Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Vitulka @ 2010 11 27, 18:03)
baigiau:

**Rasos kremą - gelį. Patiko, kartosiu  smile.gif
**Margarita servetėlės. Kadangi neturiu kito pasirinkimo, teks vėl jas pirkt.
Vienos servetėlės švariai nuvalyt neužtenka, kartais ir odai nelabai patinka, lyg dirgina. Bet kartais jokio sudirgimo  g.gif
http://www.hiperfarm...3baa8fe5e31.jpg

o tai del ko kartosi jai nepatinka? g.gif
gi yra ir kitokiu serveteliu 4u.gif
Atsakyti
pribaigiau Kaaral RJ patiko poveikis plaukams,kaina, nepatiko kvapas,pirksiu dabar Hydra kauke 500ml,lyg tais skaniau kvepia,o poveikis kiek girdejau panasus i RJ.
user posted image>>>user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 27, 18:56)
o tai del ko kartosi jai nepatinka? g.gif
gi yra ir kitokiu serveteliu  4u.gif

nes LT nėra pasirinkimo visai .... norėjau Comodynes firmos, kurias shopingas giria, bet su siuntimais brangios gaunas sad.gif (bet neprarandu vilties išbandyt)
labai prasta padėtis su servetėlėm makiažui nuvalyti doh.gif
Atsakyti
Pabaigiau Clinique Stop Signs Hand Repair rankų kremą, labai patiko, nes mano rankų oda siaubingai sausa, ypač šaltuoju periodu. Vienintelis minusas kaina biggrin.gif

Clinique Clarifying Powder kompaktinė pudra, vietoj jos- Almost Powder.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Collective Wellbeing 'night balm' balzamas labai sausai odai - visgi veidui man neitin patiko, nes primine silikoninius primer'ius, bet vyrui tiko ir patiko veidui (nors jo ir misroka oda). As nebent vakarais naudodavau, ryte man po jo negraziai dengdavosi ir laikydavosi pudra. Tiesa, cia nuo praeitos ziemos like ir tuo metu naudojom, nes kitais metu laikais per sunku odai manau butu. Na o sita likuti pribaigiau rankoms ir kojoms.... ax.gif Sandeliuke dar vienas toks tupi....
Atsakyti
Šiandien truputį tvarkos įpūčiau savo kosmetinėn:D
Nivea spf 10 kūno losjonas. Pirkau maždaug prieš pusę metų pirkau už 0,99Lt, bet neišnaudojau, jau ilgai nenaudotas, ir išmečiau šiandien
user posted image

Plaukų putos (išmečiau jau pakuotę, pavadinimo neprisimenu). Patiko, bet ilgai nenaudojamos buvo, tai panaudojau dar porąkart ir išmečiau.

Garnier mineral Invisible purškiamas dezodorantas, tikrai labai patiko, į jo vietą turiu dar pora tokių pačių, tik rūšys skiriasi, kvapą panaikino tikrai patikimai, prakaito laikymas vidutinis, rexona man geresni, bet su akcija šitų papirkau, sunaudosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
ismeciau laukan max factor 200 calorie curved brush tusa, nesusipratimas schmoll.gif atidariau nivea max volume twist tusa, kur tipo galima parinkt kaip gausiai tuso noriu uztept, yra min elegance, med glamour, max diva, nu as aisku ant divos pasukau, ale kudai uztepe, palyginau su kita akim is prestige my biggest lashes tai tas nivea schmoll.gif, nu bet teks sunaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 11 28, 20:10)
ismeciau laukan max factor 200 calorie curved brush tusa, nesusipratimas  schmoll.gif 

O gal esat bandzius paprastu sepeteliu si tusa? Nes sandeliuke dabar turiu riestu sepeteliu, bet esu naudojus paprastu ir tas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 28, 19:20)
O gal esat bandzius paprastu sepeteliu si tusa? Nes sandeliuke dabar turiu riestu sepeteliu, bet esu naudojus paprastu ir tas labai patiko  thumbup.gif

ne, nesu bandzius..bet gal jums patiks tas riestas... parasykit kada i tusu tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 11 28, 20:22)
ne, nesu bandzius..bet gal jums patiks tas riestas... parasykit kada i tusu tema  4u.gif

Kadangi paprastas suzavejo, tai uztai isbandyt riestu panorau. Parasysiu kai pradesiu naudot.

Nors va Rimmel vienas tusas labai patiko paprastu sepeteliu, gerai daze, ilgai isliko puikus, o toki pat riestu pabandziau, tai nepatiko: greitai pradejo gumuliuotis, daug koses drebia, neissukuoja. doh.gif
Atsakyti
Pribaigiau:
Jau lašas belikęs buvo Lumene Body Aktiva time to relax kūno kremą. kartočiau po kiek laiko, nes labai ilgai ir taupiai naudojosi,labai gerai drėkino, kvapas iegi nįkyrus ir greit atsibostantis ir tikrai ilgam užtenka, tačiau į jo vietą kolkas nenaujas ir pusėtinai senokai pradėtas naudoti Coconut and shea butter kremukas, nes bijau,kad suges jau,o išmesti nesinori, o ir kokosų kvapo pasiilgau ax.gif
user posted image user posted image

Taip pat baigiau Nivea dezoderantą, nes visai tiko ir patiko, tik tas skysčio kratymas kiekvieną kartą vis erzino. Adidas Control for Women atidaviau mamai, suvokiau,kad jis man netinka, nes kažkas su jo sudedamosiom dalim negerai, kad erzina ir rausta oda, tad į jų vietą po ilgų svarstymų ir akcijos įtakų - Sanex. Testavimas su dezoderantais tęsiasi...
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
dar truputis liko pusei veido ištept, bet galim sakyt baigiau Himalaya Refreshing Fruit kaukę.
Graužia, kai retai užsitepu, pravalo poras, oda bent jau vizualiai atrodo lygesnė, skaistesnė, bet daugiau nepirksiu (ir šitos nepirkau, sesuo pareiškė, kad nenaudos, sakė išmest, o aš negaliu, sažinė neleidžia ir visad prakerpu visas pakuotes, kuria galim prakirpt), man geriau molio kaukės ax.gif vien todėl, kad jos natūralios man labiau patinka
user posted image
Atsakyti