Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 15, 19:51)
as tai biskiuka darbuojuos ir labai mazai stengiuos but namie viena kad maziau lystu pasalines mintys,arba kazka darau lengvo ir nevarginancio,pvz valgau va kaip ir dabar baisia lekste salotu prisidarius ir kapoju tongue.gif  biggrin.gif tik vis pagalvoju kelinta diena po isodinimo turetu kabintis aisku jei jis ten vystosi toliau?

As tai kaip tik pasiemusi biuleteni, tai is neturejimo ka veikti nersiu po interneta doh.gif , uztai kyla visokiu klausimu ir bereikalingu minciu... doh.gif
Ir dar beje, man apart kartais pamaudimo kaip pries mmm, uzejo nezmoniskas astraus-suraus valgymas .. doh.gif Bet tokie pojuciai irgi pries mmm buna schmoll.gif , taip kad kol kas-nieko isskirtinio... schmoll.gif Laukiam ir tikimes toliau...
Ai, dar norejau paklausti-man kelias dienas po isodinimo slapinantis gana stipriai tempdavo apacia, ar teko kam toks potyris? doh.gif
O del kabinimosi, tai ir as galvoju-kazin kokia tiskliai diena turi buti? Gal jau buvo... g.gif
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 15, 19:39)

Merginos, kas laukiat - nesinervinkit ir nekreipkit dėmesio į pojūčius schmoll.gif . man skaudėjo ir kaip prieš, ir kaip per mm, o ... prikibo  wub.gif  dabar belieka vėl nervuotis kaip išsaugoti ir auginti  doh.gif
:

Kaip smagu, sniege 555, skaityti, kad "prikibo" wub.gif Manau dabar megaukis sia busena, nes pamatysi-viskas bus gerai wub.gif

O, beje, nebuvo jokio isskirtinio pojucio, kad zinotum, jog "va, sis kartas isskirtinis, iskart jautesi..."?
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 20:09)

Ai, dar norejau paklausti-man kelias dienas po isodinimo slapinantis gana stipriai tempdavo apacia, ar teko kam toks potyris?  doh.gif

man taip buvo iskart punkcijos, poto praejo ir vel atsirado, toks tempimas atrodo kad gimda iskris slapinantis,bet nepraejo ir dabar.
Atsakyti
[quote=avilte,2010 11 15, 19:09]
As tai kaip tik pasiemusi biuleteni, tai is neturejimo ka veikti nersiu po interneta doh.gif , uztai kyla visokiu klausimu ir bereikalingu minciu... doh.gif
Ir dar beje, man apart kartais pamaudimo kaip pries mmm, uzejo nezmoniskas astraus-suraus valgymas .. doh.gif Bet tokie pojuciai irgi pries mmm buna schmoll.gif , taip kad kol kas-nieko isskirtinio... schmoll.gif Laukiam ir tikimes toliau...
Ai, dar norejau paklausti-man kelias dienas po isodinimo slapinantis gana stipriai tempdavo apacia, ar teko kam toks potyris? doh.gif
O del kabinimosi, tai ir as galvoju-kazin kokia tiskliai diena turi buti? Gal jau buvo... g.gif
Papildyta:

as tai del implantacijos galvoju kad biskiuka ankstoka bent jau man nes man isodino tik 4 lasteliu turi kazkiek dienu praeit kol tos lasteles dalysis ir implantuosis aisku jei jos ten dalosi g.gif g.gif g.gif o man tai ir tas pats rugstus ir surus maistas labai jau eina siom dienom bet vel gi galvoju kad cia daugiau nuo vaistu visu organizmui susisuko protas...o man ir buvo prioes ir po isodonimo baisiai slapintis varo ir dar su skausmais tik nemanau kad nuo slapimo taku bet nuo punkcijos cia kazkas pasidare,bet tikiuosi kad su laiku praeis g.gif kaip sakan ir dar tempia pilvo apacia,bet dar manau kad po punksijos turejo daug skyscio likt pilve ir tas skystis po ovuliacinis ir duoda tuos tempimo ir visokius kitus nemalonius pojucius ne sgi pas mus buta ne vieno folikulo...nu cia mano tokie pamastymai
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 20:09)

Kaip smagu, sniege 555, skaityti, kad "prikibo"  wub.gif  Manau dabar megaukis sia busena, nes pamatysi-viskas bus gerai  wub.gif

O, beje, nebuvo jokio isskirtinio pojucio, kad zinotum, jog "va, sis kartas isskirtinis, iskart jautesi..."?

nebuvo jokio išskirtinio jausmo; 4 ir 7 dpį buvo didieji maudimai, vieną naktį beveik neužmigau, jau net sapnavau, kad mm atėjo, tai po to akių nesudėjau - sargavau doh.gif Buvo rudų išskyrų ant Crinono aplikatoriaus vieną vakarą, bet labai nedaug.
Dar prieš kraujo tyrimą aš užsimaniau šaltienos ir silkės - produktų, kurių iki šiol nemėgau lotuliukas.gif Va, čia man buvo įtarimas jau pačiai... Bet HCG diena būna superinė - ji viską į vietas sudėlioja. Laikau kumštukus už jus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 15, 20:05)
nebuvo jokio išskirtinio jausmo; 4 ir 7 dpį buvo didieji maudimai, vieną naktį beveik neužmigau, jau net sapnavau, kad mm atėjo, tai po to akių nesudėjau - sargavau  doh.gif  Buvo rudų išskyrų ant Crinono aplikatoriaus vieną vakarą, bet labai nedaug.
Dar prieš kraujo tyrimą aš užsimaniau šaltienos ir silkės - produktų, kurių iki šiol nemėgau  lotuliukas.gif Va, čia man buvo įtarimas jau pačiai... Bet HCG diena būna superinė - ji viską į vietas sudėlioja.  Laikau kumštukus už jus  bigsmile.gif

As tai tiesiog "megaujuosi" savo visais PMS simptomais, tokiais kaip sokolado troskulys ir siaip edimas visko kas papuola.O del skausmu, tai man net per mm ar pries jas neskaudedavo, tai ne kazin kuo ir dabar galiu pasigirti lotuliukas.gif Vienu metu pradejau laukti to visa ko lemiancio implantacijos momento, bet apart virskinimo nieko daugiau "neisrisau" tongue.gif .Tai meciau dabar sita pojuciu hobi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 19:09)
As tai kaip tik pasiemusi biuleteni, tai is neturejimo ka veikti nersiu po interneta  doh.gif , uztai kyla visokiu klausimu ir bereikalingu minciu...  doh.gif
Ir dar beje, man apart kartais pamaudimo kaip pries mmm, uzejo nezmoniskas astraus-suraus valgymas ..  doh.gif  Bet tokie pojuciai irgi pries mmm buna  schmoll.gif , taip kad kol kas-nieko isskirtinio...  schmoll.gif Laukiam ir tikimes toliau...
Ai, dar norejau paklausti-man kelias dienas po isodinimo slapinantis gana stipriai tempdavo apacia, ar teko kam toks potyris?  doh.gif
O del kabinimosi, tai ir as galvoju-kazin kokia tiskliai diena turi buti? Gal jau buvo...  g.gif
Papildyta:

Avilte, laikau uz taves kumstukus, saunuoliai, kad nesusutojot ir zengiat pirmyn. Man labai buvo astraus/suraus noras... ax.gif
Beje, ne prie PC tau reikia sedet, o gulet, gulet gulet. Lauksiu labai rezultatu, kada tau HCG diena?
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 16:09)
O del kabinimosi, tai ir as galvoju-kazin kokia tiskliai diena turi buti? Gal jau buvo...  g.gif

Pas mus bent jau vis sako, kad 2 dienų embrioniukai kainasi 3-4 dieną po įsodinimo ax.gif Psichologai rekomenduoja tomis dienomis ypatinga būti pozityviai nusiteikus cool.gif
Atsakyti
kadangi teko neperseniausiai issamiau skaityti, tai implantacija vyksta 7-10 (kaikur raso 7-12, arba 7-14) dienomis, skaiciuojant nuo apvaisinimo momento 4u.gif Kadangi taip nera, kad per viena diena ima ir implanuojasi, tai tas periodas silgesnis, nuo..iki...

QUOTE(avilte @ 2010 11 15, 19:09)
...kazin kokia tiskliai diena turi buti? Gal jau buvo...  g.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 11 15, 18:24)
kadangi teko neperseniausiai issamiau skaityti, tai implantacija vyksta 7-10 (kaikur raso 7-12, arba 7-14) dienomis, skaiciuojant nuo apvaisinimo momento  4u.gif Kadangi taip nera, kad per viena diena ima ir implanuojasi, tai tas periodas silgesnis, nuo..iki...

Nu vat aš irgi visur randu šitas dienas, kažkaip įtartinai anksti čia pas mus šiaurėj įsikabint turėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viktoriukas*: 15 lapkričio 2010 - 20:26
nu zinai, cia gi ne piestuku drozimas smile.gif priklausomai kaip tie embrionai dalinasi, taip ir implantuojasi, diena ten ar atgal. Juk tik po to, kai susidaro blastocista (5-6 d.), tik tada isslenka tos lasteles ir pradeda implantuotis gimdoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 15 lapkričio 2010 - 20:32
QUOTE(RositaK @ 2010 11 15, 17:02)
o po isodinimo gal kazka keis? imuniteta slopinanciu netaikys?  g.gif
mes 3IVF darem Motina&Vaikas klinikoj, viena su saldytai, iui dar...Uzkniso i vienus vartus. Tada ketvirtas IVF pas Treijsa-dvi blasto ir nieko  unsure.gif taciau Treijsas taike trumpa schema, o LT visad buvo ilga(trumpa bandem, bet fiasko ten buvo..). Ka jis siulytu penktakart as nezinau kolkas, nes irgi viskas buvo kaip ir gerai, matyt irgi imuniniai 'klodai' pakiso koja. Planai-pirma pas Bykova kazkada, ieskoti ir tirti tu klodu  unsure.gif
del histeroskopijos: ailima gerai parase, kad gimdos vidu tik histeroskopijos metu pamatytsi. Ja labai noriu pasidaryti pries 5IVF, bet ziuresiu ka siulys Treijsas...nors jauciu jo neklausysiu  rolleyes.gif

Ka darysim po isodinimo dar neaptarem. Gal ir reiketu man slopinti imuniteta, kad vel neatmestu organizmas. Reiks pasikonsultuoti apie tai kai pradesim stimuliacija. Nors jis nebuvo nusiteikes kazka keisti.
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Kaip laikosi mano kompanjones? mirksiukas.gif As vel baigiu praskyst verysad.gif , suprantu, kad negerai, bet sunku sukontroliuoti save ir savo mintis doh.gif Pradejo kristi rausvas crinonas, ir krutine tokia minksta subliuskusi, kad abejoju ar kuriai nestukei galetu buti tokia sunykusi verysad.gif
Atsiprasau, kad snd tokia pesimistine... 4u.gif Paprasciausiai norisi kazkam pasisakyti... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Corsica @ 2010 11 15, 21:28)
Avilte, laikau uz taves kumstukus, saunuoliai, kad nesusutojot ir zengiat pirmyn. Man labai buvo astraus/suraus noras...  ax.gif
Beje, ne prie PC tau reikia sedet, o gulet, gulet gulet. Lauksiu labai rezultatu, kada tau HCG diena?

Kad neiseina vien gulet blush2.gif , nebent miegociau istisai, bet nuo pastoviu galvojimu sunku ir uzmigt doh.gif
O HCG gydytojas uzrase daryti 11,23d, bet darysiu anksciau tikrai, gal kokia 11dpo mirksiukas.gif -pirmadieni (jei islauksiu net iki tiek) blush2.gif

Beje, kada mano kompanjones darytis planuojate? mirksiukas.gif
Atsakyti