o gal galit isduoti paslapti, kiek tokie kursai kainuoja? Ju puslapyje neradau...
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers
as tai baigusi ir jau du metus neprisiruosiu dirbti. kazkaip noriu pasimokyti istorija gerai ir visus kitus dalykus labai nervas ima, kad neprisiverciu, nors tai mano svajoniu darbas.
Pries keleta metu baigiau gidu kursus Klaipedoje. Tuo metu juos organizavo turizmo informacinis centras. Manau reiktu pas juos uzeiti ir pasiklausineti, gal ir siais metais jie organizuos
Pries keleta metu baigiau gidu kursus Klaipedoje. Tuo metu juos organizavo turizmo informacinis centras. Manau reiktu pas juos uzeiti ir pasiklausineti, gal ir siais metais jie organizuos
Turgaus g. 7
Asmeniskai man tai labai patiko: suzinojau daug naudingos informacijos (nes as ir siaip esu baigusi turizma), aplankem visus muziejus, isvazinejom visa Neringa ir Palanga. Taip tiesiogiai tai nedirbu to darbo, tik va draugams, giminems ir artimiesiems tai visada padedu turistiniais klausimais
Turgaus g. 7
Asmeniskai man tai labai patiko: suzinojau daug naudingos informacijos (nes as ir siaip esu baigusi turizma), aplankem visus muziejus, isvazinejom visa Neringa ir Palanga. Taip tiesiogiai tai nedirbu to darbo, tik va draugams, giminems ir artimiesiems tai visada padedu turistiniais klausimais
Nebuvo jokios uzsienio kalbos. Mus tik paskirste i grupes pagal uzsienio kalba, pasiruosem medziaga, po to apsikeitem vieni su kitais ir viskas. Visas teorinis ir praktinis mokymas vyko lietuviu kalba. Baigiamoji ekskursja ir ta buvo lietuviskai
Nebuvo jokios uzsienio kalbos. Mus tik paskirste i grupes pagal uzsienio kalba, pasiruosem medziaga, po to apsikeitem vieni su kitais ir viskas. Visas teorinis ir praktinis mokymas vyko lietuviu kalba. Baigiamoji ekskursja ir ta buvo lietuviskai
na kiek maciau tai dar nera grupies renkamos siems metams, gal veliau puslapi atnaujins. siaip itariu idomus dalykas ir vertas susidomejimo tokie kursai.
na kiek maciau tai dar nera grupies renkamos siems metams, gal veliau puslapi atnaujins. siaip itariu idomus dalykas ir vertas susidomejimo tokie kursai.
Tai kad visi mokslai rudeni prasideda. As kazkur spalio men. pradejau mokytis. O kai pradeda grupes rinkt, tai Romena (TIC'o vadove) nepasivargina ir per TV pranest Sakau, bent jau man asmeniskai, tai labai patiko
Baigiau siuos kursus, o darbelio sunkiai randu. Jei kas ruosiasi baigti kursus ir dirbti Vilniuje tai labiausiai apsimokes tiems, kas moka lenku kalba. Didzioji dauguma mano bendrakursiu lenkaiciu sia vasara tikrai turi nemazai ekskursiju.