Baigėsi atomikas, nebenoriu jų daugiau kol kas

QUOTE(NORIKA @ 2011 01 04, 11:42)
Kokia galutinė nuomonė apie šią priemonę?

per daug light
mažai drėkinimo nepatiko, nekartočiau net vasarą

Nuomonė tik pati geriausia
Patiko ji man, tik nespėjau iki galo subaigt, tėškiau į žemę ir ji virto biria pudra
Dar kelis kart bandžiau tokią naudot, bet sunkiai, tai išmečiau...
Ateityje tikrai kartosiu, kokybė lenkia kainą, o be to mano odai labai tiko
Verta

QUOTE(NORIKA @ 2011 01 04, 13:45)
Patiko ji man, tik nespėjau iki galo subaigt, tėškiau į žemę ir ji virto biria pudra
Verta 

Ačiū

QUOTE(NORIKA @ 2011 01 04, 12:45)
Verta 

O aš kaip tik susitrupinau ją, kai liko mažai, nes nieko nebepaimu šepetėliu.

jau nesuskaičiuoju kelintas.. į jo vietą tas pats

QUOTE(Juxt @ 2011 01 04, 12:43)
Sutinku šimtu proc. Įtraukiau į nevykusių pirkinių sąrašą jį jau, niekada daugiau nepirksiu, nes niekam tikęs. Kažkoks skystis ant lūpų ir nulis naudos...

QUOTE(mocha @ 2011 01 04, 17:23)
Sutinku šimtu proc. Įtraukiau į nevykusių pirkinių sąrašą jį jau, niekada daugiau nepirksiu, nes niekam tikęs. Kažkoks skystis ant lūpų ir nulis naudos... 

Taip pat prisidedu prie blogu zodziu siam balzamui. Niekam tikes, skystas, lupoms jokios naudos ir dar kazkoks smeliukas jauciasi

Pabaigiau Aubrey Organics avieciu kvapo lupu balzama, labai greit suejo, gal per menesi, kai ziauriai nusausejusios lupos buvo, nelabai padejo. O kai ner dideles problemos, tai neblogas. Pirkciau nebent kitokio kvapo.
Pasibaige Miessence bekvapis rutulinis dezodorantas http://www.theremust...ant.html#aMI044 . Nelabai gerai atliko darba, nekartosiu. Jo vieton TBS be dezodoranto be aliuminio likutis.

Pasibaige Miessence bekvapis rutulinis dezodorantas http://www.theremust...ant.html#aMI044 . Nelabai gerai atliko darba, nekartosiu. Jo vieton TBS be dezodoranto be aliuminio likutis.