Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(buciukas @ 2009 04 03, 09:11)
lauskim brigitauskai ziniu is taves, idomu ka daktaras pasakys 4u.gif as irgi siandien varau, nebeturiu jokiu vaistu tai savaitgali "stoga nuraus"  lotuliukas.gif

oij panos laikykim tuos savo stogus doh.gif sakykit,o kaip jusu seimos nariai reaguoja i jusu tokius stogu ciuozimus ????
Atsakyti
mane tai palaiko labai tevai, supranta, nerimauja, nes seimoj yra buve tokiu atveju anksciau doh.gif o vyras tai nzn, susimastes, nieko nesako, stengiasi kazka padet, paguost, bet ka galvoja tai velnias zino biggrin.gif
Atsakyti
mano tevai tai irgi nerimauja del manes, ypac mama. visi guodzia. vyrui tai tas nelabai pazistama, o ypac kad vaistu pagalba turiu visa tai malsinti, bet palyginus ramiai, nieko nesako, kai labai negera pradedu bliauti tai ramina. pats nekarta veze i ligonine kai galvoajau kad sirdis sprogs doh.gif pykinti kazko pradejo mane, valgyti visai nesinori, toks lengvas silpnumas, mintys toli toli, matomai didesne cipralex doze veikia. nu jeigu negauiu velniu nuo daktarelio kad savavaliskai padidinau tai bus gerai. neuzilgo pedinsiu, parasysiu mergaites kaip sekesi 4u.gif

plius as dar psichoterapija lankau trys menesiai, dabar buvau nutraukus dvi savaites, ale kita savaite vel eisiu. bet nezinau nezinau man ji nera pries sirdies labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brigitauskas: 03 balandžio 2009 - 12:37
as jau gryzau ir zinot ka, manau man reik keist psichiatre. As pas ja neuztrunku nei penkiu minuciu, niekas jai neidomu, vaistu israso is viso gero, sedi pastoviai mandra, visada susisukus arba su kazkokia ironiska sypsenele g.gif zodziu vietoj to kad nusiraminciau pas ja nuejus, tai tik dar labiau subiesina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 03, 16:22)
as jau gryzau ir zinot ka, manau man reik keist psichiatre. As pas ja neuztrunku nei penkiu minuciu, niekas jai neidomu, vaistu israso is viso gero, sedi pastoviai mandra, visada susisukus arba su kazkokia ironiska sypsenele g.gif zodziu vietoj to kad nusiraminciau pas ja nuejus, tai tik dar labiau subiesina mad.gif

as irgi jau grizau, ir su nuotaika pakelta. as irgi pakeiciau psichiatra, dabar einu pas vyra privaciai, nes vaiksciojau i poliklinika, tai irgi uztrukdavau penkias minutes, buvo man dabar prirasisu jau gerti triju andidepresantu rinkiny, bet as negeriau. dabr nuejau pas ji, tai prabuvau daugiau negu pusvalandi pasnekejom, sake nieko didinti tau nereikia, cia momonetinis didelis nerimas buvo uzejes, tik ji reikia gesint raminamaisiais kai tik jauciu kad kyla, o as jokiu raminanciuju negeriau, tai jis ir isisiautejo iki uragano. tai israse trankseno 5mg, sake savaite pagerti dabar, o paskui ziuresim. nu bet vienu zodziu nuotaika dabar gera, vel ramu. zinau, kad tikrai labai savrbus gydytojo palaikymas nuraminimas, kad cia nekoks isprotejimas ir visa kita.
laikykimes. as su jumis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
gero savaitgalio mergaites. 4u.gif
Atsakyti
brigitauskai o is kokio tu miesto? gal ir man pas tavo daktereli pabandyt, nes ta vepla jau mane siandien isvede is kantrybes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 03, 16:50)
brigitauskai o is kokio tu miesto? gal ir man pas tavo daktereli pabandyt, nes ta vepla jau mane siandien isvede is kantrybes schmoll.gif

as is vilniaus. nu zinok man labai patinka tas gydytojas, jaunas, atsakingas, konsultacija 60 litu, bet manau, kad i menesi tikrai galima sau tai skirti.
jeigu ka, parasyk man i az, parasysiu gydytojo kordinates. ten pat ir psichoterapija lankau.
Atsakyti
o mergaites kaip jus miegat per tuos nerimo paumejimus? As jau antra savaite neissimiegu visai, kas nakti mikdomuju gerti irgi neisnori ir taip man jau uztenka tu vaistu, va sianakt uzmigau jau tik svintant verysad.gif
Atsakyti
nu prastai as miegu irgi per nerimus, nebent su migdomaisiais. vakar prirase man trankseno, vakar isgeriau vakare 5mg, uzmigua, bet neramiai miegojau, sian ikaliua vel jo ryte, nes taip liepe, tai kaip girta jauciuosi. blogai mane tas apsvaigimas veikia juodai doh.gif dieve dieve kada baigsis sitos kancios?
ar vartojat kuri nors tranksena?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 04 01, 13:44)
nori nenori bet ir man tenka prisijungti i jusu bureli verysad.gif va sedziu su nutirpusia galva, lyg ir nera ko nerimauti, bet tirpimas jau informuoja apie isitempima...

Ssveika prisijungus.na ka padarysi..kazkaip reikia laikytis..jo nepilnavertis gyvenimas jau gaunasi kai pastoviai tai kartotis ima..
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 04 01, 14:15)
na ka, liudna,kad tas musu burelis dideja.....bet yra kaip yra....vat man irgi pora menesiu galvos tirpimas pazistamas.....tiks jausmas,kad puse galvos iki nosies nutirpus....zinai kas nuima - neuro 3 forte, grynai zolines kapsules....pabandyk mirksiukas.gif
o antidepresantu nebijok..ir gerk tiek,kiek sako daktaras.....nerimo yra labai ilgas gydymas.....Laikykimes.....gerai sakai, bus daugiau saules,daugiau gamtoje busim ir viskas bus liuks smile.gif

drinks_cheers.gif taip jau jauciasi ir pagerejimas..tik nzn ar nuo nauju vaistuku kuriuos neurologe parase, kad galeciau mesti ta xanax xr..ar nuo tu sauletu graziu oru..pasaka kaip jauciuosi..jau 2d.negeriau to xanax..kas 3d.db geriu..super..o ta tabletyte kur liepe gert geriu ir zinau , kad nepriprasiu prie jos ..isvis as sumazinus doze, po puse jos tegeriu..
na kike geriau dar nepasikartojo tos nesamones..
tik nuo tu nauju va tik isgeriau visa tablete taip miegas po val.sueme nors mirk..
ir siaip kelias dienas komoj beveik buvau..kinas visas nutirpes..matyt xanax reikalavo..o as dozes jau mazint pradejau.. bet dabar jau savaite va siper visai

ar esat gerusios piracetama?/? man parase bet as jo negeriu bijau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 17:32)
nu vat nulekiau manikiura pasidairiau, antakius susitvarkaiu, blakstienas pasidaziau, biski pralinksmejau. bet tokia busena saves stebejimo ir laukimo, nu kada kada vel ta nerimo banga? doh.gif

va zinok cia didziausia klaidele..pastebejau kuo labaiau i save isiklausiai isijauti tai pradeda kazkas tirpt , galva suktis..per sirdi eit visokie jausmai..as tada staigiai kanors sugalvoju veikt.. ax.gif

QUOTE(buciukas @ 2009 04 03, 17:22)

nu jaaa..buna gi visokiu, buna kad ir demesio nekreipia joms tik vaistus parasyt ir viskas ..pavasaris matyt galvoj

QUOTE(FoxLady @ 2009 04 04, 13:06)
o mergaites kaip jus miegat per tuos nerimo paumejimus? As jau antra savaite neissimiegu visai, kas nakti mikdomuju gerti irgi neisnori ir taip man jau uztenka tu vaistu, va sianakt uzmigau jau tik svintant verysad.gif

jei paumeja..na va laikiauia cia be xaxax xr pirma diena uzuzvakar uzmigau 5h ryto..zinai kas padejo neuro 3 arbata stiprios pasidariau isgeriau ir ka sau manot kaip uzvilko ant miego..mat ten apyniu yra..valerijonu dar kazko , kas migdo..ja ta arbatele ir sako gert pries miega..dar kartais neuro 2 pageriu arbata..bet kad nebereikia jau man..tai vakare neuro 3 arbateles igeriu ir..miegutis ateina..na va antra k.kai negeriau xanax xr uzmigau jau 2h nakties.. kazkoki avt itampa jauciasi bet to baimes jausmo nebera kazkaip..

o kazkas ten rase kad pradejus vartot vaistus adr labaiau pumeja tie sindromai..cia tai jooo tikra teisybe..nei kojyciu nei rankyciu nejauciau , nutirpe viskas..akyse tiesuog balta, miegas traukia tai 3d tik is lovos islipau doh.gif dabar tai gerai..savaite jau geriu nzn..gerai jau..jei taip ir toliau , kad tik padetuo geriu tai Spitomin..ar esat gerusios?????????????????????????????????????????????????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 04 balandžio 2009 - 19:44
QUOTE(buciukas @ 2009 04 03, 15:22)

na tai ir pakeisk, nieko ilgai nelaukus. Sergant sitais nerimais ypatingai svarbus daktaro palaikymas,pakalbejimas ir tvirtas nuraminimas,kad cia tikrai galvoje ne auglys ir ne vezys smile.gif Jei gali,tai keisk butinai mirksiukas.gif
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 03, 15:40)
as irgi jau grizau, ir su nuotaika pakelta. as irgi pakeiciau psichiatra, dabar einu pas vyra privaciai, nes vaiksciojau i poliklinika, tai irgi uztrukdavau penkias minutes, buvo man dabar prirasisu jau gerti triju andidepresantu rinkiny, bet as negeriau.

labai dziugu,kad kad pagerejo nuotaikele, o dar ir orai tokie superiniai buvo savaitgali, tad tikrai manau visoms buvo daug geriau thumbup.gif

QUOTE(FoxLady @ 2009 04 04, 11:06)

as tai uzmiegu gerai, negeriu jokiu vaistuku....tik va kelinta diena vis 6 ryto prabundu, bet kadangi pries 7 i darba keliuos,tai dar ta valandele taip pasnuduriuoju ir jau keliuos..tai sakyciau,kad miegu normaliai.....va kai uzeina pilnatis,tada joooo.....biski staciom akim bunu.....na bet praeina ir vel gerai thumbup.gif

Beje, labas rytas visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis mergickos, nu per nerimo bangas pas mane apie miega be vaistu kalba neina verysad.gif guliu visa nakti akim atmerktom, vyras salia knarkia, atrodo ko cia nerimauti, bet ne, nemiegu nei diena nei nakti. tik su migdomaisiais verysad.gif
beja, brigitauskai trankseno nesu vartojusi, o jie stiprus vaistai?
Atsakyti