Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Pacifika 'Hawaiian Ruby Guava' kvepaliukai (buteliukas uzsukamas, tai pasilikau su mintim, kad ka nors prisigaminsiu ir pilsiuosiu i ji) - butent sis kvapas man per saldus buvo ir prie manes nelipo, tai ir save purskiau, po to aplink viska kvepinau, o galiausiai kaip tualeto gaivikli sunaudojau... blush2.gif Nors kiti kvapai patiko ir turiu naudotu (tiek purskiamu, tiek kvepalu sios firmos kvepaliuku). Dar labai kokosiniu noriu...
user posted image

QUOTE(Argija @ 2010 11 12, 22:29)
Daznai is jusu pasisakymu suzinau apie firmas, kuriu net girdejusi nesu  bigsmile.gif
Patinka man labai mini pakuotes dekoratyvines kosmetikos, nes nepabosta ir nesugenda  thumbup.gif

Malonu kazka naujo pasakyt 4u.gif Manau ateisi ir iki LT tos firmos, nes nera jos tokios nezinomos, tik kai LT neprekiauja jomis, tai atrodo kazkokios dideles naujoves. Nors nelabai ir keista, kad ivairiu firmu zmones nezino, nes buvo atvejis kai Sephoros produkta pasiuliau vienai ieskojusiai, tai nenorejo pirkt, nes tokios firmos nezino ir jau labai nepatikima atrodo (na prilygo jai turginei kosmetikai biggrin.gif Tiesa, dar teko ju puslapi ikelt, kad parodyciau kas kaip, tai ikeliau prancuzu (nes butent ju firma sita yra), tai dar jai nepatikimiau pasirode, nes as gi JAV sakiau esu pirkus ta dalyka). biggrin.gif

Man irgi mini pakuotes patinka, nors nevisada, nes buna ir nepatogiu. O siaip ziurint dar nuo spalvu - kartais mini rinkiniai nekokie buna, nes puse spalvu/daiktu nenaudojami lieka.....
Atsakyti
user posted image
Į jo vietą toks pat iš sandėliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 11, 11:11)
O kokie buvo lūkesčiai? smile.gif
Aš turėjau mėginuką (ilgam man jo užteko), tai taip ir likau nesupratus, ar daro jis kažką, ar ne...  ax.gif Tik odytė po jo labai švelni, bet kažkaip dirbtinis toks jausmas, keistas  g.gif

Bent pusę to, ką rašo ant pakuotės laugh.gif Kad poros sumažės, odos spalva ir tonusas pagerės. Himalaia paaiškino kosmetikos sudėčių temoje apie jį, kad tai kosmetinis, momentinis poveikis, dėl silikonų ir šviesą atspindinčių dalelių. Nusiprausi vakare, o odos spalva ir poros kokios buvo, tokios ir liko irnesakyk.gif Asmeniškai man, priemonės su rūgštimis labiau patinka ir bent jau rezultatą matau. O ir kainuoja kelis kart mažiau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
nieko ypatingo tikrai... nekartosiu.. i jo veta, patikrinta, ir tikrai daug geresne, mano nuomone, BLANX bigsmile.gif

Atsakyti
Veet depiliacinis kremukas - ne pirmas ir ne paskutinis pas mane. Kaip visada man jie patinka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Subaigiau 30ml miniuka sios plauku kaukes, patiko, plaukai siandien fantastiskai atrodo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aubrey Organics 'gpb' kondicionieriaus miniukas - nepatiko, o tiksliau nepaliko ispudzio. ax.gif Siaip visai normalus ant plauku, bet sunkiai lindo is buteliuko, o ypac kai visai prie galo buvo. Ir kvapas keistokas - primine kazkoki kondicionieriu (man taip rodos, bet gal tai buvo kokia kita priemone) is senu senu laiku (kokia 15-20m. atgal spinteleje vonioje buvo pas mus uzsilikus nuo turbut dar seniau kazkokia priemone, tai kvapas man grynai jos).
user posted image
Atsakyti
Na ir dar subaigiau (o tiksliau vyras pribaige) Shikai kokosini ranku ir kuno losjona - nenoriu kartotis, nes neseniai kito kvapo baigesi ir aprasiau placiau, bet paminesiu, kad nors ir losjonas, bet mano sausai odai puikiai tinka ir pilnai uztenka drekinimo. Perkamas ne pirma ir ne paskutini karta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Subaigiau iki paskutinio laso deborah remodel kremuka. Gerai susigeria, nors ganetinai "sunkus". Malonus kvapas, oda svelni po jo, nepalieka pleveles.
Tikriausiai butu kartojamas, jei ne pilnas sandeliukas kitokiu gerybiu. lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 14 lapkričio 2010 - 01:00
Subaigiau geomar kauke nuo celiulito, manau, kad kompleksiskai naudojant su sportais ir masazais butu puiki,syla leskos, jauciasi kaip grauzia ta mano celiulita biggrin.gif o as kaip tinginaite karta i savaite ar dvi blush2.gif doh.gif tai daugiau nebepirksiu
taip pat liko vos laselis rytojui rasos serumo galiukams , drauge buvo atidavus likuti, tai niekalas, man artodo kad dar labiau sausina plaukus, i jo vieta biosilk miniukas, kuris irgi ne ypatingas, bet sunaudosiu o paskui pirksiu kazka naujo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 14 lapkričio 2010 - 12:23
user posted image
Vietoj jo Garnier antiperspirantas pabandymui.
user posted image
Aldo Vandini kūno šveitiklis su rožių ekstraktu panašiam įpakavime. Vietoj jo - kava iš virtuvės biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau Madara krema su spalva Sun Flower, patiko, ilgam uzteko,bet nusibodo, i jo vieta niekas biggrin.gif
Vos porai kartu beliko Nivea Oure Invisible dezodoranto, naudojau nuo vasaros, patiko, nepirmas, i jo vieta Miessence bekvapio rutulinio dezodoranto likutis. ax.gif
Atsakyti