QUOTE(avilte @ 2010 11 16, 12:24)
Sveikos merginos
Kaip laikosi mano kompanjones?
As vel baigiu praskyst
, suprantu, kad negerai, bet sunku sukontroliuoti save ir savo mintis
Pradejo kristi rausvas crinonas, ir krutine tokia minksta subliuskusi, kad abejoju ar kuriai nestukei galetu buti tokia sunykusi
Atsiprasau, kad snd tokia pesimistine...
Paprasciausiai norisi kazkam pasisakyti... 
Papildyta:
Kad neiseina vien gulet
, nebent miegociau istisai, bet nuo pastoviu galvojimu sunku ir uzmigt
O HCG gydytojas uzrase daryti 11,23d, bet darysiu anksciau tikrai, gal kokia 11dpo
-pirmadieni (jei islauksiu net iki tiek)
Beje, kada mano kompanjones darytis planuojate?

Atsiprasau, kad snd tokia pesimistine...

Papildyta:
Kad neiseina vien gulet

O HCG gydytojas uzrase daryti 11,23d, bet darysiu anksciau tikrai, gal kokia 11dpo

Beje, kada mano kompanjones darytis planuojate?

Brangioji, siandien pas mane ABSOLIUCIAI nei vieno jausmo.Jeigu vakar dar bandziau kazka isskaityti, tai siandien nieko.O krutine lygiai taip pat pasidarius kaip ir visa gyvenima buvo.Buk gera nusiramink ir taip nesijaudink.Nestumo pozymiu tokiam ankstyvan laikotarpi TIKRAI dar negali buti.Ne veltui reikia testuotis praejus tam tikraim laikui.Beje, is patirties ta zinau pati, kad nieko ypatingo nesijaucia.Bent jau tikrai ne siom dienom kur mes dabar gyvenam.As tik dziaugiuosi del to.Tikrai

O kraujuka tai as sest.nuleisiu, nes pas mane blasto, tai jau turetu rodyt i viena puse arba i kita....Nes su kantrybe tai man sakes

O del crinono, tai pati juk zinai, kad jo visokio krenta ir jo spalva neitakoja nestumo buvimo ar nebuvimo.