Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(lynkute @ 2007 05 03, 16:12)
as geriu bromazepama o lexsotonilis toks kaip ir bromazepamas tik kitu pavadinimu sudetis ta pati ,na is pirmo migde kokias tris dienas o poto gerai bet kartais atrodo kad man jis nepadeda bet jau organizmas priprates tai gal uztat nes geriu ji jau ilgai. g.gif  doh.gif

zinau zinau, paskutini karta ir as bromazepama geriau. Mane jis veike taip pat kaip ir lexotanilis.
Dabar turiu xanax, bet kazko nedristu gert. Jis kiek zinau silpnesnis. Tiek bijau, kad nebutu salutinio poveikio, kad nepatapciau ypac nervuota, verksne ir irzli. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 09, 00:44)
zinau zinau, paskutini karta ir as bromazepama geriau. Mane jis veike taip pat kaip ir lexotanilis.
Dabar turiu xanax, bet kazko nedristu gert. Jis kiek zinau silpnesnis. Tiek bijau, kad nebutu salutinio poveikio, kad nepatapciau ypac nervuota, verksne ir irzli. doh.gif

o pokiek gerei bromazapama nes as tablete dienoj g.gif
xanax man netinka nes skauda skrandy nuo jo g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 09, 01:14)

Sveikos merginos. nezinau del bromazepamo, as jo negeriau, bet mano psichiatre man pataria gerti xanax, na cia papildomai, kai uzeina neramumai. Pastoviai as geriu zolofta. Siaip turi praeiti kazkiek laiko, kad xanax suveiktu, arba, jei staigiai uzejo negerumas, tai reikia iskart po lezuviu kisti -slykstu, bet greit suveikia. O su xanax dozem - tai cia labai aktualu, max doze 3 mg per diena, bet tau gali uztekti 0.25 mg. (as dazniausiai tokia toze geriu), dar buna tabletes (ruzavos) po 0.5 mg., tai as tada puse tbletes ikalu, o jei kankina nemiga, tai pries mega reikia ikalti. Na zodziu reikia su savi pazaisti ir pasiziureti, kiek, kada gerti.
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(lynkute @ 2007 05 08, 19:03)
manau kad be vaistu rimtesniu isivarysi sau liga ne tik nemigai bet ir didelei baimei kreipkis pas psichetra psichologas kazin ar pades gal tik nuteiks geresnia nuotaika. g.gif

labutis merginos blush2.gif skaitau jusu nusiskundimus ir galvoju kiek daug musu tokiu yra g.gif dar yra tema panikos atakos pasiskaitykite ar rasite panasumu,ten musu daug tokiu! schmoll.gif
Atsakyti
man tai ir uzeina nerimp priepoliai, periodiskai...bet zinot..nors ir buna jausmas tragiskas.niekas nemiela, baime visa diena ar kelias dienas,nemiga.........negeriu as jokiu raminamu, israse man psichiatre tranxene gerti, bet negeriu ir viskas...kazkaip pati stengiuosi iveikti....tuos nerimo priepolius...nors ir ne is kart, bet anksciau ar veliau pavyksta....ivairiausiais budais...kartais pasiziuriu bedu turgu..ir tada ateina supratimas, kad as turiu but laiminga...nes neturiu tokiu baisiu bedu kaip rodomi personazai...tada ir ateina nusiraminimas....kartais skaitau tokia knyga religine...tikejimo izvalgos...labai gera....dazniausiai ji ir padeda....nes ten rasoma, mazdaug taip...zmogus jauciasi laimingas tik tada kai jauciasi saugus...materialus dalykai gali suteikti tik laikina sauguma...tame tarpe ir vaistai, reikia ismokti remtis didesnia jega, kitaip tariant, Dievu, ir tada pajusi tikra ramybe, nes ateis palaipsniui zinojimas, kad jis tave myli amzina ir beprotiska meile.......tai va....zinokit paskaitau ir tada taip palengveja...ne tas zodis..bent man tai labai padeda...tik reikia moket isijaust i tai, kas parasyta. tai va manau, kiekvienas turio atrasti kuo remtis siame gyvenime....ir tada ateis ramybe.... 4u.gif nesakau, kad iskart pavyksta..bet pasikankinu ir anksciau ar veliau pavyksta nusiraminti...Tiesiog pajuntu, kad nesu vienisa.....
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 09, 06:50)
o pokiek gerei bromazapama nes as tablete dienoj g.gif
xanax man netinka nes skauda skrandy nuo jo g.gif  schmoll.gif

Bromazepamo geriau po puse rytais, vakarais po visa tablete. Pusantro menesio. Na gal pradzioj mazesnem dozem. Geriau priziurima daktaro. Po to kai nustojau gert, tikrai gyvenimo kokybe pagerejo, jauciausi stipresne ir sveikata pagerejo.

O del xanax tai isgazdinai. Mano skrandukas toks jautrus. Ir taip bijojau ji gert, o dabar dar labiau abejoju. Bet jau turiu nusipirkus mastau.gif
Atsakyti
o man neskaudejo skrandzio nuo xanaxo ir jis mane nemigde... cia turbut visiems skirtingai. patariu isgerti puse tabletes ir pasiziureti, kas bus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 09, 12:56)
O del xanax tai isgazdinai. Mano skrandukas toks jautrus. Ir taip bijojau ji gert, o dabar dar labiau abejoju. Bet jau turiu nusipirkus  mastau.gif

Turiu ypac jautru skrandi, bet xanax poveikio skrandziui neturejo mirksiukas.gif
Kazkada sugeriau 1 pokeli
Man jau visa savaite stiprus priepuoliai uzeina (kasdien), tai reiks kita savaite pas gydytoja nulekti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, trumpai permečiau temą ir noriu pasiūlyti paskaityti Denis
Greenberger ir Christine A. Padesky knygą "Nuotaika paklūsta protui" Ši knyga puikiai galėtų padėti dorotis su nerimu. Joje mokoma metodų kurie veiksmingi kovojant su nerimu panika, depresija ir pan. Labai aiškiai, nuosekliai ir su pavyzdžiais viskas paaiškinta, remiasi kognityvinės terapijos metodais.Kognityvinė terapija kartu su vaistukais duoda puikių rezultatų. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Laurita29 @ 2007 06 07, 17:47)
Sveikos, trumpai permečiau temą ir noriu pasiūlyti paskaityti Denis
Greenberger ir Christine A. Padesky knygą "Nuotaika paklūsta protui" Ši knyga puikiai galėtų padėti dorotis su nerimu. Joje mokoma metodų kurie veiksmingi kovojant su nerimu panika, depresija ir pan. Labai aiškiai, nuosekliai ir su pavyzdžiais viskas paaiškinta, remiasi kognityvinės terapijos metodais.Kognityvinė terapija kartu su vaistukais duoda puikių rezultatų. Sėkmės

O knygynuose LT yra pirkti?
Papildyta:
Kol kas valdausi ir be vaistu kažkaip. stengiuosi atrast kokią veiklą. O nakčiai jei neužmiegu migdomųjų puse dozės išgeriu. Bet ir tai jau pakankamai retai.
Atsakyti
Nebloga ir Aaron T. Beck knyga "Kognityvinė terapija ir emociniai sutrikimai".
Atsakyti
sveikos mergytes

as vel griztu pas jus verysad.gif

taip buvo viskas gerai susitvarke, niekas neramino, dziaugiausi gyvenimu, o va pries 2 dienas vel uzejo verysad.gif nezinau ar cia sutapimas, bet nustojau vitaminus gerti, tai gal sakau pas mane b vit stygius g.gif

nezinau, bet sikart man tok stiprus nerimas, kad net vaziavau i vaistine raminanciu pirkti, kazkokiu su valerijonais nusipirkau, nes kitaip gyventi nesinoris schmoll.gif vakat man lyg padejo toas tabletes, bet siandien niekaip negaliu as to nerimo iveikti, o kai jis pas mane yra, tai apetito nerasta, tai nors vandens stengiuosi gerti unsure.gif

kai mano dukryte nemato issiverkiu, nes lyg geriau pasidaro tam kartui, bet paskui vel tas pats doh.gif

vyras nervuojas, nes jam neitiketina, kad nei is sio nei is to as cia negaluoju verysad.gif

oi negaliu, kaip verkt norisi verysad.gif

nusipirkau vel pakuote vitaminu, reikes vel pradet gert unsure.gif
Atsakyti