sveikutes, mergaites as laukiuosi taciau nestukiu temoje neradau daug info apie tai, tokie nerimo priepuoliai kankino visa nestuma tai uzeidavo tai vel praeidavo, bet kai nestumas yra 36 savaites, mane vel perliejo sukretimas, tiesiog vyras uzgastroliavo para laiko mane vel apeme nerimas, gerkle be proto smaugia, galva sunki labai tokia kaip prikrauta plytu ir nemoku paaiskinti kas joje neina tarsi galvos nuraminti, ir dar ka suvalgau vemiu net nezinau kodel; siuhntu ant vyro gal negali buti pakantus paskutinem savaitem ir manaiu jis mane supras o jis tik saukia kad baigciau cia visus artimuosius sokdinti arba eiciau pas gydytoja:( as pas ji niekad nebuvau, geriu visa nestuma Neuro 3 ir valerijono tinktura nepadeda jauciu bent siuo momentu ka daryti sakykit ar yra kokie viastai nestukei, o gal kaune kur butu galima kreiptis nes jau krize pasieke riba man
QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 18:06)
sveikutes, mergaites as laukiuosi taciau nestukiu temoje neradau daug info apie tai, tokie nerimo priepuoliai kankino visa nestuma tai uzeidavo tai vel praeidavo, bet kai nestumas yra 36 savaites, mane vel perliejo sukretimas, tiesiog vyras uzgastroliavo para laiko mane vel apeme nerimas, gerkle be proto smaugia, galva sunki labai tokia kaip prikrauta plytu ir nemoku paaiskinti kas joje neina tarsi galvos nuraminti, ir dar ka suvalgau vemiu net nezinau kodel; siuhntu ant vyro gal negali buti pakantus paskutinem savaitem ir manaiu jis mane supras o jis tik saukia kad baigciau cia visus artimuosius sokdinti arba eiciau pas gydytoja:( as pas ji niekad nebuvau, geriu visa nestuma Neuro 3 ir valerijono tinktura nepadeda jauciu bent siuo momentu ka daryti sakykit ar yra kokie viastai nestukei, o gal kaune kur butu galima kreiptis nes jau krize pasieke riba man
Man taip buvo nestumo metu, tai man bioenergetike padejo, esu skeptike, bet ...pabandziau ir nenusivyliau. Pas ja atsipalaiduodavau ir kuriam laikui pamirsdavau nerima.Aisku laikinai..
panelės, kurios gyvenat kaune ar vilniuje, gal galėtumėt rekomenduot privatų psichiatrą, draugei blogai, bet ji pareiškė kad šitam mieste tipo šitam kaime niekur nesikreipsiu....... bet pati kitur neieško

QUOTE(kastonele @ 2009 07 12, 23:31)
panelės, kurios gyvenat kaune ar vilniuje, gal galėtumėt rekomenduot privatų psichiatrą, draugei blogai, bet ji pareiškė kad šitam mieste tipo šitam kaime niekur nesikreipsiu....... bet pati kitur neieško

as lankausi pas mindauga šableviciu

QUOTE(miglusita @ 2009 07 11, 16:54)
O kiek laiko Tu gėrei vaistus? Kiek laiko jau praėjo kai nevartoji, kokia dabar savijauta? Įdomu, nes aš irgi dabar mažinu vartojima.
aš vartoju ir dabar..o nevartojau pusę metų,daugiau niekaip neištempiu...vat taip ir gyvenu-pusmetis su vaistais,pusmetis be.
QUOTE(brigitauskas @ 2009 07 12, 11:59)
sveikutes,
as nuo liepos pirmos nutraukiau cipralex vartojima. nu bet vakar ir sian savijauta tai nors kauk, verkiu abi sias dienas, akys net uztine visos, vakar vakare isgeriau trankseno 5mg, ta ivisa nakti kosmarus sapnavau, tai pribundu ta ivel uzmiegu, atsikeliau sian visa apsvaigus, kaip girta jauciuosi. nu savaijauta tagiska, plius Pms, susirgti turiu, ta igal dar delto suaktyvejo viskas, nes pastebejau, pries menesines visada nerimas toks uzeina. plius po savaites isksrendu atostogu, tai baime kankina, nu vienu zodziu, ryt pedinu pas psichoterapeute, ir dar sia savaite uzsuksiu pas psichiatra. kad tik greiciau prasviesetu akyse meldziuosi, nu isproteti galima tikrai
psichoterapeute sako, kad turiu islaukti koki menesi, nuo vasitu nutraukimo, nes gali buti suaktyvejimas, bet as nebegaliu taip. jau vel mintis kyla pradeti gerti AD ir jaustis gerai
as nuo liepos pirmos nutraukiau cipralex vartojima. nu bet vakar ir sian savijauta tai nors kauk, verkiu abi sias dienas, akys net uztine visos, vakar vakare isgeriau trankseno 5mg, ta ivisa nakti kosmarus sapnavau, tai pribundu ta ivel uzmiegu, atsikeliau sian visa apsvaigus, kaip girta jauciuosi. nu savaijauta tagiska, plius Pms, susirgti turiu, ta igal dar delto suaktyvejo viskas, nes pastebejau, pries menesines visada nerimas toks uzeina. plius po savaites isksrendu atostogu, tai baime kankina, nu vienu zodziu, ryt pedinu pas psichoterapeute, ir dar sia savaite uzsuksiu pas psichiatra. kad tik greiciau prasviesetu akyse meldziuosi, nu isproteti galima tikrai

psichoterapeute sako, kad turiu islaukti koki menesi, nuo vasitu nutraukimo, nes gali buti suaktyvejimas, bet as nebegaliu taip. jau vel mintis kyla pradeti gerti AD ir jaustis gerai

taip taip, nutraukinėjant vaistus būna baisu....pasistenk pagerti kokio Neuro 3, kad lengviau būtų, o paskui nebereikės, organizmas atpras nuo vaistų.
QUOTE(Auksaplauke22 @ 2009 07 12, 16:21)
Sveikos mergaites...man tas pats jokio pagerejimo...naktim nemiegu, PA labai daznai uzeina...vakar toki stipru PA apturejau, ir dar kur troleibuse, is tos baimes net ant zemes atsisedau uz sirdies susiemus, atrode viskas, amen, mirstu...bobutes tik pasuke pirstus palei smilkinius, sake, kad tokios kvaisos kaip as nemate...atseit jaunas zmogus negali jokiu problemu turet...as numojau ranka ir islipau...ai nu zodziu...siandien va rytas blogai prasidejo...atsiverciu lietuvos ryto laikrasti, o ten raso, kad jauna abituriente mire,nes jai sirdis sustojo...na ka man jau tada tai jau buvo....bet kas sliksciausia kad visa diena susigadino, PA kartojosi kas 2valandas visa diena, sirdis maudzia, duria...buvau nubegus pas pavaduojancia daktare, jokiu AD ji man neraso...liepe daktares savo laukt...tai gydaus tik raminamaisiais...tai va ir gyvenu sau...baimes ir asaru liune...
siandien buvo puiki galimybe pakeist aplinka, prasiblaskyt...draugas tempte tempe i lokes peda (cia uz jonavos ) i karstynes tokias super
bet nevariau nes maniau, kad man bus bloga ir t.t. iskart nusiteikiau blogai dienai...tai va...taip ir gyvenu...kaip jus mergytes?kas geresnio? 

nu bet šakės, tai kaip gali daktaras vaistų nerašyti, jei tu blogai jauties

QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 17:06)
vaje kaip negerai....pasisakyk gal savo ginekologei,kad blogai jauties,kad nerimas didelis, manau jis žinos ką paskirti,kas nekenktų leliukui

as jau penkta diena kai nakciai gersiu po lorafeno 1mg, nes kitaip negaliu. buvau pas psichologe, tai ji sako reikia iskenteti menesi o gal net ir du po AD nutraukimo, nu bet man kazkas keisto. Netikiu, kad taip turi buti. treciadieni pas psichiatra eisiu ziuresiu ka jis sakis, jau man rodos, kad nelaiku gal as juos nutraukaiu, plius savaitgali isksrenu atostogauti, baisu, kad nebutu pablogejimu tik
kaip jusm mergaites sekesi po AD nutraukimo? Mano ir nuotaika nelabai gera, pavargus tokia. Nu dar puske kaltes verciu Pms. Greiciau ateitu menesines gal viskas aprimtu, nes dabar ziauriai irzli, dirgli, galiu greit apsizliumbti
ir baimiu momentiniu ohoho kiek ilsneda, net saltas prakaitas ismusa

kaip jusm mergaites sekesi po AD nutraukimo? Mano ir nuotaika nelabai gera, pavargus tokia. Nu dar puske kaltes verciu Pms. Greiciau ateitu menesines gal viskas aprimtu, nes dabar ziauriai irzli, dirgli, galiu greit apsizliumbti

Sveiki, na aš kelias dienas labai nervingas, nes netekau artimo man žmogaus. nuvažiavus į vaistinę paprašiau raminamūjų ir įvardinau pavadinimą. man pasakė kad tuos vaistus parduoda tik su receptu, tai davė kitokių - persen. gėriau juos ir nei kiek nepadėjo. grįžus namo pakalbėjau su mama ir davė 1/4 Lexotanil. Padėjo trumpam, blogų minčių išvaryt neina, bet jaučiuosi daug geriau nei pradžioje, mažai nerimo, tiesiog jaučiuos pats sau. Vakare davė dar 1/4, o ryte 1/2 tabletės, jaučiuosi šiandien puikiai, daug mažiau nerimo ir viso kito. Skaičiau kad tie vaistai stiprūs ir galima prtie jų priprast, bet mano organizmas retai kada prie ko pripranta. Ką tik nušvilpiau jai nematant dar 1 tabletę ir pasidėjau, manau prireiks netolimoje ateityje.. Kaip manot ar mano poelgis nesukels rūpeščių ?
Sveikos mergytes
Ziuriu cia daug apie AD nutraukinejima parasiusiu-tai va as jau trecia diena be AD, tai lyg kazkokiu blogumu ir nejauciu-bet jau tas perdetas jautrumas tai zudo
Kartais pasijauciu kaip kokia isterike, nes labai lengva dabar mane is kantrybes isvest-na bet isgyvensiu
Manau irgi reikes Neuro 3 arbateles pagert vakarais

Ziuriu cia daug apie AD nutraukinejima parasiusiu-tai va as jau trecia diena be AD, tai lyg kazkokiu blogumu ir nejauciu-bet jau tas perdetas jautrumas tai zudo

Sveikos mamytės ir ne tik
Pati sirgau ir matyt dar nepasveikau nuo nerimo, ir jūsų temą seku, norėčiau pasidalinti info apie naują svetainę ta tema: www.paslaptingaliga.lt Labai man patiko gydytojo pasisakymai apie visus "sveikatos sutrikimus", kuriuos mes jaučiame, tiesiog labai naudinga pasiskaityt, kažkaip nuramino mane labai ten išdėstyti argumentai

Pati sirgau ir matyt dar nepasveikau nuo nerimo, ir jūsų temą seku, norėčiau pasidalinti info apie naują svetainę ta tema: www.paslaptingaliga.lt Labai man patiko gydytojo pasisakymai apie visus "sveikatos sutrikimus", kuriuos mes jaučiame, tiesiog labai naudinga pasiskaityt, kažkaip nuramino mane labai ten išdėstyti argumentai

QUOTE(gebene @ 2009 08 01, 12:11)
Sveikos mamytės ir ne tik

Labai gera nuoroda

sveikos,gyvos
na kaip laikotes,kaip nerimukai ?? as tai atostogauju ir jauciuos puikiai