Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Baigėsi atomikas, nebenoriu jų daugiau kol kas
user posted image
Atsakyti
Essence Mineral Powder
user posted image
Jau trečia pakuotė - labai patinka, vėl tokia pati į jos vietą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 04, 11:42)
Baigta vakar :
Physicians Formula Organic Wear 100% Natural Origin Pressed Powder

Kokia galutinė nuomonė apie šią priemonę? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 04 sausio 2011 - 12:25
per daug light biggrin.gif mažai drėkinimo nepatiko, nekartočiau net vasarą
user posted image
Atsakyti
Nuomonė tik pati geriausia 4u.gif Patiko ji man, tik nespėjau iki galo subaigt, tėškiau į žemę ir ji virto biria pudra lotuliukas.gif Dar kelis kart bandžiau tokią naudot, bet sunkiai, tai išmečiau...
Ateityje tikrai kartosiu, kokybė lenkia kainą, o be to mano odai labai tiko thumbup.gif Verta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 04, 13:45)
Nuomonė tik pati geriausia  4u.gif  Patiko ji man, tik nespėjau iki galo subaigt, tėškiau į žemę ir ji virto biria pudra  lotuliukas.gif  Dar kelis kart bandžiau tokią naudot, bet sunkiai, tai išmečiau...
Ateityje tikrai kartosiu, kokybė lenkia kainą, o be to mano odai labai tiko  thumbup.gif  Verta  drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif Aš laaaabai gundausi PF priemonėmis, jau nusižiūrėjau kelias, reiks dar pasiskaitinėti ir griebti, nes kaip tik nieko tokio neturiu, vienintelius meteoritus tenaudoju [o ir bronzantai PF gundo]...
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 04, 12:45)
Nuomonė tik pati geriausia  4u.gif  Patiko ji man, tik nespėjau iki galo subaigt, tėškiau į žemę ir ji virto biria pudra  lotuliukas.gif  Dar kelis kart bandžiau tokią naudot, bet sunkiai, tai išmečiau...
Ateityje tikrai kartosiu, kokybė lenkia kainą, o be to mano odai labai tiko  thumbup.gif  Verta  drinks_cheers.gif

O aš kaip tik susitrupinau ją, kai liko mažai, nes nieko nebepaimu šepetėliu.
Atsakyti
user posted image
jau nesuskaičiuoju kelintas.. į jo vietą tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 01 04, 12:43)
per daug light  biggrin.gif  mažai drėkinimo nepatiko, nekartočiau net vasarą
user posted image

Sutinku šimtu proc. Įtraukiau į nevykusių pirkinių sąrašą jį jau, niekada daugiau nepirksiu, nes niekam tikęs. Kažkoks skystis ant lūpų ir nulis naudos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 04, 17:23)
Sutinku šimtu proc. Įtraukiau į nevykusių pirkinių sąrašą jį jau, niekada daugiau nepirksiu, nes niekam tikęs. Kažkoks skystis ant lūpų ir nulis naudos... doh.gif

Taip pat prisidedu prie blogu zodziu siam balzamui. Niekam tikes, skystas, lupoms jokios naudos ir dar kazkoks smeliukas jauciasi doh.gif Nevykes pirkinys schmoll.gif
Atsakyti
Labai patiko, netepliojo juodu rubu ir ilgam uzteko
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Aubrey Organics avieciu kvapo lupu balzama, labai greit suejo, gal per menesi, kai ziauriai nusausejusios lupos buvo, nelabai padejo. O kai ner dideles problemos, tai neblogas. Pirkciau nebent kitokio kvapo. ax.gif
Pasibaige Miessence bekvapis rutulinis dezodorantas http://www.theremust...ant.html#aMI044 . Nelabai gerai atliko darba, nekartosiu. Jo vieton TBS be dezodoranto be aliuminio likutis. ax.gif
Atsakyti