Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Labai smagiai naudojau, patiko kvapas, tekstūra wub.gif Bet baigiasi galiojimas, didelė talpa nespėjau viso sunaudoti verysad.gif Draugė atidavė per vėlai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(heippa @ 2010 11 21, 22:32)
Pabaigiau Natura siberica anti age kūno šveitiklį. Jokios naudos iš jo (išskyrus malonų kvapą)  verysad.gif

O man sis sveitiklis pakankamai gerai sveite ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau Lakme aliejuka plauku galams biggrin.gif . Daugiau tikrai nekartosiu, nes poveikio stebuklingo nepajutau (nera ka lygint, pvz su Alfa Parf). Ir naudojau apie metus, tai belekiek atsibodo doh.gif
Atsakyti
Baigesi 365 (Whole Foods firminis prekes zenklas) bekvapio losjono miniukas - nepatiko, nes sunkokai geresi, mazai drekino... Namuose dar 2 kvapu miniukai sios firmos losjono yra, tai teks juos sunaudot ('herbal mint' kvapo jau vakar pabandziau, tai man smirda, bet jei ka kojom sutepsiu). ax.gif
user posted image
Atsakyti
Baigtas stiprinamasis plaukų užpilas Babuška agafja. Su jo pabaigimu manau stengsiuos neužsikabint ant pigių ir nebandytų produktų, na šįvakar susipyliau daugiau nei pusę buteliuko (kiek buvo likę, viską) prieš plaukant, taip plaukai slidūs, gražūs, gal pastiprės, bet jei norint matomo rezultato reikia vos ne visą buteliuką piltis tai ačiū. Šiaip patiko, kad natūralus, su žolelėm, ir kai naudojau mažais kiekiukais, tai tikrai pastiprino kažkiek, bet pas mane ir taip stori ir stiprūs, tai tas efektas toks beveik bereikalingas buvo. Dabar tokios priemonės po plovimo esu paieškose, manau kad susigundysiu gliss kur purškiamaisiais kondicionieriais atkuriamaisiais, nes žiemą svarbiausia galus išsaugot sveikus ir kad plaukai nesišiauštų smile.gif
(nuotraukoje ne užpilas, o aliejus, bet bonkutė tokia pat)
user posted image
Atsakyti
user posted image
Clinique maskuoklis, labai nepatiko, greit vandeniuot pradėjo rolleyes.gif papurtydavau prieš naudojimą nelabai padėdavo, nekartotinas schmoll.gif Į jo vietą Chanel maskuojantis pieštukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 25 lapkričio 2010 - 10:20
PerioWash dantu skalavimo skystis, 'cinna mint' skonio - laabai jau astrus buvo, tai skiesdavau vandneiu perpus ir vistiek likdavo astrumas. Nepatiko ir nebus kartojamas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 11 25, 11:17)
user posted image
Clinique maskuoklis, labai nepatiko, greit vandeniuot pradėjo  rolleyes.gif  papurtydavau prieš naudojimą nelabai padėdavo, nekartotinas  schmoll.gif  Į jo vietą

O aš kaip tik šitam pliusą uždėčiau smile.gif Labai gerai maskuoja, mažyčio lašiuko užtenka, gerai laikosi. O vandeniuko man irgi karts nuo karto lašas išsispaudžia, bet paskui vėl gerai smile.gif
Atsakyti
user posted image
Kairysis nagu lakas Catrice Nail exper French manicure (spalva rose). Labai patiko, manau, kartosiu.
Atsakyti
pabaigiau roziu hidrolata dabar naudosiu campaku hidrolata,
nivea rutulinio deziko pure vos laselis liko, pirksiu toki pati.
Vaniles eliksyro likuti sutepsiu ant plauku galiuku, nes veidui siek tiek jis man per sunkus...
Atsakyti
Jau n kartų naudotas... Manau grįšiu prie jo kažkada, nes vis pasiilgstu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 25, 16:45)
O aš kaip tik šitam pliusą uždėčiau smile.gif Labai gerai maskuoja, mažyčio lašiuko užtenka, gerai laikosi. O vandeniuko man irgi karts nuo karto lašas išsispaudžia, bet paskui vėl gerai smile.gif

gal man nepasisekė... arba paskubėjau su išvadomis blush2.gif
į temą:
Pasibaigė Mediterraneo veido šveitiklis su alyvuogių granulėmis, mišriai odai per švelnus pasirodė, tai į jo vietą Vegetable(s) veido šveitiklis „Scrub Brightness of Tomato“.
Atsakyti