Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

The body shop rankų kremas, tiko/patiko kartotinas smile.gif Labai ilgai naudojosi smile.gif Iš tokio rinkinio:
user posted image
į jo vietą
user posted image
neatsipyriau rožių pagundai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2011 01 02, 16:04)
į jo vietą
user posted image
neatsipyriau rožių pagundai  blush2.gif

Iš kur čia jis? ax.gif
Atsakyti
user posted image

pagaliau pabaigtas....deja, buvo suteptas rankoms ir kojoms, nes mano veidui netiko...
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 02, 15:26)
Iš kur čia jis?  ax.gif

Iš "Douglas", kaina 15,90 lt. ax.gif Rašo, kad gamintojas Anglija unsure.gif
Atsakyti
Herbal Clear 'sport' kvapo dezodorantas - tikrai smagus ir geras buvo thumbup.gif Kvapas universlaus, gal toks daugiau i vyriska, bet as irgi su malonumu naudojau. I jo vieta Hugo Naturals dezodorantas - bet ir si Herbal Clear tikrai kartociau.
user posted image

QUOTE(myth @ 2011 01 02, 11:43)
Man jie, kartu su Lancome bei Stila sudaro mėgiamiausių/patvariausių šešėlių trejetuką  rolleyes.gif

Na va, atsiliepimai priestaringi. As be seseliu pagrindo dazausi, tai neaisku kaip butu - turbut kol neisbandysiu ir nesuzinosiu. Nors Lancome ir Stila man nei laiko, nei pigmentacija matosi ant akiu.... ax.gif
Atsakyti
Atėjo laikas atsisveikiti su "PUPA" lash energizer tušu. Šiaip tiko ir patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Baigesi imtymios higienos prausiklis smile.gif Labai patiko, ateityje kartosiu.
I jo vieta bus is sebamed smile.gif
user posted image
Taip pat prausiklis is aubtey organics riebiai veido odai smile.gif buvau labai patenkinta smile.gif i jo vieta lygiai toks pats smile.gif
user posted image
visai patiko, nesausindavo odos smile.gif kartais net kremu galedavau nesiteplioti, kai tingedavau biggrin.gif
Tik va, zaibiskai man jis baigesi smile.gif kartojamas bus irgi ateityje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 02 sausio 2011 - 19:35
Pasibaige Dr.Organic duso gelis is Rose Otto serijos ir toks pat kuno sveitiklis user posted image(nuotrauka is interneto), abi priemones patiko, kartociau, bet kol kas i duskes vieta Laveros apricot summer,o i sveitiklio La Claree Olive Gentle Body Scrub, kurio dar tik laukiu ax.gif
Papildyta:
Taip pat pasibaige beauty formulas pleistriukai nosies inkstirams, i ju vieta Purederm ir pabaigiau moliu misinuka kaukems "Kleopatra", pirktas droge, patiko, gal kiek maziau negu juodasis molis. Sekancia bandysiu laveros kauke-pylinga su metomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 03 sausio 2011 - 13:41
Ehh baigesi skanestas wub.gif
user posted image
Liko gal dar vienam kartui blush2.gif Puikiai isplaudavo alieju is plauku thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Frieda Luxurious Volume kondicionierius, ne pirmas jau, bet plaukų galams vis tik man reikia kažko labiau drėkinančio ir glotninančio, kondicionieriaus, manau, nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Baigta vakar :

CLINIQUE Stay Matte Powder Oil Free
user posted image

RoC - Retin-Ox Foundation
user posted image

Physicians Formula Organic Wear 100% Natural Origin Pressed Powder
user posted image
Atsakyti
Naujiems metams palengvinau lentynas ir išmečiau nenaudojamas priemones:

Visą rinkinį
user posted image netiko mano odai, sausino labai. Vasarą karts nuo karto panaudodavau.
user posted image
user posted image vėlgi sausino, naudojo vaikinas, jam tiko, bet baigėsi galiojimas
user posted image skaidrus. patiko, bet baigėsi galiojimas. Tikriausiai kartosiu.

O šitas baigėsi. Patiko. Ateity kartosiu.
user posted image
Į jo vietą Margaritos dušo želė su pienu ir medumi.
Atsakyti