QUOTE(kristiana1 @ 2010 11 17, 13:29)
sveikos merginos.neturiu kam issipasakoti ir su kuo pasitarti.siandien gavau laiska is gydytojos kad turiu pakartoti po 6men gimdos kaklelio vezini tyrima,nes sis parode kad kaklelio sieneles pasikeitusios.nebesuprantu nieko.gal kam yra taip buvo.jau galvojau kad sausi galesim darytis apvaisinima,bet....
Man buvo.Kartais tie pakitimai patys praeina,bet jei pakartojamas tepinelis vis dar rodo pakitimus daroma kolposkopija,kurios metu patepus kaklelis spec tirpalu zondu ziurima ar tikrai tos lasteles pakitusios (keiciasi spalva jo jei pakitusios),tada paimama biopsija nustatyti pakitimo laipsni ir pagal ats imasi veiksmu.Asmeniskai man tik tepinelis rode,per kolposkopija nieko nepamate,o paemus biopsija rado CIN3,cia jau paskutine pakitimo stadija pries vezi.Uz keliu menesiu dare konizacija,elektrine kilpa nugramde kaklelio pavirsiu ir viskas.Jau treti metai po to tepineliai ateina geri.LT berods konizacija daroma su narkoze,UK nuskausminamieji tik i kakleli.
Na cia surasiau kokie laiptai iki pat galo.Kitas gydytojas gali rinktis is kart daryt kolposkopija nelaukiant pakartojama tyrimo,ar is kart biopsija.
Kiek domejausi vaisingumui sitas reikalas neturi reiksmes.Cia daugumos gyd nuomone,esu tik kelis variantus radus,kad susitvarkius sita pastojama po kazkiek bandymu.
Tai va tiek

Siaip nepergyvenk,tikrai nera taip baisu kaip is pat pradziu atrodo.O atrodo,kad jau vezys,ir niekaip kitaip,bet iki to dazniausiai labai labai toli buna.