Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(Lucky81 @ 2006 12 19, 15:13)
o jie receptiniai?

Taip jie receptiniai, bet kai busi pas bet kuri gydytoja-paprasyk kad israsytu. Visada tablete viena laikau pinigineje. jie yra super greito veikimo. kol po lieziuviu mini tabletyte istirpsta ( 15 s) jau darosi lengviau.
Tik negerk kai nedidelis nerimas, ir jei yra kitu budu save astpalaiduoti, tik kai atrodys kad jau paskutinioji ateina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2006 12 19, 14:16)
sveikute, man visi simptomai atitinka, taciau tu man buk gerute pasakyk ar tau taip smarkiai skaudejo skrandi kad as net atsilenkti negalejau, tase pykino ir aisku visi kiti skausmai tokie patys kuriuos tu isvardinai verysad.gif tad labai lauksiu tavo patarimo

taip georgina skrandy riete negalejau nei valgyt normaliai,o dar kai budavo sunku ryti tai isviso doh.gif galvojau kad mirsiu doh.gif sirdis atrodydavo plis pusiau toks viduj sumisimas ,audra budavo doh.gif visam kune... doh.gif
Atsakyti
vadinasi lynkute man tai nuo streso nes skrandis visai istezes net rieciuosi i raga patikek bet tai ivyko kaip pradejome pyktis su vyru sad.gif pradejau gerti magnio B6 ampules tai siek tiek geriau darosi, bet vis tiek tokia visa nesava rodos visko bijausi kas aplink yra ir darbe nieko daryti nenoriu, kas man yra net nesuvokiu sad.gif ir aciu tau uz palaikyma:)
Atsakyti
QUOTE(inguska26 @ 2006 12 06, 11:29)
sveikutes,ir as nusipirkau vitaminu magvit,ten raso kad stresas taves neuzvaldys ar kazkas panasaus,nes paskutiniu metu vel jauciu ,kad prasideda nerimo atakos,uztenka ,kad vaikas suserga,ir as jau naktim nebemiegu,kazko bijau pati nezinau ko,bet man dazniausiai pradeda kresti drebulys,tai va nepabaigiau apie tuos vitaminus ,galvojau gal pades,bet ten raso ,kad salutinis poveikis buna sleikstulys,vemimas ir viduriavimas,bet pasireiskia retai tai man jau antra diena visi salutiniai poveikiai pasireiske,tai galvojau tikrai nudurnesiu,meciau as tuos vaistus,reikia kazkaip be ju atsipalaiduoti,galvojau ,gal reikes nuvaziuoti i baseina,bet nelabai yra kada,nors is kitos puses as puikiai zinau savo nerimo priezasti,mamo mayte sirgo daug metu sunkia liga ir labai kovojo uz gyvenima,pries pora metu  palaidojom ja,tai jauciu kad visos mano nerimo priezastys gludi butent cia...tikiuosi laikui begant viskas susitvarkys,stiprybes visoms

Ir mano istorija tokia pat verysad.gif Mano mama sirgo labai sunkia liga, liga progresavo tiesiog žaibiškai, kadangi buvau vienturtė, tai mama rūpinausi aš pati viena. Aišku padėjo tėtis, labai daug padėjo mano vyras, tačiau didžiausias krūvis tekdavo man. Tuo pačiu metu kai slaugiau mamą dar ir studijavau dieniniame skyriuje, sunku buvo labai. Tiesiog gatvėje ar parduotuvėje man taip pat užeidavo stiprūs nerimo priepuoliai, užeidavo toks stiprus noras tuoj pat grįžti pas mamą, nesulaikomai riedėdavo ašaros. Blogiausia, kad šita situacija labai paveikė ir mano dukrą, kuriai tuomet buvo 4 metai. Ji darželyje nustojo valgyti, verkdavo be priežasties, nenorėjo eiti į darželį. Ačiū dievui, pasikalbėjus su dukra situacija iš karto pagerėjo. O man (mama mirė prieš 2 metus) sunkiais ar labai svarbiais gyvenimo momentais užeina nerimo priepuoliai, ko prieš tai nebūdavo. Anksčiau būdavau labiau pasitikinti savimi, nejausdavau auditorijos baimės, o va dabar net prieš pokalbius dėl darbo užeina baisinis nerimas, kuri kartą jau man pakišo koją. Dabar nusipirkau vaistus SEDATIF. Kai užeina nerimas, sučiulpiu ir lyg geriau smile.gif
Atsakyti
labai skirtingu nerimo pozymiu yra ,man uzeidavo ne tik gatvej bet visur pastoviai nerimas grauzdavo vidu net namuose doh.gif .
Atsakyti
Linkiu, kad naujais 2007 metais nei vienos supermamos neaplankytų tas baisus nerimo jausmas !
Atsakyti
Aciū Irina B, tikiuosi, kad kitamet tikrai bus geriau.
Atsakyti
Man pries keleta dienu buvo uzejes baisus nerimo priepolis. buvau mieste, kai pajutau, kad bloga, baisus jausmas pilve, rankos saltos, bet siaubingai prakaituoja, visa drebu, baisiai silpna, sirdis dauzosi.Maniau temperatura ar spaudimas nukrito.Ir kai man darosi taip bloga, ypac kai jauciu toki silpnuma kojose ir dauzosi sirdis, man atrodo, kad tuoj nualpsiu ir mirsiu blink.gif Nuvaziavau iskart i poliklinika. Pamatavo temperatura, spaudima. Viskas normalu, o sirdy toks nemalonus jausmas, as nervinga, negaliu nusedet vietoj, zyziu, nes blogai jauciuos. Padare kardiograma, pasake, kad permusimai, tachikardija. Staigiai nuvede i kita kabineta, dave tablete po liezuviu, sirdies lasu ir "relanium"(turbut zinot, kad tai stiprus raminamieji vaistai) suleido i sedyne. Pamaniau, kad man prastai, nes tai pirmas kartas, kai leidzia vaistus, po tokiu silpnumo priepoliu. Anksciau man uzeidavo, bet vis galvodavau, kad kaltas spaudimas.(jis budavo 100 ant 60 kazkur). Isgerdavau kavos ir viskas. Dabar galvoju, kad tai tikriausiai nebuvo pirmas kartas, visi tie kartai nebuvo seip spaudimo kritinejimai, kazkas kita, nes daktare sake, kad toks spaudimas dar normalus. Paskui pagulejus, pailsejus poliklinikoj, nuvede dar karta padaryti kardiograma, buvo atsistacius. Grizus namo, viduriavau 4 kartus. Ir tada uzeidavo vel tas baisus sipnumas, kai tik pagalvodavau apie tai. Viduriuoju jau 5diena. Dabar geriu raminamuosius, kad neuzeitu ta panika, kad man bus blogai ir mirsiu, kad patirsiu ta baisia savijauta, tai jauciuosi normaliai. Tik mane isgasdino sirdis, pasidariau hormonu tyrima, ziuresim, gal nuo to...
Atsakyti
Taip, tai nerimas, o kai panikuoji, tai sirdis ir negali gerai dirbti, normalu, kad permusa, bet tai gyvybei nepavojinga visai, tik nemalonus jausmas. Bet viduriavimo tai nesuprantu, cia jau nuo maisto tikrai.
Kad moketum atitinkamai elgtis tokioj situacijos-nueik pas psichologa ar psichiatra. pamokins ka daryti ir nereikes visad pulti prie vaistu. Relanium turek ir namuose, jie 2 lt kazkur kainuoja thumbup.gif
As visada 1 veziuojuos piniginej rolleyes.gif
Galiu paguosti-ta liga serga tik moterys ir ji praeina po 40-50 gimtadienio lotuliukas.gif
Tad kantrybes mirksiukas.gif , o pamokeles apie nerimo tramdyma butinos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 02 10, 17:38)
Man pries keleta dienu buvo uzejes baisus nerimo priepolis. buvau mieste, kai pajutau, kad bloga, baisus jausmas pilve, rankos saltos, bet siaubingai prakaituoja, visa drebu, baisiai silpna, sirdis dauzosi.Maniau temperatura ar spaudimas nukrito.Ir kai man darosi taip bloga, ypac kai jauciu toki silpnuma kojose ir dauzosi sirdis, man atrodo, kad tuoj nualpsiu ir mirsiu  blink.gif  Nuvaziavau iskart i poliklinika. Pamatavo temperatura, spaudima. Viskas normalu, o sirdy toks nemalonus jausmas, as nervinga, negaliu nusedet vietoj, zyziu, nes blogai jauciuos. Padare kardiograma, pasake, kad permusimai, tachikardija. Staigiai nuvede i kita kabineta, dave tablete po liezuviu, sirdies lasu ir "relanium"(turbut zinot, kad tai stiprus raminamieji vaistai) suleido i sedyne. Pamaniau, kad man prastai, nes tai pirmas kartas, kai leidzia vaistus, po tokiu silpnumo priepoliu. Anksciau man uzeidavo, bet vis galvodavau, kad kaltas spaudimas.(jis budavo 100 ant 60 kazkur). Isgerdavau kavos ir viskas. Dabar galvoju, kad tai tikriausiai nebuvo pirmas kartas, visi tie kartai nebuvo seip spaudimo kritinejimai, kazkas kita, nes daktare sake, kad toks spaudimas dar normalus. Paskui pagulejus, pailsejus poliklinikoj, nuvede dar karta padaryti kardiograma, buvo atsistacius. Grizus namo, viduriavau 4 kartus. Ir tada uzeidavo vel tas baisus sipnumas, kai tik pagalvodavau apie tai. Viduriuoju jau 5diena. Dabar geriu raminamuosius, kad neuzeitu ta panika, kad man bus blogai ir mirsiu, kad patirsiu ta baisia savijauta, tai jauciuosi normaliai. Tik mane isgasdino sirdis, pasidariau hormonu tyrima, ziuresim, gal nuo to...

As cia nenoriu prisneket aisku bet pries 4 metus turejau nemaza stresa gyvenime ir nuo to laiko pradejau viduriuot, ir jau 4 metai kaip nenustoju sad.gif sita liga vadinas dirgliosios žarnos sindromu, kada nerviniu pagrindu, ypac kai stresas buna pradedama viduriuo verysad.gif duok dieve kad tau praeis, nes kol nesusiduriau pati negalejau pagalvot kad dar ir tokiu ligu yra..
Atsakyti
Na aš irgi prisiskaičiau visko ir pradėjau sau įtarinėt dirgliosos žarnos sindromą. Bet paskui išsiaiškinau, kad 3-4 kartus dienoj eiti "didelio" yra normalu, tai nebegalvoju apie tai. Stengiuosi nesinervinti. Pagėrus rimtų vaistukų, kuriuos išrašė neurologas, dingo ir nerimas ir siek tiek su skranduku geriau. Tikrai lengviau gyventi pasidarė, bet supratau tik vieną, kad kol nepasikeis mano gyvenimas ir požiūris į jį, tai nerimas bus mano ištikimas palydovas. Daug ligų yra nuo nervų, bet ir negalima visko jiems "nurašyt".
Man va įdomu, ar kuri iš čia rašančių ir bevargstančių su nerimu, užsiimat sportu, pavyzdžiui sporto salė ar baseinas? Sako baseinas labai raminamai veikia.
Atsakyti
Labukas visoms. Mane irgi baisus nerimas kankina jau du mėnesiai. fear.gif Pradžioje nesupratau, kas darosi, prasidėjo nuo galvos skausmų, po to svaigimas, o vėliau atsirado baisus nerimas krūtinėj. Pas visokius daktarus ėjau, tikrinausi visus galus, niekas nieko blogo neranda. O savijauta klaiki - užeis neužeis... verysad.gif Tai rytoj mausiu pas psichologą, gal jis padės, o tai hemeopatiniai, kuriuos dabar vartoju nebepadeda...
Labai gera, kad jaučiuosi ne viena su šia baisia savijauta... group.gif Laikykimės ir palaikykim viena kitą. smile.gif
Atsakyti