Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

pabaigiau vos ne vos, gavau dovanu, kvapas ne visai mano, labai skalsūs

user posted image
Atsakyti
Su didžiuliu liūdesiu pabaigiau GERIAUSIA savo kada nors naudotą makiažo valiklį, kuris puikiai tiko mano jautriai odai ir puikiai valė tiek akių, tiek veido makiažą. Užteko kažkur trims mėnesiams.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Baigesi
Clean&Clear veido sveitiklis
SPAresourse mangu ranku kremas
Nivea juosteles poroms valyti
ir tuoj baigsis
Nivea duske, Prestige koju kremas, Bioderma Sebium AI veido kremas.

blink.gif
Atsakyti
Baigesi lavera Trend sensitive krempudra, 01 numeriukas atspalvio. Visai patiko, tik galetu ilgiau laikytis. I jos vieta Bourjois bio detox.
Pasibaige ir Earthbound organics veido kremas su jojoba ir vitaminu E. Siaip labai fainas, gerai drekina, skaniai kvepia, malonus, tik truputeli veidas blizgedavo nuo jo. na, jis skirtas normaliai -sausai odai, o mano misri.
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 08, 11:38)
noresiu atsiliepimu kaip jums patiko? 4u.gif ir kuris labiau patiko ar sis ar kitas? biggrin.gif  4u.gif

Labiau patiko False Lashes, nes daugiau storina ir užriečia blakstienas, Xperience dažo pakankamai natūraliai. Tik su False Lashes pastoviai išsiteplioju, kol dažausi, labai didelis šepetukas.

Metu lauk Artdeco antakių želė, nieko man ji neužfiksuoja (labiau Isadora patinka), nepatinka, tik pragulėjo kosmetinėj gal jau 2metus unsure.gif

user posted image

Atsakyti
Baigėsi:
Avon Clearskin Profesional veido kremas, visai neblogas,nors nemanau,kad kartosiu
Avon Naturals avietinė dušo žele, nebus daugiau perkama, kadangi labai tiršta,tokia kaip žele ir labai sunku iš buteliuko išspausti
Čemeryčių vanduo,bandžiau plaukučiams nuo slinkimo,bet naudos jokios,kosmetinis žibalas labiau patiko
Acnekolor pastoviai perkamas, naudoju spuogeliams maskuoti
Yes to Carrot kūno kremas,patiko,bet nežinau ar dar pirksiu, nesdar keli kūno kremai stovi net nepradėti
Atsakyti
susibaige weleda balzamas lupoms, i jo vieta dr organisc manuka and honey... weleda patiko labiau ax.gif pirksiu butinai vel, gal galit kas parekomenduot koki kita naturalu, tinkanti ziemai? ax.gif
Atsakyti
Seniai pirkau, gerai susigeria, neriebina. Tiesa tepiau oda po antakiais, nes ten oda labai sausa ir truputi lyg ir pleiskanoja ax.gif Pabaigiau sutepus kojoms, nes lyg ir kazko kvapas man ne labai. Jo vietoj maitinanciu kremu tepu.
user posted image
Atsakyti
Faith in Nature Rozmarinų šampūnas
user posted image
Kaip pirmas natūralus šampūnas patiko, puikiai pūtojo, labai malonus kvapas, puikiai išplovė plaukus. Ilgiau panaudojus plaukai labiau ėmė riebaluotis, bet pakaitom naudojant su kitu - tiko thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Patiko si pasta,gal kada vel nusipirksiu

Down under naturals NUDE purinantis sampunas ir kondicionerius,labai patiko,ilgokai naudojau,kolkas nekartosiu,nes man tokie dalykai ilgai naudojasi,o vis norisi isbandyt kazka naujo ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Baigėsi Margaritos ekologiškas drėkinamasis kremas. Kolkas nekartosiu. Patiko vidutiniškai. Man pasirodė daugiau kaip mono drėkiklis, jei taip galima išsireikšt, tiesiog kažkiek ramina, drėkina odą kaip aliejai kai kurie, bet man trūksta šiame kreme kitų drėkinančių komponentų (pvz.aloe vera, haliurono rūgštis ir pan., nuo kurių jaučiasi stipresnis drėkinimas). Todėl ieškosiu labiau subalansuoto drėkinamojo kremo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild-One: 11 gruodžio 2010 - 18:33