sveikutes ... tik grizau ,buvau pas treisa apzvalgai
,galva tuscia,nezinau nei ka manyti... ketvirtadieni buvo 4 folikulai,siandiena tikdu,kaip jis sake kosmaras kazkoks,neveikia gonalis tipo taves.dar pora dienu leisiu vaistukus ir penktadieni punkcija.jei geros kokybes dada liuks,jei ne tada nieko....

Rita555, galvok kad viskas bus gerai, tada taip ir bus
oi atsakymu dar lauksim pora men, dziaugiuosi kad pas genetikus pavyko patekti super greitai. bet pinigelius taupysim, na jei genetikai sakys kad blogai su chromosomom tada leksim toli toli atostogauti, o jei uzdegs zalia sviesa bandysim lietuvoje arba (jei ginekologe rekomenduos) gal ir apie uzsieni pagalvosim, bus matyti kai genetikai ka nors mums pasakys.

QUOTE(egk @ 2010 11 15, 16:01)
laurynaa, tu minėjai kad prieš startą daryti įv tyrimus. Ar dar neturi kokių rezultatų?
oi atsakymu dar lauksim pora men, dziaugiuosi kad pas genetikus pavyko patekti super greitai. bet pinigelius taupysim, na jei genetikai sakys kad blogai su chromosomom tada leksim toli toli atostogauti, o jei uzdegs zalia sviesa bandysim lietuvoje arba (jei ginekologe rekomenduos) gal ir apie uzsieni pagalvosim, bus matyti kai genetikai ka nors mums pasakys.
QUOTE(rita555 @ 2010 11 15, 17:05)
sveikutes ... tik grizau ,buvau pas treisa apzvalgai
,galva tuscia,nezinau nei ka manyti... ketvirtadieni buvo 4 folikulai,siandiena tikdu,kaip jis sake kosmaras kazkoks,neveikia gonalis tipo taves.dar pora dienu leisiu vaistukus ir penktadieni punkcija.jei geros kokybes dada liuks,jei ne tada nieko....

Reikia tikėtis, geros kokybės

Est takoe v iskustbe kak minimalizm - čia Treijso žodžiai. Aš irgi pergyvenau, nes ir man augo tik 4. Bet kai buvau dar sekančiam vizitui, aš dar prieš apžiūrą pati paklausiau, ar negali būti jie dingę, nes labai bijojau, tai jis juoktis pradėjo, sako, tie jau niekus nedings, gal naujų dar rasis. Taip kad ar negali būti, kad pasirodys, jog jie vis tik yra

laurynaa, tau linkiu gerų rezultatų

rita555, dar prisiminiau iš poklabio su Treijsu. Aš pati sugalvojau, kad manęs neveikia gonalis, nes per 2 iui stimuliavom tik gonaliu, o išaugo 1 folikulas (gonal ir clost išaugdavo 2-3). Jis sakė galima kažkaip keisti schemą su merional. Kokius vaistukus tau paskyrė?
QUOTE(rita555 @ 2010 11 15, 16:22)
na taip,taip ir galvosiu,kad tie du ir skirti man, tikriausiai dvynukai
.net linksma pasidare is nusikalbejimo
,o gal is nusivilimo...

salin pesimizma

rita555, svarbiausia, kad tie 2 būtų geri
Ne kiekyje esmė, o kokybėj

QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 12:25)
Labas rytas mergaites
Beata1, vilmosa, mums kartu ta pacia diena isodino, gal pasidalinkime pojuciais
, nes viena jau baigiu nuo proto nusiridenti
Net negalvojau, kad toks sudetingas bus tas laukimo periodas...
Nesugebu nutraukti minciu nuo pastovaus apie tai galvojimo. Snd yra 4dpo po isodinimo, isodino 2embrionus po 8 lasteles, kitas 2-uzsaldeme. Pirmas dienas atrodo kiek daug pojuciu jauciau-ir krutine didele, jautri, ir lyg jauciau tempima pastovu, ir gana smarkaii tempdavo slapinantis. Snd atsikeliau...ir nebeliko ne vieno pojucio
, krutine subliuskusi, maza, pilva jau 2dienas kaip gana stipriai maudzia kaip pries mmm
Suprantu, kad tai nieko nekeicia ir paprasciausiai reikia laukti toliau... Bet galbut padiskutuokime-kaip kuriai buna? Atrodo, jei jau pastociau, tai iskart jausciau tuos pojucius... O dabar... 

Beata1, vilmosa, mums kartu ta pacia diena isodino, gal pasidalinkime pojuciais

Net negalvojau, kad toks sudetingas bus tas laukimo periodas...

malonu kad dar viena mergyte papilde musu belaukianciuju gretas

QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 13:04)
Dar klausimelis- ar reikia po isodinimo susilaikyti nuo santykiu?
Pamirsau paklaust daktariuko... 

As neklausiau, bet man U sake, kad galiu gyventi iprasta lytini gyvenima. Paskaiciau kitus postus,idomu nuo ko cia prkilauso, kad daktarai taip skirtingai siulo

Vilmosa, kaip tavo dienos slenka ? Kuom gyevni dabar ?
laurynaa, ačiū tau už info
pas mane foto prie tų raidžių nieko neparašyta, o tiesiog šone foto tie skaičiukai...
Merginos, kas laukiat - nesinervinkit ir nekreipkit dėmesio į pojūčius
. man skaudėjo ir kaip prieš, ir kaip per mm, o ... prikibo
dabar belieka vėl nervuotis kaip išsaugoti ir auginti
Kur dingo mūsų mykolina? nejau jau punkcija?

Merginos, kas laukiat - nesinervinkit ir nekreipkit dėmesio į pojūčius

Kur dingo mūsų mykolina? nejau jau punkcija?

[quote=avilte,2010 11 15, 13:04]
Pamirsau paklaust daktariuko... 
[/
man ir griestai apie 10 dienu jokiu santykiu kad neinest infekcijos ir kad nepakenktu embrionukui,nes bent man tai po punkcijos visa pilvo apacia sujautrejus...
Papildyta:
as tai biskiuka darbuojuos ir labai mazai stengiuos but namie viena kad maziau lystu pasalines mintys,arba kazka darau lengvo ir nevarginancio,pvz valgau va kaip ir dabar baisia lekste salotu prisidarius ir kapoju
tik vis pagalvoju kelinta diena po isodinimo turetu kabintis aisku jei jis ten vystosi toliau?

[/
man ir griestai apie 10 dienu jokiu santykiu kad neinest infekcijos ir kad nepakenktu embrionukui,nes bent man tai po punkcijos visa pilvo apacia sujautrejus...
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 15, 18:38)
As neklausiau, bet man U sake, kad galiu gyventi iprasta lytini gyvenima. Paskaiciau kitus postus,idomu nuo ko cia prkilauso, kad daktarai taip skirtingai siulo
Bet kokiu atveju, as net galvot dabar negaliu apie jokius intymumus

as tai biskiuka darbuojuos ir labai mazai stengiuos but namie viena kad maziau lystu pasalines mintys,arba kazka darau lengvo ir nevarginancio,pvz valgau va kaip ir dabar baisia lekste salotu prisidarius ir kapoju