Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(*plunksna* @ 2007 03 23, 00:34)
sveikutes
o kaip maista prisiziurit? valgot kur daugiau b ir magnio vitaminu ar kaip?

Na mes su Zbitka esam is tu kurios svori meta, tai ir ziurim ka valgom. as atsisakiau beveik pilnai miltiniu pruoduktu, bulviu ir visokiu gazuotu gerimu, bei kavos. daugiau valgau darzoviu, ir naturalesni maista kuris nepavers mane vel atgal i ta baisu drambli biggrin.gif Neriboju tiek, kad pamirsciau as kas tas torto gabaliukas ar sokoladas, bet tikrai ne daznai pasilepinu ax.gif
Na o del gydytoju, tai daug tokiu yra. as keturis pakeiciau, o ties penkta moteriske apsistojau, nes patinka jos rupestis, nors ir tai kai buna visokios epidemijos ir pilna zmoniu, nelabai beturi noro gilintis biggrin.gif
Atsakyti
Aš nevalgau kiaulienos, miltinių patiekalų- tik duoną, bet ir tai nedaug..jokių riebalų, sviesto, bulvių, mėsa tik su daržovėm..labai retai valgau makaronus, ryžius ir kitas krupas- daugiausiai vasiais, dažovės, truputis mėsos, varkė jogurtas, o nuo kontraceptikų naudojimo 5 metus niekaip negaliu atstatyt organizmo..negeriu sintetinių estrogenų ir nesergu mėnesinėm..man nuo jų buvo prasidėjęs šalutinis poveikis- dideli galvos skausmai prieš mėnesines, iki šiol neaugau nagai, beria spuogais
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, tai atsiprasau jei pasikartosiu, bet noriu pasidalinti savo LAIMINGA patirtimi.

Kazkur du metus kamavausi su nerimu, pereinanciu i panikos priepolius (kai svagdavo galva, dauzydavosi sirdis ir niekaip negaledavau nusiraminti). Kol galu gale nusprendziau ir nuejau pas psichiatra. Ejau privaciai, nes valstybines istaigos man pasitikejimo kazkaip nekelia... biggrin.gif

Taigi rezultatai: jau pora metu neturiu JOKIU problemu, praktiskai pamirsau, kad apskritai ju turejau. Nebera rupescio eiti i parduotuve, laukti susitikimo, likti vienai ir tt. Tiesiog pradejau gyventi normalu, realu gyvenima, o ne kamuotis nuo ikyriu minciu, baimes, kad kazkas bus unsure.gif

Daktaras man israse Seroxat vaistus, jau galiu patvirtinti, kad prie ju pripratimo nera, nes geriu kiekviena diena, po metu gerimo buvau metusi (letai, po ketvirti tabletes mazindama) ir nepajutau nieko blogo. Dabar toliau geriu ir nematau problemos.

Beje nerimas (bentjau mano) buvo del grynai cheminiu dalyku smegenyse (nepamenu dabar medziagos konkrecios) ir jokie vitaminai to istaisyti negalejo.
Taigi siulau negaishti laiko ir lekti pas profesionalius gydytojus, privacioje istaigoje, kuriems rupi ishlaikyti pacienta. Ten jus bent normaliai pakonsultuos, patars. O jei nepatiks rezultatas, visada galesite grysti prie vitaminu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chumbavamba @ 2007 03 25, 21:56)
Taigi rezultatai: jau pora metu neturiu JOKIU problemu, praktiskai pamirsau, kad apskritai ju turejau. Nebera rupescio eiti i parduotuve, laukti susitikimo, likti vienai ir tt. Tiesiog pradejau gyventi normalu, realu gyvenima, o ne kamuotis nuo ikyriu minciu, baimes, kad kazkas bus unsure.gif

Na porai metu buvo ir man dinges, bet vistiek grizo pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Tai manau man irgi griztu jei nustociau vaistus gert, smegenys kazko negamina ir viskas, galiu daryt ka noriu, bet gaminti greiciausiai neprades. schmoll.gif
Atsakyti
o sakyk, kodel nustojai gerti Seroxata, bet vel pradejai ? ir dar noriu jusu paklausti, kaip manaot, jei gerdama antidepresantus (pvz.Zoloft) pastociau, ar tai butu labai blogas poveikis vaikeliui ????? ir paskritai ar nuo tu vaistu priklauso ar tu gali greit ar ne pastoti ????? As nutariau geguzes menesi pradeti mesti Zolofta, nes bus 2 metai, kai geriu, nenoriu tos chemijos, bet aisku labai bijau, kad pasikartos tie priepuoliai, fui kaip nemalonu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2007 03 26, 09:27)
o sakyk, kodel nustojai gerti Seroxata, bet vel pradejai ? ir dar noriu jusu paklausti, kaip manaot, jei gerdama antidepresantus (pvz.Zoloft) pastociau, ar tai butu labai blogas poveikis vaikeliui ????? ir paskritai ar nuo tu vaistu priklauso ar tu gali greit ar ne pastoti ????? As nutariau geguzes menesi pradeti mesti Zolofta, nes bus 2 metai, kai geriu, nenoriu tos chemijos, bet aisku labai bijau, kad pasikartos tie priepuoliai, fui kaip nemalonu sad.gif

Na as pries planuodama vaikeli meciau juos, nes gydytoja sake po to dar 6 men turi praeiti, kad galetum pastoti doh.gif
O jei galvosi kad jie kartotis prades, tai taip ir bus, o jei itikinsi save, kad jau pasveikai ir tau nieko nereikia, viskas bus geriau mirksiukas.gif
As cia is patirties savo blush2.gif
Atsakyti
as tai savo gydytojo klausiau, kas bus, jei netycia pastociau, begerdama Zolofta, ji sake, baisaus nieko neatsitiks, daugiau folines rugsties tek pagerti, nes pas ja praktikoje yra buve tokiu atveju ir moterys pagimde ir viskas ok buvo, o kaip ten is tikruju, tai vienas Dievas tezino...
Atsakyti

Daktaras man israse Seroxat vaistus, jau galiu patvirtinti, kad prie ju pripratimo nera, nes geriu kiekviena diena, po metu gerimo buvau metusi (letai, po ketvirti tabletes mazindama) ir nepajutau nieko blogo. Dabar toliau geriu ir nematau problemos.

Beje nerimas (bentjau mano) buvo del grynai cheminiu dalyku smegenyse (nepamenu dabar medziagos konkrecios) ir jokie vitaminai to istaisyti negalejo.
Taigi siulau negaishti laiko ir lekti pas profesionalius gydytojus, privacioje istaigoje, kuriems rupi ishlaikyti pacienta. Ten jus bent normaliai pakonsultuos, patars. O jei nepatiks rezultatas, visada galesite grysti prie vitaminu mirksiukas.gif
[/quote]

Man daktaras - psichoterapeutas irgi išrašė Seroxatą. jie man labai padeda thumbup.gif Pradėjau vėl gyventi, džiaugtis ir ramiau į viską reaguoti. Ta cheminė medžiaga mūsų smegenyse, kuri nesigamina ( dėl ko ir prasideda visokie nerimo sutrikimai ) yra serotoninas. cool.gif Labai džiaugiuosi, kad tiko šitas gydymas, o tai jau ir gyventi nebesinorėjo... unsure.gif
Eikit, mergytės, pas psichoterapeutus, jie tikrai turėtų padėti, bent jau man tai pagal apylinkę labai fainas daktaras pasitaikė. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
as irgi geriu seroxata, jau keli menesiai - dievo isradimas sakyciau smile.gif bet tai juk negersi visa gyvenima doh.gif Mano psichoterapeute mane ramindama sake, kad jie stebuklingai isjudina musu smegeneles, kad pradetu greiciau krutet ir daugiau seratonino gamint. Nieko nelieka kaip tiketi..
O kiek laiko jau geriat vaistus ir reguliariai lankotes pas gydytoja?
beje, mano gydytoja irgi super thumbup.gif kazkaip visi vis nueina ir nusivylia, o as taip is pirmo karto labai gerai pataikiau, negaliu atsidziaugt. Nors tiek smagumo sitam neramiam gyvenime verysad.gif
Atsakyti
o jei nepaslaptis, kuriam mieste eini pas savo psichoterapeuta ?? as is kauno ir einu i savo poliklinika siaures pr.
Atsakyti
as einu vilniuje ir gydytoja radau tiesiog per pazistama viena, kurios kita pazistama kazkada kazkur buvo ten del kazkokios laikinos problemos ir labai ta gydytoja isgyre.
Atsakyti