Įkraunama...
Įkraunama...

Gidų arba kelionių vadovų kursai

QUOTE(Daina_anaiD @ 2008 09 10, 15:14)
Sveiki,  ax.gif

Prisiskaiciau, cia apie visokias keliones ir taip idomu pasidarė, kad net pagalvojau gal aš galėciau tapti gide ar kelionių vadove? Pasiieškojau internete, radau, kad Kiveda organizuoja tuos kursus, gal kas lankete? Gal galite pasakyti ar verta? O gal kur kitur lankyti? mirksiukas.gif

as praeitais metais baigiau Kivedos organizuojamus kelioniu vadovu kursus, galiu pasakyti, kad kursai buvo tikrai idomus, dauguma destytoju deste ne tik teorines zinias, bet daug kalbejo ir is praktines puses 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2008 09 15, 19:35)
as praeitais metais baigiau Kivedos organizuojamus kelioniu vadovu kursus, galiu pasakyti, kad kursai buvo tikrai idomus, dauguma destytoju deste ne tik teorines zinias, bet daug kalbejo ir is praktines puses 4u.gif

ax.gif Tikrai, manai man verta lankyti tuos kursus? skaiciau, kad jau greit pas juos prasides ir grupe jau beveik pilna, bet vis dar galvoju g.gif O gidu kursu nelankei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina_anaiD @ 2008 09 16, 14:46)
ax.gif  Tikrai, manai man verta lankyti tuos kursus? skaiciau, kad jau greit pas juos prasides ir grupe jau beveik pilna, bet vis dar galvoju g.gif  O gidu kursu nelankei? g.gif

jeigu tikrai nori dirbti ta darba tada manau tikrai verta, o gidu kursu nelankiau, nes gide nenorejau dirbti.
Atsakyti
aš lankiau gidų kursus pernai Vilniuje, turizmo asociacija organizavo
labai gerai buvo, beje, su gido kursų pažymėjimu gali dirbti kelionių vadovų, o atvirkščiai - ne
Atsakyti
Sveikos, si tema ir man aktuali.
O kaip po kursu reikalai su darbo gavimu. Ar kursu organizatoriai ka nors pasiulo? Kokia kaina kursu?
Atsakyti
Gidų kursų kaina per 750 litų. Praeitą vasarą labai trūko gidų ir Kaune, ir Vilniuje. Prasidėjęs ekonomijos nuosmukis gali pakoreguoti darbo rinkos poreikius.
Atsakyti
QUOTE(kindy @ 2008 10 06, 12:50)
Gidų kursų kaina per 750 litų. Praeitą vasarą labai trūko gidų ir Kaune, ir Vilniuje. Prasidėjęs ekonomijos nuosmukis gali pakoreguoti darbo rinkos poreikius.

NA niekad nemaciau skelbimo kad iesko gido g.gif g.gif
Kaip susirasti gido darba tada?
Atsakyti
pas mus buvo taip
išlaikius visus kursų egzaminus ir gavus pažymėjimą, mano visus duomenis perdavė kelionių agentūroms
per vasarą sulaukiau trijų skambučių (kursai baigėsi pavasarį), bet man netiko laikas, kadangi turiu pagrindinį darbą, negalėjau 10 dienų vežioti turistų po Lietuvą

o va mano tėvas tik vieno skambučio sulaukė, nors kartu baigėm verysad.gif
Atsakyti
As taip pasiskaitinejau ir pamaniau, itais metais Vilnius bus Europos kulturos sostine tai gal visai ir verta baigti gidu kursus ir tapti gide? g.gif Papildomi pinigai nepamaisys gi... ax.gif Tai kur cia galima but kreiptis? Kuriose agenturose buna geraiusi gidu kursai (be to ir pigiausi?) Gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 10 08, 11:36)
pas mus buvo taip
išlaikius visus kursų egzaminus ir gavus pažymėjimą, mano visus duomenis perdavė kelionių agentūroms
per vasarą sulaukiau trijų skambučių (kursai baigėsi pavasarį), bet man netiko laikas, kadangi turiu pagrindinį darbą, negalėjau 10 dienų vežioti turistų po Lietuvą

o va mano tėvas tik vieno skambučio sulaukė, nors kartu baigėm  verysad.gif

g.gif Kur tu mokinaisi? Ar tu dirbi gide?
Atsakyti
Ash lankiau kelioniu vadovu ir kitais metais gidu kursus "Kivedoje", su TIC organizuojamais kursais negaliu palyginti. Bet siaip nu ka as zinau...Kursai kaip kursai, gavau ir informacijos, ir medziagos, ir supratima sioki toki apie gidavima. Bet per puse metu ekspertais tikrai netapsite, nes gidas turi zinoti ir istorija, ir achitektura, ir mene gaudytis, ir siu laiku ivykiu tendencijomis dometis. Todel baigus galima siek tiek orientuotis i ekskursijas uzsienieciams (gerai mokant kalba) arba jei su lietuvaiciais dirbant - tai rinktis pramogini ekskursiju profili. As pati baigus vedziau tik kelias ekskursijas (nes dirbau ir dirbu turizme ofisini darba, nelabai susijusi su gidavimu). O dabar pasiruosiau ir tobulinu paprastesnius marsrutus po Vilniu, ne tokius kaip architekturos istorija. blush2.gif
Atsakyti
Na, as nezinau kur ir kas kam geriau patinka, bet as dabar lankau KIVEDOS organizuojamus kursus ir esu visai patenknta. Labai saunus destytojai, gaila kad trunka tik 5men, noreciau ilgiau. thumbup.gif
Atsakyti