Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(avilte @ 2010 11 16, 12:24)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif  Kaip laikosi mano kompanjones?  mirksiukas.gif  As vel baigiu praskyst  verysad.gif , suprantu, kad negerai, bet sunku sukontroliuoti save ir savo mintis  doh.gif  Pradejo kristi rausvas crinonas, ir krutine tokia minksta subliuskusi, kad abejoju ar kuriai nestukei galetu buti tokia sunykusi  verysad.gif
Atsiprasau, kad snd tokia pesimistine...  4u.gif  Paprasciausiai norisi kazkam pasisakyti...  schmoll.gif
Papildyta:

Kad neiseina vien gulet  blush2.gif , nebent miegociau istisai, bet nuo pastoviu galvojimu sunku ir uzmigt  doh.gif
O HCG gydytojas uzrase daryti 11,23d, bet darysiu anksciau tikrai, gal kokia 11dpo  mirksiukas.gif -pirmadieni (jei islauksiu net iki tiek)  blush2.gif

Beje, kada mano kompanjones darytis planuojate?  mirksiukas.gif

Brangioji, siandien pas mane ABSOLIUCIAI nei vieno jausmo.Jeigu vakar dar bandziau kazka isskaityti, tai siandien nieko.O krutine lygiai taip pat pasidarius kaip ir visa gyvenima buvo.Buk gera nusiramink ir taip nesijaudink.Nestumo pozymiu tokiam ankstyvan laikotarpi TIKRAI dar negali buti.Ne veltui reikia testuotis praejus tam tikraim laikui.Beje, is patirties ta zinau pati, kad nieko ypatingo nesijaucia.Bent jau tikrai ne siom dienom kur mes dabar gyvenam.As tik dziaugiuosi del to.Tikrai mirksiukas.gif
O kraujuka tai as sest.nuleisiu, nes pas mane blasto, tai jau turetu rodyt i viena puse arba i kita....Nes su kantrybe tai man sakes lotuliukas.gif
O del crinono, tai pati juk zinai, kad jo visokio krenta ir jo spalva neitakoja nestumo buvimo ar nebuvimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 16 lapkričio 2010 - 11:34
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 16, 13:30)
Brangioji, siandien pas mane ABSOLIUCIAI nei vieno jausmo.Jeigu vakar dar bandziau kazka isskaityti, tai siandien nieko.O krutine lygiai taip pat pasidarius kaip ir visa gyvenima buvo.Buk gera nusiramink ir taip nesijaudink.Nestumo pozymiu tokiam ankstyvan laikotarpi TIKRAI dar negali buti.Ne veltui reikia testuotis praejus tam tikraim laikui.Beje, is patirties ta zinau pati, kad nieko ypatingo nesijaucia.Bent jau tikrai ne siom dienom kur mes dabar gyvenam.As tik dziaugiuosi del to.Tikrai  mirksiukas.gif

4u.gif Beta1, atsiprasau uz tryzniojimus, paprastai esu stipresne blush2.gif Pabandysiu dar truputi neisskysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 16, 12:40)
4u.gif Beta1, atsiprasau uz tryzniojimus, paprastai esu stipresne  blush2.gif  Pabandysiu dar truputi neisskysti smile.gif

Tau nieko nereikia atsiprasineti, o tryzniojam cia visos mes.... ax.gif O rasydama tau tai, ka parasiau, tarsi ir sau kartu pasikartoju, ko nereiketu pamirst.Zinai, kartais reikia kazkam garsiai pasakyt, kad pats isikaltum i galva.... blush2.gif
Beje, del crinono, esu skaiciusi, kad jis dirgina gimdos kakleli ir del to gali buti tokiu ale patepliojimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 16, 09:24)
O HCG gydytojas uzrase daryti 11,23d, bet darysiu anksciau tikrai, gal kokia 11dpo  mirksiukas.gif -pirmadieni (jei islauksiu net iki tiek)  blush2.gif

Laikomės laikomės, iki galo, stipriai wub.gif wub.gif Lengva man šnekėt, puikiai žinau, kaip sunku cool.gif

Tik nesugalvok kokį penktadienį HCG darytis, nes dar vaistus gali parodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 16, 14:33)
Laikomės laikomės, iki galo, stipriai wub.gif  wub.gif Lengva man šnekėt, puikiai žinau, kaip sunku cool.gif

Tik nesugalvok kokį penktadienį HCG darytis, nes dar vaistus gali parodyti ax.gif

Viktoriuk, pagavai mane biggrin.gif , as tyliai norejau sestad.-9dpo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 16, 10:50)
Viktoriuk, pagavai mane  biggrin.gif , as tyliai norejau sestad.-9dpo  blush2.gif

A vot! Prigauta beveik nusikaltimo metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 11 15, 17:29)
pas mane ir buvo gonalis su merional.bet manau kad cia jau mano meuose esme,man mergytes jau 40metuku,amzius ir matyt savo daro...laikas bega greit...

Man irgi už savaitės 40 m. Bet gal tave paguos, kad pas mane per pirmą stimuliaciją gonaliu nieko neaugo, nutraukėm po savaitės. Iš karto per antrą stimuliaciją išaugo tik 4, 2 apsivaisino ir tie 2 dalinosi, juos ir įkėlė. Pastojau. Aišku dar negaliu sakyti, kad viskas gerai, nes iki 12 savaitės tų pavojų daug, bet visgi man ir daktarė sakė, kad pasirodo ir nereikia daug tų folikulų. Sėkmės tau.
Atsakyti
Labas Vakarelis!
Paskaitineju Jusu zinutes jau kuri laika. Ir is tikro labai dekoju uz informacija. Deja mano gydytojas nera kalbus, jei paklausiu ka tai atsako, bet vel gi sausai. Tad viska kas butina suzinojau is Jusu !!! Labai Jums aciu!
Be to turbut laikas ir man butu prisiduot, nes ketvirtadini punkcija, o sekmadini isodinimas. Jausmas ne koks... Nes vaistukai visikai ismuse is veziu g.gif net i darba neinu. Sakykit ar tai normali busena?
Atsakyti
Sveika prisijungus, gori 4u.gif Tikiuosi, kad neilgam smile.gif

Čia tavo pirmas IVF? Kur daraisi?

Vaistai, kad ir kaip bebūtų, hormoniniai, ir dozės nemažos o kaip juos organizmas priima - labai individualus dalykas. Aš pati niekada neturėjau jokių problemų, neskaitant nuotaikų svyravimo, bet manau, kad tavo būsena normali ax.gif O tau kas yra? Bloga, skauda ką nors? ax.gif
Atsakyti
Taip pirmas. Gal todel ir gasdina visa nezinomybe... Darausi Kipre, nes cia ir gyvenu. O del savijautos, tai is tikro kai tik pradejau lestis Mereonala atsirado ir galvos kausmai ir negerumas, na apie sonu skaudejima net nebekalbu. O vakar tai buvo ziaurus silpnumas, saltas prakaitas pyle ir niekur negalejau pajudeti daugiau nei 5 metrai... Siaip mano geriauisas draugas dabar lova...
Atsakyti
QUOTE(gori @ 2010 11 16, 17:38)
Labas Vakarelis!
Paskaitineju Jusu zinutes jau kuri laika. Ir is tikro labai dekoju uz informacija. Deja mano gydytojas nera kalbus, jei paklausiu ka tai atsako, bet vel gi sausai. Tad viska kas butina suzinojau is Jusu !!! Labai Jums aciu!
Be to turbut laikas ir man butu prisiduot, nes ketvirtadini punkcija, o sekmadini isodinimas. Jausmas ne koks... Nes vaistukai visikai ismuse is veziu  g.gif  net i darba neinu. Sakykit ar tai normali busena?

Sveikute 4u.gif Laikysim kumstukus 4u.gif uz tave thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, as vel su klausimais ax.gif -sakykit, kai isodina kelis embrionus , o kitus augina iki blastocistu ir po keliu dienu ikelia papaildomai blastocista, tai skaiciuojamas kaip papildomas ikelimas? mirksiukas.gif
Atsakyti