Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(Puma84 @ 2009 08 18, 10:33)
Sveikos mergaites, nu va, nuo vaistuku nutraukimo nepilnai menuo tepraejo, o jau sienomis lipt norisi verysad.gif  Einu poryt pas savo gydytoja-paziuresim ka ji pasakys, nebenoriu daugiau prie AD gryzti, su vyru jau leliuka planuojam ax.gif

o kas tau darosi? ar ilgai vartojai AD?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 08 18, 09:33)
Sveikos mergaites, nu va, nuo vaistuku nutraukimo nepilnai menuo tepraejo, o jau sienomis lipt norisi verysad.gif  Einu poryt pas savo gydytoja-paziuresim ka ji pasakys, nebenoriu daugiau prie AD gryzti, su vyru jau leliuka planuojam ax.gif

vaje vargsiuke....laikykis,labai linkiu,kad nebereiketu AD, gal gydytoja pasiulys kokiu zoliniu vaistuku,kurie nepakenktu busimam jusu vaikiukui..
Atsakyti
QUOTE(nerimastingoji @ 2009 08 18, 18:35)
o kas tau darosi? ar ilgai vartojai AD?

AD vartojau puse metu, o dabar vel nerimukas spaudzia doh.gif Na tiesa sakant pati nebeistveriau ir vakar vel pradejau vartoti AD doh.gif Teks leliukui dar palaukti, o galbut su gydytojais prieisim kazkoki kompromisa-nestumo ir vaistuku derinima, nu net nzn ka galvoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetęs @ 2009 07 24, 17:09)
Sveiki, na aš kelias dienas labai nervingas, nes netekau artimo man žmogaus. nuvažiavus į vaistinę paprašiau raminamūjų ir įvardinau pavadinimą. man pasakė kad tuos vaistus parduoda tik su receptu, tai davė kitokių - persen. gėriau juos ir nei kiek nepadėjo. grįžus namo pakalbėjau su mama ir davė 1/4 Lexotanil. Padėjo trumpam, blogų minčių išvaryt neina, bet jaučiuosi daug geriau nei pradžioje, mažai nerimo, tiesiog jaučiuos pats sau. Vakare davė dar 1/4, o ryte 1/2 tabletės, jaučiuosi šiandien puikiai, daug mažiau nerimo ir viso kito. Skaičiau kad tie vaistai stiprūs ir galima prtie jų priprast, bet mano organizmas retai kada prie ko pripranta. Ką tik nušvilpiau jai nematant dar 1 tabletę ir pasidėjau, manau prireiks netolimoje ateityje.. Kaip manot ar mano poelgis nesukels rūpeščių ?

Jei turi galimybe, paskaityk sio vaisto informacini lapeli. Siaip Lexatonil galima vartoti ne ilgiau kaip 1 menesi, po to issivysto pripratimas ir sunku nutraukti vaisto vartojima.
Atsakyti
sveikos,kaip laikotes ??? As tai pastebiu keistu dalyku savyje- beveik savaite buvau pajuryje,jokio galvos tirpimo,jokio sleikstulio,sveikata superine.Tik parvaziavau namo,sekanti ryta vel aptirpus doh.gif tai jus man dabar paaiskinkit sita situacija g.gif
Atsakyti
Pas mane buna nerimos priepoliu. Ir dazniausiai tai atsitinka pries miega.
Valerjonas ir panasus vaistai nepadeda. O jei uzpuls tas skausmingas nerimas, galiu iki ryto neuzmigti.
Atsakyti
Siūlyčiau pabandyti tokius lašiukus''NOTTA'' vadinasi,man tai padėjo,jokiais būdais negalima pradėt nuo raminančių visokių ten lexotanilių ir pan.nes priprasit ir po to be ju gyvenimo nebebus smile.gif
Atsakyti
o kodėl apie ta pačia liga mes bendraujam per 2 temas? nenorit kartu susibėgti? g.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimastingoji @ 2009 08 30, 00:29)
o kodėl apie ta pačia liga mes bendraujam per 2 temas? nenorit kartu susibėgti? g.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Matai, čia bendrauja panelės, kurias kamuoja vien tik nerimas, o mūsų tema daugiau gal su rimtesnėmis problemomis, čia net ne visos AD geria...
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 08 30, 21:11)
Matai, čia bendrauja panelės, kurias kamuoja vien tik nerimas, o mūsų tema daugiau gal su rimtesnėmis problemomis, čia net ne visos AD geria...

g.gif g.gif tai čia visai kita kompanija susirinkusi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti

sveikos 4u.gif

QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 08 29, 23:28)
Siūlyčiau pabandyti tokius lašiukus''NOTTA'' vadinasi,man tai padėjo,jokiais būdais negalima pradėt nuo raminančių visokių ten lexotanilių ir pan.nes priprasit ir po to be ju gyvenimo nebebus smile.gif

prasau pagalbos blush2.gif mums butent lexotalina israse doh.gif Kuo galima butu ji pakeist? g.gif

Apie šią ligą išgirdau katik blink.gif Dar negaliu patiket, ir ar tikrai mums teisingai diagnozavo doh.gif
Papasakosiu kas nutiko šianakt verysad.gif
MB prabudo nuo galvos skausmo ir vėl pradėjo svaigt galva(2 kart jau taip buvo), akyse mirguliuot, užtirpo ranka ir liežuvis, kvietėm greitąją. Pamatavo spaudima, sakė normalus, davė diazepamo tabletę po liežuviu (nelabai zinau nuo ko ji, bet tirpimas sumazejo). Pasakėm, kad anksčiau taip buvę ir kad neurologas diagnozavo , kad kaklo slankstelis spaudžia kraujagyslę, Tai paklausė ar stuburo slanksteliu netyrė ir liepė renktis i ligoninę. Susiskambino, kur neurologas yra, tai į santariškes vežė.
Atėjo daktare, spaudimą pamatavo, plaktuku padaužė kelius, alkūnes, akis pažiurėjo tušinuku vedžiojant. Ir sako čia su kraujagyslėm nesusiję, per jaunas (jam 25m) ...nervinis čia. Nu keista, kad be tyrimu gali taip konstatuot blink.gif Dar į laikrodį pažiūrėjus sako, anksti pabudai (buvo1:30 nakties), sako čia gali kartotis, dažniausia naktį, paryčiais.. kas mėnesį normalu, jei dažniau pas psichotarapeutą ar psichologą sakė reik eit, jokio gydymo kaip ir nėra, baisu ir keista blink.gif
Mane labiausiai neramina, kad užspausta kraujagyslė neplyštų ir pan. galvą skauda logiskai pagalvojus kai kraujas nepraeina ir spaudimas didelis doh.gif

Tai ar gali žmogus per miegus pabust nuo galvos skausmo ir teigt, kad tai yra baimė? g.gif Nuo baimes pabustu juk be skausmo ar ne? unsure.gif Prašau, kas susiduret ar daugiau zinot pakomentuokit 4u.gif Gal dar koki neurologa rekomenduot galit?

Dar pridedu kokį išrašą gavom:
Diagnozė: Epizodinis paroksizminis nerimas

Nusiskundimai ir anamnezė: Skundžiasi lūpų ir dešnės rankos tirpimu, galvos spaudimu, karščio pylimu, taip pat yra drebulys, baimės jausmas. Šie skundai atsirado staiga pabudus iš miego. Panašūs epizodai buvę dar 2. Vienas ištiko dieną, kitas taip pat buvo naktį, bet tada tirpo dešnė ranka. Šiandien GMP jau davė diazepamo tabletę, kairės rankos tirpimas sumažėjo.
Obj.: Įsitempęs. Smulkus tremoras. CBN - n.y. Bare s. neigiamas. Sausg. ref. simetriški, pat. ref. nėra. AKS-140/80mmHG. ŠSD- 70 k/min.

Tyrimai ir konsultacijos:
Sol. Diazepami 2,0 į/r
Gydymas:
1, Lexotanyli 1,5 mg x2 2 sav.
2, Magne B6 1 tab. x 2
3, Xanax 0,25 mg 1-2 tab. po liežuviu priepolių metu.
Atsakyti
QUOTE(nerimastingoji @ 2009 08 29, 23:29)
o kodėl apie ta pačia liga mes bendraujam per 2 temas? nenorit kartu susibėgti? g.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

galim susilėkti mirksiukas.gif

QUOTE(Eglita_L @ 2009 09 02, 09:28)
sveikos 4u.gif
prasau pagalbos blush2.gif  mums butent lexotalina israse doh.gif  Kuo galima butu ji pakeist? g.gif

Apie šią ligą išgirdau katik blink.gif Dar negaliu patiket, ir ar tikrai mums teisingai diagnozavo doh.gif
Papasakosiu kas nutiko šianakt verysad.gif
MB prabudo nuo galvos skausmo ir vėl pradėjo svaigt galva(2 kart jau taip buvo), akyse mirguliuot, užtirpo ranka ir liežuvis, kvietėm greitąją. Pamatavo spaudima, sakė normalus, davė diazepamo tabletę po liežuviu (nelabai zinau nuo ko ji, bet tirpimas sumazejo). Pasakėm, kad anksčiau taip buvę ir kad neurologas diagnozavo , kad kaklo slankstelis spaudžia kraujagyslę, Tai paklausė ar stuburo slanksteliu netyrė ir liepė renktis i ligoninę. Susiskambino, kur neurologas yra, tai į santariškes vežė.
Atėjo daktare, spaudimą pamatavo, plaktuku padaužė kelius, alkūnes, akis pažiurėjo tušinuku vedžiojant. Ir sako čia su kraujagyslėm nesusiję, per jaunas (jam 25m)  ...nervinis čia. Nu keista, kad be tyrimu gali taip konstatuot blink.gif  Dar į laikrodį pažiūrėjus sako, anksti pabudai (buvo1:30 nakties), sako čia gali kartotis, dažniausia naktį, paryčiais.. kas mėnesį normalu, jei dažniau pas psichotarapeutą ar psichologą sakė reik eit, jokio gydymo kaip ir nėra, baisu ir keista blink.gif
Mane labiausiai neramina, kad užspausta kraujagyslė neplyštų ir pan. galvą skauda logiskai pagalvojus kai kraujas nepraeina ir spaudimas didelis doh.gif

Tai ar gali žmogus per miegus pabust nuo galvos skausmo ir teigt, kad tai yra baimė? g.gif Nuo baimes pabustu juk be skausmo ar ne? unsure.gif Prašau, kas susiduret ar daugiau zinot pakomentuokit 4u.gif Gal dar koki neurologa rekomenduot galit?

Dar pridedu kokį išrašą gavom:
Diagnozė: Epizodinis paroksizminis nerimas

Nusiskundimai ir anamnezė: Skundžiasi lūpų ir dešnės rankos tirpimu, galvos spaudimu, karščio pylimu, taip pat yra drebulys, baimės jausmas. Šie skundai atsirado staiga pabudus iš miego. Panašūs epizodai buvę dar 2. Vienas ištiko dieną, kitas taip pat buvo naktį, bet tada tirpo dešnė ranka. Šiandien GMP jau davė diazepamo tabletę, kairės rankos tirpimas sumažėjo.
Obj.: Įsitempęs. Smulkus tremoras. CBN - n.y. Bare s. neigiamas. Sausg. ref. simetriški, pat. ref. nėra. AKS-140/80mmHG. ŠSD- 70 k/min.

Tyrimai ir konsultacijos:
Sol. Diazepami 2,0 į/r
        Gydymas:
1, Lexotanyli 1,5 mg x2 2 sav.
2, Magne B6 1 tab. x 2
3, Xanax 0,25 mg 1-2 tab. po liežuviu priepolių metu.

labas, tai kas rašoma išraše,tai man žinok lygiai taip pat būdavo, nakties metu pabusdavau nuo drebulio,nerimo,karščio ir šalčio bangų,sukildavo spaudimas.Sučiulpus leksotanilio viskas nurimdavo ir nubusdavau sveika. Keletą kartų greitąją kviečiau-pasakė,kad nerviškai .
Siulau pas psichiatrą kreiptis,kad pritaikytų AD o ne tik raminančius,nes jei tai ligos pradžia-tai kuo greičiau pradėsit gydytis,gal rezultatai bus geresni. Kas liečia kraujagysles-manau tikrai nepakenktų kaklo ir pečių masažas.Ir atpalaiduotų ir šiaip raminamai veikia.
Atsakyti