Įkraunama...
Įkraunama...

Gidų arba kelionių vadovų kursai

QUOTE(mildyte @ 2009 04 03, 09:26)
Na, as nezinau kur ir kas kam geriau patinka, bet as dabar lankau KIVEDOS organizuojamus kursus ir esu visai patenknta.

o gal galit isduoti paslapti, kiek tokie kursai kainuoja? Ju puslapyje neradau...
Atsakyti
as tai baigusi ir jau du metus neprisiruosiu dirbti. kazkaip noriu pasimokyti istorija gerai ir visus kitus dalykus smile.gif labai nervas ima, kad neprisiverciu, nors tai mano svajoniu darbas.
Atsakyti
o gal klaipedoje vyksta analogiski kursai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwa @ 2009 07 17, 16:41)
o gal klaipedoje vyksta analogiski kursai? 4u.gif

Pries keleta metu baigiau gidu kursus Klaipedoje. Tuo metu juos organizavo turizmo informacinis centras. Manau reiktu pas juos uzeiti ir pasiklausineti, gal ir siais metais jie organizuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 07 24, 18:04)
Pries keleta metu baigiau gidu kursus Klaipedoje. Tuo metu juos organizavo turizmo informacinis centras. Manau reiktu pas juos uzeiti ir pasiklausineti, gal ir siais metais jie organizuos 4u.gif

o kur juos galima rasti?
na ir kokie ispudziai baigus kursus gal dirbate susijusi darba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwa @ 2009 07 24, 17:25)
o kur juos galima rasti?
na ir kokie ispudziai baigus kursus gal dirbate  susijusi darba? 4u.gif

Turgaus g. 7 4u.gif
Asmeniskai man tai labai patiko: suzinojau daug naudingos informacijos (nes as ir siaip esu baigusi turizma), aplankem visus muziejus, isvazinejom visa Neringa ir Palanga. Taip tiesiogiai tai nedirbu to darbo, tik va draugams, giminems ir artimiesiems tai visada padedu turistiniais klausimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 07 24, 18:36)
Turgaus g. 7 4u.gif
Asmeniskai man tai labai patiko: suzinojau daug naudingos informacijos (nes as ir siaip esu baigusi turizma), aplankem visus muziejus, isvazinejom visa Neringa ir Palanga. Taip tiesiogiai tai nedirbu to darbo, tik va draugams, giminems ir artimiesiems tai visada padedu turistiniais klausimais smile.gif

o kaip ten del uzsienio kalbos ar labai lauzdavo?
Atsakyti
QUOTE(ziwa @ 2009 07 24, 18:54)
o kaip ten del uzsienio kalbos ar labai lauzdavo?

Nebuvo jokios uzsienio kalbos. Mus tik paskirste i grupes pagal uzsienio kalba, pasiruosem medziaga, po to apsikeitem vieni su kitais ir viskas. Visas teorinis ir praktinis mokymas vyko lietuviu kalba. Baigiamoji ekskursja ir ta buvo lietuviskai
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 07 24, 20:03)
Nebuvo jokios uzsienio kalbos. Mus tik paskirste i grupes pagal uzsienio kalba, pasiruosem medziaga, po to apsikeitem vieni su kitais ir viskas. Visas teorinis ir praktinis mokymas vyko lietuviu kalba. Baigiamoji ekskursja ir ta buvo lietuviskai

na kiek maciau tai dar nera grupies renkamos siems metams, gal veliau puslapi atnaujins. siaip itariu idomus dalykas ir vertas susidomejimo tokie kursai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwa @ 2009 07 24, 19:17)
na kiek maciau tai dar nera grupies renkamos siems metams, gal veliau puslapi atnaujins. siaip itariu idomus dalykas ir vertas susidomejimo tokie kursai.  4u.gif

Tai kad visi mokslai rudeni prasideda. As kazkur spalio men. pradejau mokytis. O kai pradeda grupes rinkt, tai Romena (TIC'o vadove) nepasivargina ir per TV pranest smile.gif Sakau, bent jau man asmeniskai, tai labai patiko smile.gif
Atsakyti
Baigiau siuos kursus, o darbelio sunkiai randu. Jei kas ruosiasi baigti kursus ir dirbti Vilniuje tai labiausiai apsimokes tiems, kas moka lenku kalba. Didzioji dauguma mano bendrakursiu lenkaiciu sia vasara tikrai turi nemazai ekskursiju.
Atsakyti
gal kas žinote ar artimiausiu metu gidų kursai vyks Šiauliuose?
Atsakyti