.
apie aisingą, aš va antradienį jį buvau pasidarius, tai ir vakar ir dar šiandien jį naudosiu, man jis būna geras, laikau šalde
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 12, 10:15)
nu mergos penktadienis, pradėkit tortus dėt

, aš va antradienį jį buvau pasidarius, tai ir vakar ir dar šiandien jį naudosiu, man jis būna geras, laikau šalde

aha, atėjau su kava o nėr į ką žiūrėt blink.gif

man tai uždžiūna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 12, 10:31)
aha, atėjau su kava o nėr į ką žiūrėt  blink.gif

man tai uždžiūna  schmoll.gif

Lasas vandens ir atsigauna.
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 11, 15:11)
Truputį pateršiu eterį  blush2.gif

Mano pinigų maaaaaišas didelis ir plyštantis nuo pinigų [img]

Monikute, super tortas thumbup.gif Isduokit paslapti - kur tu pinigeliu galima nusipirkt? Niekur nesu macius...
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 12, 12:07)
Monikute, super tortas  thumbup.gif Isduokit paslapti - kur tu pinigeliu galima nusipirkt? Niekur nesu macius...

aga, as ir noriu ju isigyti... Kur ju buna Klaipedoje? arba Panevezyje? 4u.gif
Atsakyti
kas cia pas mus is Kauno? Pazistama moteriske nori tortuko, bet jai labai toli smile.gif
Atsakyti
akvilyte nu spėju kavą jau išfėrei smile.gif
nu mano tokie ai šiaip sau sad.gif
snikersas, pastiliažas aisingas
user posted image
kirbės maskarponė, pastiliažas aisingas
user posted image
kirbės maskarponė, pastiliažas, marcipanas,aisingas
user posted image
Atsakyti
Zuliaska,nu kad visu puikiai pavyke tortai......tas su laiveliu tai man išvis fainuolis......
Atsakyti
kuku
Panos atejau pas jus su inzinieriniu klausimu. Man greitu metu reikes kepti dyyyyyyyydeli didziausia torta ( nu kokiu 10 kg manau). turiu toki veidrodi, sakiau ant jo darysiu. Bet vistiek reikes daryti kokiu 3iu aukstu. Kaip dabar man viska sutvirtinti, kad vienas i kita nesusmegtu, nenuciuoztu, nenuvirstu ?? Isduokit gudrybes ka ?
Galvoju viena daryti ta roche.. kita meduti ( tradicinis daug kam patinka) ir trecia net nebezinau koki. Gal ka patarsit ? Cia mano vyro 50meciui reikia doh.gif

nu ir parodau ka siam savaitgaliui sutveriau
Toks eilinis
user posted image

ai dar klausimas del pinigu maiso.. kaip ji dengiat ? Iss apavios apvelkat( ikisat) ar aplinkui mase apvyniojat susluoksiuonat ??
vis mastau ka cia man tokio sutverti tam savo ..... nesakysiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 12, 15:39)
Zuliaska,nu kad visu puikiai pavyke tortai......tas su laiveliu tai man išvis fainuolis......

ačiū smile.gif
tas matai su laiveliu krikštynom, nes jų temą jūrėiviai smile.gif tai ir padariau meškiuką ale jūreivį ir pagavo krikšto batelius, nesugalvojau daugiau kaip padaryt
Atsakyti
zuliaska,labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 12, 14:28)
akvilyte nu spėju kavą jau išfėrei smile.gif
nu mano tokie ai šiaip sau sad.gif

Man visi labai grazus thumbup.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 11 12, 14:42)
kuku
nu ir parodau ka siam savaitgaliui sutveriau
Toks eilinis

Grazus torcoiukas. Man bokalo rankena, kaip baranka atrodo biggrin.gif