Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

Merginos , gal kartais kuri gėrėte COAXIL vaistukus? Kaip jautėtės ir kiek laiko ji vartojote? Aš geriu trečias mėnuo, bet man vis užeina tie nerimo priepoliai , net viena likti kartais bijau doh.gif .Kaži kiek jie čia taip tesis g.gif ?
Atsakyti
sveikutes
kaip jums sekas?

man tai tikrai geriau tfu tfu tfu, bijau ka sakyt doh.gif

gal vitaminai padeda, gal geras oras, bet nebejauciu as tokio nerimo kaip anksciau, kartais isvis pamirstu, kad toki turiu bigsmile.gif

tiesa, sakiau,kad buvau pas gydytoja, tai kraujo tyrimai geri thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(*plunksna* @ 2007 04 03, 19:16)
sveikutes
kaip jums sekas?

man tai tikrai geriau tfu tfu tfu, bijau ka sakyt  doh.gif

gal vitaminai padeda, gal geras oras, bet nebejauciu as tokio nerimo kaip anksciau, kartais isvis pamirstu, kad toki turiu  bigsmile.gif

tiesa, sakiau,kad buvau pas gydytoja, tai kraujo tyrimai geri  thumbup.gif

Labukas pluksna, labai dziaugiuosi, kad tau viskas gryzta i normalias vezes ir kad nuotaika gera, super, gal tikrai tas pavasaris daro stebuklus smile.gif)) na dar manau, kad ir geri tyrimo rezultatai padare savo, t.y. nuramino, kad tavo organizme nera kazko baisaus, tad manau belieka dziaugtis gyvenimu lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2007 04 04, 09:09)
Labukas pluksna, labai dziaugiuosi, kad tau viskas gryzta i normalias vezes ir kad nuotaika gera, super, gal tikrai tas pavasaris daro stebuklus smile.gif)) na dar manau, kad ir geri tyrimo rezultatai padare savo, t.y. nuramino, kad tavo organizme nera kazko baisaus, tad manau belieka dziaugtis gyvenimu  lotuliukas.gif  wub.gif

aciu, Musicka 4u.gif

manau, kad tikrai man padejo geri rezultatai, nes po vizito pas gydytoja visas nerimas dingo g.gif matyt, as pati to nesuprasdama, kad jaudinaus del sveikatos, jausdavau nerima unsure.gif
siaip as jau tokia esu, visada turiu nueit pas gydytoja pasidaryt tyrimus, kad zinociau, kad man nieko nera, ir taip kas metus ar du, ir dazniausiai pavasari doh.gif

kaip tu jautiesi? ir kaip kitos? kodel niekas neraso?
Atsakyti
rasom rasom, tik va kartais nelabai yra ka rasyt, nes juk kiek galima bedavoti verysad.gif
na bet jei tokia tema, tai isduosiu dar viena savo nerima. Vakar buvau savo senelio santariskiu kardiologiniam skyriuje lankyt, tai vaje vaje.. verysad.gif man jau siaip nuo ligoniniu siurpas krecia, o dar pamacius tiek vos krutanciu zmoniu ishvis panika sueme. Viena vertus stebejausi ju ryztu ir jegom kabintis i gyvenima, o antra vertus galvojau, kad blyn gyveni gyveni ir gale vis vien ir tavo artimiesiems ir tau paciam galas ateis. Mane toks nerimas uzpuole, kad maniau galva sprogs verysad.gif niekaip nesugebu tai juodai nevilciai nepasiduoti ir megautis kiekviena gyvenimo minute..ak.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*plunksna* @ 2007 04 04, 12:03)
aciu, Musicka  4u.gif

manau, kad tikrai man padejo geri rezultatai, nes po vizito pas gydytoja visas nerimas dingo  g.gif matyt, as pati to nesuprasdama, kad jaudinaus del sveikatos, jausdavau nerima  unsure.gif
siaip as jau tokia esu, visada turiu nueit pas gydytoja pasidaryt tyrimus, kad zinociau, kad man nieko nera, ir taip kas metus ar du, ir dazniausiai pavasari  doh.gif

kaip tu jautiesi? ir kaip kitos? kodel niekas neraso?

na, jei tau tik uztenka apsilankymo pas gydytoja ir tyrimo rezultatu patvirtinimo, kad tau nieko baisaus nera, tai galiu tave nudziuginti - tu neturi didesniu psichologiniu problemu. Manau tokie, kaip tavo nerimai yra budingi visiems zmonems, tiesiog vieni i juos jautriau sureaguoja, kiti nekreipia demesio. Svarbu nedavaryti save iki kritines ribos. Cia padeda joga, mokejimas atsipalaiduoti, atitinkama literatura. Tiesa, gal kas bandet joga, sako ji labai padeda, tokioms jautruolems, kaip mes ????? As gal bandysiu lankyti.
O mano savijauta, sakyciau patenkinama, netgi visai nebloga, gal tik siuo metu PMS sindromas ryskesnis, bet cia praeinamas dalykas. Gaila tik kad orai atsalo ir saules maziu, iskart nuotaika prastesne pasidaro.
Atsakyti
as bandziau joga, bet sporto klube kai buna jogos uzsiemimai. Profai sako, kad sporto klubuose, tai ten joga - tik raumenuku pratampymas, ateit ta tikraja jogos dvasia ir aura pajusi tik visokiuose jogos centruose. I juos tai as niekaip neprisiruosiu nueit, nors rimtai skaiciau, kad zmones ten stebuklingai ramybe atranda g.gif
Atsakyti
aš einu i vilniaus universiteto konsultacinę polikliniką ir esu visai patenkinta...visai norėčiau įsimylet, tai praskaidrintų gyvenimą, tik gaila, nėra ką
Atsakyti
Nezinau, merginos, ar tinkamoj temoj rasau. Bet cia esu jau rasiusi, nes anksciau labai nerima jausdavau. O dabar net nezinau, po dideliu stresu nebesinori nieko daryti, veikti, galvoti, planuoti, kankina baime ir...nerimas. Jauciu man teks vel pas daktara eiti ir vel vaistukus gerti, nors kaip nenoriu tai siaubingai o ir geda eiti man pas daktarus ir vis skustis negalavimais. Nezinau ar man vienai taip atrodo, bet lyg ir visi kreivai i mane ziuri. Man kazkaip atrodo, kad visi daktarai i tokius pacientus kaip i ligu ieskotojus ziuri, tai as pas juos labai nemegstu eiti schmoll.gif g.gif
Dazniausiai man israso bromazepamo. Na as jo taip vis ir pageriu kas ketvirti ar kas pusmeti. Galvoju ar gerai taip, ar nepriprasiu. Israso menesiui max. Na neurologas buvo israses 1,5 menesiui. Ir man nepatinka bromazepamas (lexotanilis) labai, nes nuo jo migdo ir momentais pasidarau tiesiog sirse ir verksne. Gal tik mane viena jis taip veikia. Gal cia salutinis poveikis. Kad migdo, tai itariu visas, bet del perdeto dirglumo kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo So Lucky: 03 gegužės 2007 - 14:51
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 03, 15:45)
Nezinau, merginos, ar tinkamoj temoj rasau. Bet cia esu jau rasiusi, nes anksciau labai nerima jausdavau. O dabar net nezinau, po dideliu stresu nebesinori nieko daryti, veikti, galvoti, planuoti, kankina baime ir...nerimas. Jauciu man teks vel pas daktara eiti ir vel vaistukus gerti, nors kaip nenoriu tai siaubingai o ir geda eiti man pas daktarus ir vis skustis negalavimais. Nezinau ar man vienai taip atrodo, bet lyg ir visi kreivai i mane ziuri. Man kazkaip atrodo, kad visi daktarai i tokius pacientus kaip i ligu ieskotojus ziuri, tai as pas juos labai nemegstu eiti  schmoll.gif  g.gif
Dazniausiai man israso bromazepamo. Na as jo taip vis ir pageriu kas ketvirti ar kas pusmeti. Galvoju ar gerai taip, ar nepriprasiu. Israso menesiui max. Na neurologas buvo israses 1,5 menesiui. Ir man nepatinka bromazepamas (lexotanilis) labai, nes nuo jo migdo ir momentais pasidarau tiesiog sirse ir verksne. Gal tik mane viena jis taip veikia. Gal cia salutinis poveikis. Kad migdo, tai itariu visas, bet del perdeto dirglumo kaip?

as geriu bromazepama o lexsotonilis toks kaip ir bromazepamas tik kitu pavadinimu sudetis ta pati ,na is pirmo migde kokias tris dienas o poto gerai bet kartais atrodo kad man jis nepadeda bet jau organizmas priprates tai gal uztat nes geriu ji jau ilgai. g.gif doh.gif
Atsakyti
mane tai irgi nerimas kamuoja periodiskai........ir dar uzeina nemiga..isivariau kazkokia tai nemigos baime..ir nebezinau kaip ja iveikt..ne visada ta nemiga buna...bet periodiskai kartojasi....ir svarbiausia, kai neissimiegu, tai uzeina nerimas, kad ir vel negalesiu uzmigt.....ir aisku kita nakti vel sunku uzmigt.........nezinau, reik gal pas koki psichologa nueit, kad padetu ismokt kaip nepasiduot baimei....kaip jums atrodo?.......vaistu nenoriu gert, nes zinau, kad jie problemos neisspres....tik homeopatiniu pavartoju, bet ne visada jie man padeda........
kai uzeina toks nerimas tai nieko nebesinori........tik saves gaila baisiai..net saves pati imu nekest del to tokio savo istizimo...
Atsakyti
QUOTE(irrren @ 2007 05 08, 13:17)
mane tai irgi nerimas kamuoja periodiskai........ir dar uzeina nemiga..isivariau kazkokia tai nemigos baime..ir nebezinau kaip ja iveikt..ne visada ta nemiga buna...bet periodiskai kartojasi....ir svarbiausia, kai neissimiegu, tai uzeina nerimas, kad ir vel negalesiu uzmigt.....ir aisku kita nakti vel sunku uzmigt.........nezinau, reik gal pas koki psichologa nueit, kad padetu ismokt kaip nepasiduot baimei....kaip jums atrodo?.......vaistu nenoriu gert, nes zinau, kad jie problemos neisspres....tik homeopatiniu pavartoju, bet ne visada jie man padeda........
kai uzeina toks nerimas tai nieko nebesinori........tik saves gaila baisiai..net saves pati imu nekest del to tokio savo istizimo...

manau kad be vaistu rimtesniu isivarysi sau liga ne tik nemigai bet ir didelei baimei kreipkis pas psichetra psichologas kazin ar pades gal tik nuteiks geresnia nuotaika. g.gif
Atsakyti