Pacifika 'Hawaiian Ruby Guava' kvepaliukai (buteliukas uzsukamas, tai pasilikau su mintim, kad ka nors prisigaminsiu ir pilsiuosiu i ji) - butent sis kvapas man per saldus buvo ir prie manes nelipo, tai ir save purskiau, po to aplink viska kvepinau, o galiausiai kaip tualeto gaivikli sunaudojau...

Nors kiti kvapai patiko ir turiu naudotu (tiek purskiamu, tiek kvepalu sios firmos kvepaliuku). Dar labai kokosiniu noriu...
QUOTE(Argija @ 2010 11 12, 22:29)
Daznai is jusu pasisakymu suzinau apie firmas, kuriu net girdejusi nesu
Patinka man labai mini pakuotes dekoratyvines kosmetikos, nes nepabosta ir nesugenda
Malonu kazka naujo pasakyt

Manau ateisi ir iki LT tos firmos, nes nera jos tokios nezinomos, tik kai LT neprekiauja jomis, tai atrodo kazkokios dideles naujoves. Nors nelabai ir keista, kad ivairiu firmu zmones nezino, nes buvo atvejis kai Sephoros produkta pasiuliau vienai ieskojusiai, tai nenorejo pirkt, nes tokios firmos nezino ir jau labai nepatikima atrodo (na prilygo jai turginei kosmetikai

Tiesa, dar teko ju puslapi ikelt, kad parodyciau kas kaip, tai ikeliau prancuzu (nes butent ju firma sita yra), tai dar jai nepatikimiau pasirode, nes as gi JAV sakiau esu pirkus ta dalyka).
Man irgi mini pakuotes patinka, nors nevisada, nes buna ir nepatogiu. O siaip ziurint dar nuo spalvu - kartais mini rinkiniai nekokie buna, nes puse spalvu/daiktu nenaudojami lieka.....