Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

sveikutes ... tik grizau ,buvau pas treisa apzvalgai smile.gif ,galva tuscia,nezinau nei ka manyti... ketvirtadieni buvo 4 folikulai,siandiena tikdu,kaip jis sake kosmaras kazkoks,neveikia gonalis tipo taves.dar pora dienu leisiu vaistukus ir penktadieni punkcija.jei geros kokybes dada liuks,jei ne tada nieko....
Atsakyti
Rita555, galvok kad viskas bus gerai, tada taip ir bus 4u.gif

QUOTE(egk @ 2010 11 15, 16:01)
laurynaa, tu minėjai kad prieš startą daryti įv tyrimus. Ar dar neturi kokių rezultatų?

oi atsakymu dar lauksim pora men, dziaugiuosi kad pas genetikus pavyko patekti super greitai. bet pinigelius taupysim, na jei genetikai sakys kad blogai su chromosomom tada leksim toli toli atostogauti, o jei uzdegs zalia sviesa bandysim lietuvoje arba (jei ginekologe rekomenduos) gal ir apie uzsieni pagalvosim, bus matyti kai genetikai ka nors mums pasakys.
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 11 15, 17:05)
sveikutes ... tik grizau ,buvau pas treisa apzvalgai  smile.gif  ,galva tuscia,nezinau nei ka manyti... ketvirtadieni buvo 4 folikulai,siandiena tikdu,kaip jis sake kosmaras kazkoks,neveikia gonalis tipo taves.dar pora dienu leisiu vaistukus ir penktadieni punkcija.jei geros kokybes dada liuks,jei ne tada nieko....

Reikia tikėtis, geros kokybės 4u.gif
Est takoe v iskustbe kak minimalizm - čia Treijso žodžiai. Aš irgi pergyvenau, nes ir man augo tik 4. Bet kai buvau dar sekančiam vizitui, aš dar prieš apžiūrą pati paklausiau, ar negali būti jie dingę, nes labai bijojau, tai jis juoktis pradėjo, sako, tie jau niekus nedings, gal naujų dar rasis. Taip kad ar negali būti, kad pasirodys, jog jie vis tik yra 4u.gif Labai to linkiu 4u.gif

laurynaa, tau linkiu gerų rezultatų 4u.gif

rita555, dar prisiminiau iš poklabio su Treijsu. Aš pati sugalvojau, kad manęs neveikia gonalis, nes per 2 iui stimuliavom tik gonaliu, o išaugo 1 folikulas (gonal ir clost išaugdavo 2-3). Jis sakė galima kažkaip keisti schemą su merional. Kokius vaistukus tau paskyrė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 15 lapkričio 2010 - 16:24
na taip,taip ir galvosiu,kad tie du ir skirti man, tikriausiai dvynukai smile.gif .net linksma pasidare is nusikalbejimo biggrin.gif ,o gal is nusivilimo... visa kelia vaziavau,taip tuscia kazko,negaliu patiketi ...na bet tikesiuo tuo ka turiu,kas belieka.. jums mergaites sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 11 15, 16:22)
na taip,taip ir galvosiu,kad tie du ir skirti man, tikriausiai dvynukai  smile.gif  .net linksma pasidare is nusikalbejimo  biggrin.gif  ,o gal is nusivilimo...

salin pesimizma dirol.gif
Atsakyti
pas mane ir buvo gonalis su merional.bet manau kad cia jau mano meuose esme,man mergytes jau 40metuku,amzius ir matyt savo daro...laikas bega greit...
Atsakyti
rita555, svarbiausia, kad tie 2 būtų geri wub.gif Ne kiekyje esmė, o kokybėj wub.gif
Atsakyti
viktoriuk smile.gif ,treisas taip ir pasake.tai tikesiu tuo... na bet kokiu atveju pasiryzus ta gandra pagauti.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 12:25)
Labas rytas mergaites  mirksiukas.gif
Beata1, vilmosa, mums kartu ta pacia diena isodino, gal pasidalinkime pojuciais  mirksiukas.gif , nes viena jau baigiu nuo proto nusiridenti  biggrin.gif

Net negalvojau, kad toks sudetingas bus tas laukimo periodas...  doh.gif  Nesugebu nutraukti minciu nuo pastovaus apie tai galvojimo. Snd yra 4dpo po isodinimo, isodino 2embrionus  po 8 lasteles, kitas 2-uzsaldeme. Pirmas dienas atrodo kiek daug pojuciu jauciau-ir krutine didele, jautri, ir lyg jauciau tempima pastovu, ir gana smarkaii tempdavo slapinantis. Snd atsikeliau...ir nebeliko ne vieno pojucio  schmoll.gif , krutine subliuskusi, maza, pilva jau 2dienas kaip gana stipriai maudzia kaip pries mmm  doh.gif  Suprantu, kad tai nieko nekeicia ir paprasciausiai reikia laukti toliau... Bet galbut padiskutuokime-kaip kuriai buna? Atrodo, jei jau pastociau, tai iskart jausciau tuos pojucius... O dabar...  doh.gif

malonu kad dar viena mergyte papilde musu belaukianciuju gretas thumbup.gif mane tai papykina bet cia prasidejo nuo kitos dienos kaip isodino tas dar tai tikrai neturetu but nestumo pozymiai ir taip greitai as manau kad gal greiciau is baimes ir to laukimo,krutine pradejo kilti pries isodinima pilvo apacia tempia bet vel gi galvoju kad cia kaltas progesteronas....o mintys manes ir nepalieka, manau naturalus dalykas nes mes taip ilgai laukiam ir svajojam kad net mazytis koks pozymis jau mum sukelia nestumo pozymius o as kazkaip vilciu nesudedu i sita karta nes cia kaip loterijoj...paaiskes tik kita savaitele
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 13:04)
Dar klausimelis- ar reikia po isodinimo susilaikyti nuo santykiu?  blush2.gif  Pamirsau paklaust daktariuko...  ax.gif

As neklausiau, bet man U sake, kad galiu gyventi iprasta lytini gyvenima. Paskaiciau kitus postus,idomu nuo ko cia prkilauso, kad daktarai taip skirtingai siulo g.gif Bet kokiu atveju, as net galvot dabar negaliu apie jokius intymumus lotuliukas.gif
Vilmosa, kaip tavo dienos slenka ? Kuom gyevni dabar ?
Atsakyti
laurynaa, ačiū tau už info ax.gif pas mane foto prie tų raidžių nieko neparašyta, o tiesiog šone foto tie skaičiukai...

Merginos, kas laukiat - nesinervinkit ir nekreipkit dėmesio į pojūčius schmoll.gif . man skaudėjo ir kaip prieš, ir kaip per mm, o ... prikibo wub.gif dabar belieka vėl nervuotis kaip išsaugoti ir auginti doh.gif

Kur dingo mūsų mykolina? nejau jau punkcija? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=avilte,2010 11 15, 13:04]
Dar klausimelis- ar reikia po isodinimo susilaikyti nuo santykiu? blush2.gif Pamirsau paklaust daktariuko... ax.gif
[/
man ir griestai apie 10 dienu jokiu santykiu kad neinest infekcijos ir kad nepakenktu embrionukui,nes bent man tai po punkcijos visa pilvo apacia sujautrejus...
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 15, 18:38)
As neklausiau, bet man U sake, kad galiu gyventi iprasta lytini gyvenima. Paskaiciau kitus postus,idomu nuo ko cia prkilauso, kad daktarai taip skirtingai siulo  g.gif  Bet kokiu atveju, as net galvot dabar negaliu apie jokius intymumus  lotuliukas.gif
Vilmosa, kaip tavo dienos slenka ? Kuom gyevni dabar ?

as tai biskiuka darbuojuos ir labai mazai stengiuos but namie viena kad maziau lystu pasalines mintys,arba kazka darau lengvo ir nevarginancio,pvz valgau va kaip ir dabar baisia lekste salotu prisidarius ir kapoju tongue.gif biggrin.gif tik vis pagalvoju kelinta diena po isodinimo turetu kabintis aisku jei jis ten vystosi toliau?
Atsakyti