QUOTE(sniege555 @ 2010 11 20, 14:51)
Nesinervinam, susikimbam už rankų ir laikomės. Mes pas gyd važiuojam kitą šeštad, už savaitės. Svarbu, kad vietoje ir vis auga
Taip, jūs mus lenkiate dviem dienom
susikimbam

kaip gerai kad tau sestadieni, ne tiek ilgai reikes laukt, o man tik dar kita antradieni
QUOTE(avilte @ 2010 11 20, 15:08)
Gerai, kad tu pranesei geras naujienas, nes as noriu nuliudinti

-braukit mane is sarasu, mums nepavyko, deja.....

Nebeteplioja jau man, bet vakar is to strioko nulekiau pasidaryti HCG-2.53 (8DPO)

Gydytojas liepe nutraukti vaistukus, deja.., anot gydytojo, kabinosi, bet nustojo vystytis ankstyvoje stadijoje...

Gaila... bet yra kaip yra...
Sekmes vilmosai:) ir kitoms mergaites...
saulele kaip gaila,

zinau kad dabar nepaguos jokie ir niekieno zodziai, laikas tik jis pagydys zaizdas! stiprybes!
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 20, 16:03)
nu vo

Bet kaip čia paskutiniu metu visoms po du
ta pati pagalvojau kad paskutiniu metu artejanciu svenciu proga, dvynuku pabiro

keliam keliam demografine padeti
Papildyta:
QUOTE(Taaip @ 2010 11 20, 16:54)
Avilte,
Tikrai siandien tesk vaistukus, nes pas tave HCG daugiua nei 1. Is kur gydytojas zino, kad pas tave nustojo vystitis ankstyvoje stadijoje? Visuose saltiniuose teigiama, kad implantacija vyksta iki 12 DPO. Pas tave buvo prasidejes tepliojimas - galbut tai implantacija ir tau tik pradejo gamintis HCG. Tai tikrai dar neprarask vilties nes galbut maziukas jau kuriasi pas tave. Daugiau optimizmo!
Pakartok HCH pirmadieni ir matysi...
pritariu, kad dar pasikartok HCG pirmadieni! duok D kad jis kiltu. gal tikrai dar per anksti nuleidi rankytes!