Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Taip pat baigėsi Doliva veido kaukė nuo mimikos raukšlių, tai ši labai patiko, jei dar pamasažuodavau veidą su ja, išvis oda pasidarydavo lygi ir švelni bigsmile.gif
user posted image
Į jos vietą pirksiu ajurvedinės JIVA kosmetikos Grape seed kaukę.
Atsakyti
QUOTE(Wild-One @ 2010 11 12, 00:11)
Jau tikrai "naudojam priemones iki galo", jau taip sunkiai išnaudojau (bet iki paskutinio lašo  biggrin.gif ) ir daugiau niekada nebepirksiu, nes nepatiko poveikis šių plaukų kaukių

Darm okykloj mokantis klasioke buvo Gaia kauke isgyrus, tai visai patiko man. Po to teke naudot ir sita Mil Mil, bet jau tokia s.... - plaukus vele, i viena kaltuna lipino istepus kauke doh.gif Veliau teko vel Gaia bandyt, bet kakzaip nebepatiko.....

Is nenaturaliu pati paciausia man buvo Dova sviesintu plauku kauke - gaila nebegamina (bent taip sprendziu, nes LT atostogaudama norejau uzsipirkt jos, bet nebebuvo niekur).
Atsakyti
Toks noras uzejo prasimetyt produktus, bet nelabai ka atrinkau is pasibaigusiu galiojimo/tiek nusibodusiu, kad negaila mest.... Gal ir gerai, nes reiskia, kad nedaug ir turiu biggrin.gif

Gueralin 'Rouge G' lupdaziu meginiu palete - sie lupdaziai man super duper, tai turiu pilno dydzio 4 spalvytes. O labiausiai nustebino pridetas sepetelis, nes labai geras, tai sio nemetu, pasilieku:
user posted image

Ardell dirbtines blakstienos (rinkinukas + atskirai klijai is kitu tos firmos blakstienu) - viena sugadinta blakstiena, bet kazkodel stalciuje tebelaikiau jas doh.gif
user posted image

Maybelline 'color senstational' lupu blizgis, spalvyte 'sandstone shimmer' (foto kaireje) - blizgis visai smagus, nors spalva (manau tam itakos turi spalva) is inoringesniu ir lupos turi but grazios, be pasausejimu, kad graziai uzsiteptu. Pats blizgis skaniai kvepia, malonus ant lupu, nelipnus, normaliai laikosi, bet... labai jau nepatogi ta kvadratine pakuote doh.gif Sunku iskrapstyt is tubeles ir siaip po labai nedaug blizgio sepetelis paima, tai normaliai pasidazyt reikia makaluot ir makaluot. Dar like kokiai savaitei naudot, bet jau nebezaisiu...
user posted image

Rimmel 'Lash maxxx' akiu tusas - naudoju jau ilgokai, o jis nei dziusta, nei kitaip dazyt pradejo. Zodziu, visdar nerealus ir labai puikus tusas, bet metu, nes jau laikas keist tusa (sandeliuke dar vienas ar du tokie tupi).... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kadangi tvarkausi po truputėlį viską, tai nusprendžiau šveist lauk šiuos ir dar į kadrą nepatekusį žalią Essence tušą
user posted image

user posted image

Tušo tikrai nekartosiu. Per daug visokių tušų, kad šį kartočiau. O be to ir nedarė jis man nieko tokio labai ypatingo. Tiksliau gal net nedarė nieko... biggrin.gif

Faberlic produktų kvapas laikui bėgant tapo įkyrus, prie kūno kremo taip ir nepripratau, o rankų kremas labai patiko. Bet turiu jau nuo vasario mėn, pakuotė sako, jog naudoti galima 8mėn nuo atidarymo, tai laikas jau praėjo ir reikia vietos namie hihihi.gif

Veet produktų irgi turbūt nebekartosiu. Kremą po depiliacijos turiu kitą, o šiam turbūt jau irgi pasibaigė galiojimas. Pirkau kažkada akcijos metu... Veet priemonės depiliacijai tikrai nekartosiu - dvokia kaip lavoninė, o be to Lietuvos kainom tai yra didžiausia nesąmonė hihihi.gif

Essence maskuoklis - nežinau, nelabai man jo reikia. Turiu paakiams ir spuogeliams maskuoti kitą, tai šio nenaudoju. Rasos priemonei nuo spuogų jau paskutinioji, nenoriu rizikuoti. Vienintelė priemonė, kuri tikrai turėtų būti kartojama, jei nusipirkčiau smile.gif

Atsakyti
esu be galo laiminga, kad pagaliau pribaigiau
sitos serijos kuno sveitikli
user posted image
daugiau tikrai nekartosiu, nes kaip sveitiklis labai prastas, greiciau kaiop duso zele doh.gif , kvapas gal ir nieko, ir seip pereinu prie naturaliu priemoniu ir seip nesu megeja tu platinamu priemoniu doh.gif
ir vienam kartui liko pedu sveitiklio
user posted image
nekartosiu del visu tu paciu priezasciu kaip ir kuno sveitiklio doh.gif
Atsakyti
tiesinantis serumas - vienas man labiau patikusių, manau, bus kartojamas
user posted image
kol kas į jo vietą Umberto Giannini Sleek and Chic
user posted image
Atsakyti
Baigiau Orising kaukę, labai seniai pirktą, buvo likusi keliems kartams. Labai gera kaukė, tepdavau ir ant šaknų, plaukai kaip šilkas likdavo - nesivėlė, slidūs, švelnūs. Minusiukas - tokį efektą su šia kauke išgaudavau min po valanados laikymo ant galvos. Jei trumpiau - efektas kaip po gero balzamo. user posted image
Buvo žaliam įpakavime su raudonu lapeliu, bet neradau foto.
Taip pat Babuskos ampules nuo plaukų slinkimo. Geros, padėjo, nes pristabdė slinkimą. O į jų vietą stoja Babuskos ampules plaukų augimui skatinti, va tokios
user posted image
nuo slinkimo tokiam pat įpakavime, tik paveikslėlis veikliųjų medžiagų skiriasi 4u.gif
Atsakyti
išmečiau Elvital raudoną purškiamą balzamą plaukams ir kažkokio beržų lapų toniko iš eurokos plaukams likutį
Atsakyti
Pėdų kremuką pabaigiau, na neblogas kasdieną naudojant tikrai minkštutės pėdos - nesutrūkinėją, kas manosioms būdinga, o dar jam vis akcija , tai į jo vietą toks pat ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pribaigiau eilini Tarte mini blizgiuka is rinkinuko (liko dar 7) - nuotraukoje 7-as is kaires biggrin.gif Patiko net labai - kaip ir visi sio rinkinio blizgiai. Vienintelis minusas, kad mazokai issiima is tubeles, tai reikia daugokai kaisiot sepeteli, bet nu nieko. O besibaigiant tiesiog ta plastmasiuke isimu, tai be problemu tada tepliojuosi. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 12, 21:29)
Pribaigiau eilini Tarte mini blizgiuka is rinkinuko (liko dar 7) - nuotraukoje 7-as is kaires  biggrin.gif Patiko net labai - kaip ir visi sio rinkinio blizgiai. Vienintelis minusas, kad mazokai issiima is tubeles, tai reikia daugokai kaisiot sepeteli, bet nu nieko. O besibaigiant tiesiog ta plastmasiuke isimu, tai be problemu tada tepliojuosi.  thumbup.gif
<...>

Daznai is jusu pasisakymu suzinau apie firmas, kuriu net girdejusi nesu bigsmile.gif
Patinka man labai mini pakuotes dekoratyvines kosmetikos, nes nepabosta ir nesugenda thumbup.gif

Atsakyti
Pabaigiau Inglot baze makiazui,begu pirkt naujos,uzteko 5 men thumbup.gif veidukui patiko,makiazas laikosi labai gerai,nesausina mano ir taip sausa odyte ax.gif

user posted image
Atsakyti