Taigi rezultatai: jau pora metu neturiu JOKIU problemu, praktiskai pamirsau, kad apskritai ju turejau. Nebera rupescio eiti i parduotuve, laukti susitikimo, likti vienai ir tt. Tiesiog pradejau gyventi normalu, realu gyvenima, o ne kamuotis nuo ikyriu minciu, baimes, kad kazkas bus
Daktaras man israse Seroxat vaistus, jau galiu patvirtinti, kad prie ju pripratimo nera, nes geriu kiekviena diena, po metu gerimo buvau metusi (letai, po ketvirti tabletes mazindama) ir nepajutau nieko blogo. Dabar toliau geriu ir nematau problemos.
Beje nerimas (bentjau mano) buvo del grynai cheminiu dalyku smegenyse (nepamenu dabar medziagos konkrecios) ir jokie vitaminai to istaisyti negalejo.
Taigi siulau negaishti laiko ir lekti pas profesionalius gydytojus, privacioje istaigoje, kuriems rupi ishlaikyti pacienta. Ten jus bent normaliai pakonsultuos, patars. O jei nepatiks rezultatas, visada galesite grysti prie vitaminu
[/quote]
Man daktaras - psichoterapeutas irgi išrašė Seroxatą. jie man labai padeda

Pradėjau vėl gyventi, džiaugtis ir ramiau į viską reaguoti. Ta cheminė medžiaga mūsų smegenyse, kuri nesigamina ( dėl ko ir prasideda visokie nerimo sutrikimai ) yra serotoninas.

Labai džiaugiuosi, kad tiko šitas gydymas, o tai jau ir gyventi nebesinorėjo...
Eikit, mergytės, pas psichoterapeutus, jie tikrai turėtų padėti, bent jau man tai pagal apylinkę labai fainas daktaras pasitaikė.