Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(catus @ 2010 12 13, 15:36)
user posted image

Nekartosiu. Per mažai drėkino odą ir pajautrėjus uoslei, g.gif kvapas pasidarė aitrus schmoll.gif

Dėl poveikio nesiginčiju, bet man būtent šitos serijos kvapas.. wub.gif Neralus. Norėčiau tokių kvepalų.
Atsakyti
Pagaliau baigesi Burt's Bees 'all in one' prausiklis - skirtas naudoti gamtoje, nes suyrantis yra, o tinkamas yra viskam (tiek plaukams, tiek rankoms, tiek kunui ir turbut kokiems indams sueitu). Man nepatiko jo kvapas - kazkoks toks keistas. Gamtoj neteko panaudot, tik duse ir plaunant kosmetinius sepetelius bei kitus irankius.
user posted image
Atsakyti
user posted image Visai neblogas buvo, ilgam uzteko.
Atsakyti
Atsisveikinu su 2 Rimmel tusais: 'volume flash' ir 'double play'. Abu atitarnavo beveik 4 menesius, tai tiesiog del to ir metu lauk, nors dar dazantys abu - pagailet akyciu noriu, o ir laikas uzgult kitus neseniai pradarytus tusus ir naudot juos. 'Volume flash' labai patiko, nors dazo kiek kasdieniskai. Pirmus kelis kartus kazkaip neidavo juo man pasidazyt, nelabai graziai gaudavosi, bet ipratau ar ismokau ir labai puikus tusas: itin graziai atskiria, issukuoja blakstienas, patankina. Vienintelis minusas, kad nelabai ryskumo duoda, tai kaip ir rasiau, dieninis variantas. 'Double play' - dvipusis tusas: vienas galas dienai, kitas vakarui. Vos tik ispakavus si tusa man nepatiko, kad jis toks sausas, galvojau visai nieko nedazys, bet dazo iki siol. Atskiria blakstienas graziai, patankina kazkiek, bet neperdaug. Deja, didziausias minusas yra spalva - tusas juodas, bet jau taip vos vos paryskina blakstienas ir tai vakarine puse (dienine vos pora kartu tik naudojau, nes visai kudas vaizdas su ja gaunasi) doh.gif Tai sitas tusas nepatiko tuo kudumu ir neryskumu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Žiemą labai tinkamas, gan greitai susigeria, gerai drėkina, ko daugiau norėti.
user posted image

Labai patiko, kaip ir visi kiti šios serijos gaminiai. Gerai nuvalo makiažą, negraužia net jautrių akių, maloniai kvepia. Aišku, galėtų būti pigesnis. Gaila, kad ir šios serijos kremukas baigsis už keleto dienų verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Subaigiau iki paskutinio lašelio Margaritos akių makiažo valiklį su alavijais puikiai valė , gal kiek riebaliuką palieka , bet tai tik mažas minusiukas, nes tušą nuvalo bet kurį labai gerai ir akių neperšti į jo vietas toks pat iš sandėliuko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Vienas iš favoritų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 15, 01:53)
Vienas iš favoritų.

Už ką nusipelnė favorito vardo? smile.gif
MB dabar tokį kaip tik naudoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 15 gruodžio 2010 - 07:16
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 12 15, 08:15)
Už ką nusipelnė favorito vardo? smile.gif
MB dabar tokį kaip tik naudoja smile.gif

Mano plaukai riebūs, tai su šiuo šampūnu galiu „ištempt“ vieną papildomą dienos neplovus galvos. Nežinau ar tai sutapimas, bet kai naudojau visą šią liniją, labai akivaizdžiai slinkimas sumažėjo (gal nuo toniko labiau). Ir šiaip, kvepia, pakankamai gerai putoja.
Atsakyti
kauke su placenta. Tikrai kartosiu. Nuostabi kauke uz nuostabia kaina 4u.gif
user posted image
sudziuvo, tad metu lauk 4u.gif tusas neblogas, bet tikrai nieko ypatingo. aisku, ir kaina atitinkama 4u.gif
user posted image
visai neblogas. Gerai drekino, kvapas neikyrus (ko nepasakyciau apie duso zele). I jo vieta TBS lupu balzamas 4u.gif
user posted image
siaip ne taip sutepiau doh.gif per daug man to blizgejimo, kaip kaledu eglute biggrin.gif tikrai, manau, nebekartosiu schmoll.gif
user posted image
PH sculpting trio. Tikrai patiko 4u.gif kartosiu bigsmile.gif tik vienintelis minusas, kad naudojant tolygiai, highlighteris isvis nesusinaudojo ( per kietas, kad pakabintu mano sepetukas) g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 15, 12:29)
siaip ne taip sutepiau  doh.gif  per daug man to blizgejimo, kaip kaledu eglute  biggrin.gif  tikrai, manau, nebekartosiu  schmoll.gif
user posted image

Aš kiek pastebėjau, tai šitą kremą galima įdėti į netikusių pirkinių temą, nes labai daug neigiamų atsiliepimų. Aš turiu jį, tai jis pas mane taip ir stovi nenaudojamas, na gal mama tepliojasi kartais, bet man tai buvo tragedija!Alergija iškart, jokio drėkinimo ir tas blizgėjimas rievėm tokiom, jei kažką tepi ant viršaus , veldavosi kažkaip. Žodžiu minusas kremui doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 15, 15:12)
Aš kiek pastebėjau, tai šitą kremą galima įdėti į netikusių pirkinių temą, nes labai daug neigiamų atsiliepimų. Aš turiu jį, tai jis pas mane taip ir stovi nenaudojamas, na gal mama tepliojasi kartais, bet man tai buvo  tragedija!Alergija iškart, jokio drėkinimo ir tas blizgėjimas rievėm tokiom, jei kažką tepi ant viršaus , veldavosi kažkaip. Žodžiu minusas kremui doh.gif  doh.gif

na man alergijos nebuvo, bet kad kazka teigiamo darytu irgi nepastebejau doh.gif tik zibedavo kaip velnias.. as nesuprantu kaip ji galejo isrinkt 2009 Cosmo grozio priemone doh.gif man tai nesusipratimas visiskas 4u.gif
Atsakyti