QUOTE(FoxLady @ 2009 04 01, 13:44)
nori nenori bet ir man tenka prisijungti i jusu bureli

va sedziu su nutirpusia galva, lyg ir nera ko nerimauti, bet tirpimas jau informuoja apie isitempima...
Ssveika prisijungus.na ka padarysi..kazkaip reikia laikytis..jo nepilnavertis gyvenimas jau gaunasi kai pastoviai tai kartotis ima..
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 04 01, 14:15)
na ka, liudna,kad tas musu burelis dideja.....bet yra kaip yra....vat man irgi pora menesiu galvos tirpimas pazistamas.....tiks jausmas,kad puse galvos iki nosies nutirpus....zinai kas nuima - neuro 3 forte, grynai zolines kapsules....pabandyk
o antidepresantu nebijok..ir gerk tiek,kiek sako daktaras.....nerimo yra labai ilgas gydymas.....Laikykimes.....gerai sakai, bus daugiau saules,daugiau gamtoje busim ir viskas bus liuks

taip jau jauciasi ir pagerejimas..tik nzn ar nuo nauju vaistuku kuriuos neurologe parase, kad galeciau mesti ta xanax xr..ar nuo tu sauletu graziu oru..pasaka kaip jauciuosi..jau 2d.negeriau to xanax..kas 3d.db geriu..super..o ta tabletyte kur liepe gert geriu ir zinau , kad nepriprasiu prie jos ..isvis as sumazinus doze, po puse jos tegeriu..
na kike geriau dar nepasikartojo tos nesamones..
tik nuo tu nauju va tik isgeriau visa tablete taip miegas po val.sueme nors mirk..
ir siaip kelias dienas komoj beveik buvau..kinas visas nutirpes..matyt xanax reikalavo..o as dozes jau mazint pradejau.. bet dabar jau savaite va siper visai
ar esat gerusios piracetama?/? man parase bet as jo negeriu bijau
Papildyta:
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 17:32)
nu vat nulekiau manikiura pasidairiau, antakius susitvarkaiu, blakstienas pasidaziau, biski pralinksmejau. bet tokia busena saves stebejimo ir laukimo, nu kada kada vel ta nerimo banga?
va zinok cia didziausia klaidele..pastebejau kuo labaiau i save isiklausiai isijauti tai pradeda kazkas tirpt , galva suktis..per sirdi eit visokie jausmai..as tada staigiai kanors sugalvoju veikt..
QUOTE(buciukas @ 2009 04 03, 17:22)
as jau gryzau ir zinot ka, manau man reik keist psichiatre. As pas ja neuztrunku nei penkiu minuciu, niekas jai neidomu, vaistu israso is viso gero, sedi pastoviai mandra, visada susisukus arba su kazkokia ironiska sypsenele

zodziu vietoj to kad nusiraminciau pas ja nuejus, tai tik dar labiau subiesina
nu jaaa..buna gi visokiu, buna kad ir demesio nekreipia joms tik vaistus parasyt ir viskas ..pavasaris matyt galvoj
QUOTE(FoxLady @ 2009 04 04, 13:06)
o mergaites kaip jus miegat per tuos nerimo paumejimus? As jau antra savaite neissimiegu visai, kas nakti mikdomuju gerti irgi neisnori ir taip man jau uztenka tu vaistu, va sianakt uzmigau jau tik svintant
jei paumeja..na va laikiauia cia be xaxax xr pirma diena uzuzvakar uzmigau 5h ryto..zinai kas padejo neuro 3 arbata stiprios pasidariau isgeriau ir ka sau manot kaip uzvilko ant miego..mat ten apyniu yra..valerijonu dar kazko , kas migdo..ja ta arbatele ir sako gert pries miega..dar kartais neuro 2 pageriu arbata..bet kad nebereikia jau man..tai vakare neuro 3 arbateles igeriu ir..miegutis ateina..na va antra k.kai negeriau xanax xr uzmigau jau 2h nakties.. kazkoki avt itampa jauciasi bet to baimes jausmo nebera kazkaip..
o kazkas ten rase kad pradejus vartot vaistus adr labaiau pumeja tie sindromai..cia tai jooo tikra teisybe..nei kojyciu nei rankyciu nejauciau , nutirpe viskas..akyse tiesuog balta, miegas traukia tai 3d tik is lovos islipau

dabar tai gerai..savaite jau geriu nzn..gerai jau..jei taip ir toliau , kad tik padetuo geriu tai
Spitomin..ar esat gerusios?????????????????????????????????????????????????????????