Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(Beta1 @ 2010 11 20, 13:10)
Taigi, mano 9 pdi HCG yra 113  yahoo.gif Isskydau rezultatu belaukdama, ilgiausios 2 val mano gyvenime, bet jausmas nenusakomas  biggrin.gif

Beta1, kaip smagu yahoo.gif Nusimato daug laimingu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 20, 14:08)
Gerai, kad tu pranesei geras naujienas, nes as noriu nuliudinti  verysad.gif -braukit mane is sarasu, mums nepavyko, deja.....  verysad.gif Nebeteplioja jau man, bet vakar is to strioko nulekiau pasidaryti HCG-2.53 (8DPO)  verysad.gif  Gydytojas liepe nutraukti vaistukus, deja.., anot gydytojo, kabinosi, bet nustojo vystytis ankstyvoje stadijoje...  verysad.gif Gaila... bet yra kaip yra...
Sekmes vilmosai:) ir kitoms mergaites...  4u.gif

Laikykis mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 20, 14:08)
Sveikinu Beta1 wub.gif
yahoo.gif
Gerai, kad tu pranesei geras naujienas, nes as noriu nuliudinti  verysad.gif -braukit mane is sarasu, mums nepavyko, deja.....  verysad.gif Nebeteplioja jau man, bet vakar is to strioko nulekiau pasidaryti HCG-2.53 (8DPO)  verysad.gif  Gydytojas liepe nutraukti vaistukus, deja.., anot gydytojo, kabinosi, bet nustojo vystytis ankstyvoje stadijoje...  verysad.gif Gaila... bet yra kaip yra...

Avilte,

Tikrai siandien tesk vaistukus, nes pas tave HCG daugiua nei 1. Is kur gydytojas zino, kad pas tave nustojo vystitis ankstyvoje stadijoje? Visuose saltiniuose teigiama, kad implantacija vyksta iki 12 DPO. Pas tave buvo prasidejes tepliojimas - galbut tai implantacija ir tau tik pradejo gamintis HCG. Tai tikrai dar neprarask vilties nes galbut maziukas jau kuriasi pas tave. Daugiau optimizmo!
Pakartok HCH pirmadieni ir matysi...
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 20, 14:51)
Nesinervinam, susikimbam už rankų ir laikomės. Mes pas gyd važiuojam kitą šeštad, už savaitės. Svarbu, kad vietoje ir vis auga  4u.gif
Taip, jūs mus lenkiate dviem dienom  mirksiukas.gif

susikimbam drinks_cheers.gif kaip gerai kad tau sestadieni, ne tiek ilgai reikes laukt, o man tik dar kita antradieni doh.gif
QUOTE(avilte @ 2010 11 20, 15:08)

saulele kaip gaila, verysad.gif zinau kad dabar nepaguos jokie ir niekieno zodziai, laikas tik jis pagydys zaizdas! stiprybes! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 20, 16:03)
nu vo thumbup.gif Bet kaip čia paskutiniu metu visoms po du biggrin.gif

ta pati pagalvojau kad paskutiniu metu artejanciu svenciu proga, dvynuku pabiro thumbup.gif keliam keliam demografine padeti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Taaip @ 2010 11 20, 16:54)
Avilte,

Tikrai siandien tesk vaistukus, nes pas tave HCG daugiua nei 1. Is kur gydytojas zino, kad pas tave nustojo vystitis ankstyvoje stadijoje? Visuose saltiniuose teigiama, kad implantacija vyksta iki 12 DPO. Pas tave buvo prasidejes tepliojimas - galbut tai implantacija ir tau tik pradejo gamintis HCG. Tai tikrai dar neprarask vilties nes galbut maziukas jau kuriasi pas tave. Daugiau optimizmo!
Pakartok HCH pirmadieni ir matysi...

pritariu, kad dar pasikartok HCG pirmadieni! duok D kad jis kiltu. gal tikrai dar per anksti nuleidi rankytes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiny: 20 lapkričio 2010 - 15:02
QUOTE(Twiny @ 2010 11 20, 16:59)
pritariu, kad dar pasikartok HCG pirmadieni! duok D kad jis kiltu. gal tikrai dar per anksti nuleidi rankytes!

Juokas juokais, bet vakar isliurlinau visa buteli vyno, isivaizduoju savo akytes jei ivyktu stebuklas blink.gif smile.gif Bet aisku realiai suprantu, kad tai tik 0.1% viltis 4u.gif Dekui mergytes uz grazius zodzius ir paguoda 4u.gif Net geriau sirdy pasidare... 4u.gif
Visoms kuo geriausiu pojuciu ir daug teigiamu ats! Pavarykit uz mane !!! mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 20, 16:34)
Juokas juokais, bet vakar isliurlinau visa buteli vyno, isivaizduoju savo akytes jei ivyktu stebuklas  blink.gif  smile.gif  Bet aisku realiai suprantu, kad tai tik 0.1% viltis  4u.gif  Dekui mergytes uz grazius zodzius ir paguoda  4u.gif Net geriau sirdy pasidare...  4u.gif
Visoms kuo geriausiu pojuciu ir daug teigiamu ats! Pavarykit uz mane !!!  mirksiukas.gif  smile.gif

Pamenu skaiciau kazkurios mergaites istorija, kai ji ne tik buteli vyno isgere, paruke dar ir galutinai apraudojo savo IVF.....Iki sekancio ryto kai suzinojo kad HCG kyla biggrin.gif Jeigu dar nturi crinono, butinai ir naudok.Blogiau gi nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 20, 13:10)
Taigi, mano 9 pdi HCG yra 113  yahoo.gif Isskydau rezultatu belaukdama, ilgiausios 2 val mano gyvenime, bet jausmas nenusakomas  biggrin.gif

thumbup.gif Sveikinimai!!! wub.gif

QUOTE(mykolina @ 2010 11 20, 14:46)
Tai kad kiekvienai sake Treijas po du paskaiciuota  ax.gif Tau irgi  mirksiukas.gif Taip kad nebijok mums su rita555 uzteks po du ir tavo, pliuskes dvynukai jusu irgi lauks  mirksiukas.gif

biggrin.gif As uz dvynukus! wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms su gerom naujienom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergfaites,vakar diena maude sonus,sianakt kad isiskaudejo,kad vos pajudeti galejau,ypac viena sona.isgeriau paracetamolio,ar gali cia buti po punkcijos tokie skausmai,ryt isodinimas ir jeigu tas skausmas nepraeis,kaip tda?
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 11 21, 12:38)
mergfaites,vakar diena maude sonus,sianakt kad isiskaudejo,kad vos pajudeti galejau,ypac viena sona.isgeriau paracetamolio,ar gali cia buti po punkcijos tokie skausmai,ryt isodinimas ir jeigu tas skausmas nepraeis,kaip tda?

Gali skaudeti, rytoj apziures pries isodinima echoskopu gydytojas mirksiukas.gif Turbut jau skambinai jam, tai manes jis kasdien klausdavo kaip jauciuosi, gal butu ka patares. Ka sake? Kaip stipruoliukai?
Atsakyti
Beta1, su nuostabiais skaiciukais 4u.gif Gal netgi 2 stipruoliukai bus isikabine, nes visai nemazas tavo HCG 4u.gif

Avilte, gausi dabar barti - pazadejai, kad darysies HCG protingai, o ka tu darai??? Naudok crinona, jei dar turi ir be pirmadienio-antradienio jokiu kraujo nuleidimu!!! Negalima 8 DPI darytis HCG!!! Susiimk ir laikykis, bet kuriuo atveju mes su tavim 4u.gif
Atsakyti
as embriologui skambinau,viskas gerai,abu dalijasi ryt vaziuoju.del to skausmo nieko nesakiau,bet va gulineju, tai kaip nieko,maziau skauda.
Atsakyti