pabaigiau vos ne vos, gavau dovanu, kvapas ne visai mano, labai skalsūs

Baigesi lavera Trend sensitive krempudra, 01 numeriukas atspalvio. Visai patiko, tik galetu ilgiau laikytis. I jos vieta Bourjois bio detox.
Pasibaige ir Earthbound organics veido kremas su jojoba ir vitaminu E. Siaip labai fainas, gerai drekina, skaniai kvepia, malonus, tik truputeli veidas blizgedavo nuo jo. na, jis skirtas normaliai -sausai odai, o mano misri.
Pasibaige ir Earthbound organics veido kremas su jojoba ir vitaminu E. Siaip labai fainas, gerai drekina, skaniai kvepia, malonus, tik truputeli veidas blizgedavo nuo jo. na, jis skirtas normaliai -sausai odai, o mano misri.
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 08, 11:38)
Labiau patiko False Lashes, nes daugiau storina ir užriečia blakstienas, Xperience dažo pakankamai natūraliai. Tik su False Lashes pastoviai išsiteplioju, kol dažausi, labai didelis šepetukas.
Metu lauk Artdeco antakių želė, nieko man ji neužfiksuoja (labiau Isadora patinka), nepatinka, tik pragulėjo kosmetinėj gal jau 2metus

Baigėsi:
Avon Clearskin Profesional veido kremas, visai neblogas,nors nemanau,kad kartosiu
Avon Naturals avietinė dušo žele, nebus daugiau perkama, kadangi labai tiršta,tokia kaip žele ir labai sunku iš buteliuko išspausti
Čemeryčių vanduo,bandžiau plaukučiams nuo slinkimo,bet naudos jokios,kosmetinis žibalas labiau patiko
Acnekolor pastoviai perkamas, naudoju spuogeliams maskuoti
Yes to Carrot kūno kremas,patiko,bet nežinau ar dar pirksiu, nesdar keli kūno kremai stovi net nepradėti
Avon Clearskin Profesional veido kremas, visai neblogas,nors nemanau,kad kartosiu
Avon Naturals avietinė dušo žele, nebus daugiau perkama, kadangi labai tiršta,tokia kaip žele ir labai sunku iš buteliuko išspausti
Čemeryčių vanduo,bandžiau plaukučiams nuo slinkimo,bet naudos jokios,kosmetinis žibalas labiau patiko
Acnekolor pastoviai perkamas, naudoju spuogeliams maskuoti
Yes to Carrot kūno kremas,patiko,bet nežinau ar dar pirksiu, nesdar keli kūno kremai stovi net nepradėti
susibaige weleda balzamas lupoms, i jo vieta dr organisc manuka and honey... weleda patiko labiau
pirksiu butinai vel, gal galit kas parekomenduot koki kita naturalu, tinkanti ziemai?

Seniai pirkau, gerai susigeria, neriebina. Tiesa tepiau oda po antakiais, nes ten oda labai sausa ir truputi lyg ir pleiskanoja
Pabaigiau sutepus kojoms, nes lyg ir kazko kvapas man ne labai. Jo vietoj maitinanciu kremu tepu.

Patiko si pasta,gal kada vel nusipirksiu
Down under naturals NUDE purinantis sampunas ir kondicionerius,labai patiko,ilgokai naudojau,kolkas nekartosiu,nes man tokie dalykai ilgai naudojasi,o vis norisi isbandyt kazka naujo

Baigėsi Margaritos ekologiškas drėkinamasis kremas. Kolkas nekartosiu. Patiko vidutiniškai. Man pasirodė daugiau kaip mono drėkiklis, jei taip galima išsireikšt, tiesiog kažkiek ramina, drėkina odą kaip aliejai kai kurie, bet man trūksta šiame kreme kitų drėkinančių komponentų (pvz.aloe vera, haliurono rūgštis ir pan., nuo kurių jaučiasi stipresnis drėkinimas). Todėl ieškosiu labiau subalansuoto drėkinamojo kremo.