QUOTE(begike @ 2007 02 10, 17:38)
Man pries keleta dienu buvo uzejes baisus nerimo priepolis. buvau mieste, kai pajutau, kad bloga, baisus jausmas pilve, rankos saltos, bet siaubingai prakaituoja, visa drebu, baisiai silpna, sirdis dauzosi.Maniau temperatura ar spaudimas nukrito.Ir kai man darosi taip bloga, ypac kai jauciu toki silpnuma kojose ir dauzosi sirdis, man atrodo, kad tuoj nualpsiu ir mirsiu
Nuvaziavau iskart i poliklinika. Pamatavo temperatura, spaudima. Viskas normalu, o sirdy toks nemalonus jausmas, as nervinga, negaliu nusedet vietoj, zyziu, nes blogai jauciuos. Padare kardiograma, pasake, kad permusimai, tachikardija. Staigiai nuvede i kita kabineta, dave tablete po liezuviu, sirdies lasu ir "relanium"(turbut zinot, kad tai stiprus raminamieji vaistai) suleido i sedyne. Pamaniau, kad man prastai, nes tai pirmas kartas, kai leidzia vaistus, po tokiu silpnumo priepoliu. Anksciau man uzeidavo, bet vis galvodavau, kad kaltas spaudimas.(jis budavo 100 ant 60 kazkur). Isgerdavau kavos ir viskas. Dabar galvoju, kad tai tikriausiai nebuvo pirmas kartas, visi tie kartai nebuvo seip spaudimo kritinejimai, kazkas kita, nes daktare sake, kad toks spaudimas dar normalus. Paskui pagulejus, pailsejus poliklinikoj, nuvede dar karta padaryti kardiograma, buvo atsistacius. Grizus namo, viduriavau 4 kartus. Ir tada uzeidavo vel tas baisus sipnumas, kai tik pagalvodavau apie tai. Viduriuoju jau 5diena. Dabar geriu raminamuosius, kad neuzeitu ta panika, kad man bus blogai ir mirsiu, kad patirsiu ta baisia savijauta, tai jauciuosi normaliai. Tik mane isgasdino sirdis, pasidariau hormonu tyrima, ziuresim, gal nuo to...

Jaučiu, kad ir man kažkas panašaus darosi...tik aš nenoriu to pripažinti...
Kaži kokia arbatėlė būtų veiksmingiausia?