Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(begike @ 2007 02 10, 17:38)
Man pries keleta dienu buvo uzejes baisus nerimo priepolis. buvau mieste, kai pajutau, kad bloga, baisus jausmas pilve, rankos saltos, bet siaubingai prakaituoja, visa drebu, baisiai silpna, sirdis dauzosi.Maniau temperatura ar spaudimas nukrito.Ir kai man darosi taip bloga, ypac kai jauciu toki silpnuma kojose ir dauzosi sirdis, man atrodo, kad tuoj nualpsiu ir mirsiu  blink.gif  Nuvaziavau iskart i poliklinika. Pamatavo temperatura, spaudima. Viskas normalu, o sirdy toks nemalonus jausmas, as nervinga, negaliu nusedet vietoj, zyziu, nes blogai jauciuos. Padare kardiograma, pasake, kad permusimai, tachikardija. Staigiai nuvede i kita kabineta, dave tablete po liezuviu, sirdies lasu ir "relanium"(turbut zinot, kad tai stiprus raminamieji vaistai) suleido i sedyne. Pamaniau, kad man prastai, nes tai pirmas kartas, kai leidzia vaistus, po tokiu silpnumo priepoliu. Anksciau man uzeidavo, bet vis galvodavau, kad kaltas spaudimas.(jis budavo 100 ant 60 kazkur). Isgerdavau kavos ir viskas. Dabar galvoju, kad tai tikriausiai nebuvo pirmas kartas, visi tie kartai nebuvo seip spaudimo kritinejimai, kazkas kita, nes daktare sake, kad toks spaudimas dar normalus. Paskui pagulejus, pailsejus poliklinikoj, nuvede dar karta padaryti kardiograma, buvo atsistacius. Grizus namo, viduriavau 4 kartus. Ir tada uzeidavo vel tas baisus sipnumas, kai tik pagalvodavau apie tai. Viduriuoju jau 5diena. Dabar geriu raminamuosius, kad neuzeitu ta panika, kad man bus blogai ir mirsiu, kad patirsiu ta baisia savijauta, tai jauciuosi normaliai. Tik mane isgasdino sirdis, pasidariau hormonu tyrima, ziuresim, gal nuo to...

Jaučiu, kad ir man kažkas panašaus darosi...tik aš nenoriu to pripažinti...
Kaži kokia arbatėlė būtų veiksmingiausia?
Atsakyti
na iš savo patirties pasidalinsiu. Kai geriau neurologo išrašytus vaistukus, tai pragaras , o ne gyvenimas buvo. Atrode viskas dar blogiau nei yra ir nerimas tik suaštrėjo. Po mėnesio vaistų gėrimo pasidariau ramut ramutėle, pranyko bet koks nerimas ir baimės jausmas, bet jau net per daug. Atrodė viskas niekai, nieks nebaisu, viskas bus gerai. Pabaigiau vaistukus gert. Kuri laiką ramybės būsena pasidžiaugiau, bet....kadangi priežasties nepanaikinau dėl kurios nervuojuosi ir nerimauju, tai viskas iš lėto atsinaujina. Tik tiek, kad dabar jaučiu daugiau ne nerimą, o baimę. Baimė ir mūsų priešas ir pagalbininkas. Visai nebijoti yra blogai, nes baimė- žmogaus savisaugos mechanizmas, bet kai jos per daug tampi neveiksnus ir visas gyvenimas atrodo stovi vietoj verysad.gif g.gif
Atsakyti
sveikos.man taip pat buvo pries kokius metus,is pradziu sutriko virskinimas,sukilo rugstys.pradejau ieskoti priezasties eiti per gydytojus(nors viskas prasidejo nuo nervu)geriau saujomis vaistus nuo rugstingumo(nezinodama kad laukiuosi) doh.gif nors daktarai kaip susitare sake apsilankyti pas psichologa.visai nesenai supratau,kad visos ligos prasideda tik nuo nervu pirma juos gydyti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 02 10, 17:38)
Man pries keleta dienu buvo uzejes baisus nerimo priepolis. buvau mieste, kai pajutau, kad bloga, baisus jausmas pilve, rankos saltos, bet siaubingai prakaituoja, visa drebu, baisiai silpna, sirdis dauzosi.Maniau temperatura ar spaudimas nukrito.Ir kai man darosi taip bloga, ypac kai jauciu toki silpnuma kojose ir dauzosi sirdis, man atrodo, kad tuoj nualpsiu ir mirsiu  blink.gif  Nuvaziavau iskart i poliklinika.......

Tai va buvau as vel pas daktare...Terapeute paprasta, dave padaryt testa del depresijos ir nerimo. Juos nuomone visi sitie dalykai dedasi del nervu, israse antidepresantu ir tokiu greito veikimo raminamuju, dar isgeriu tokias zolines tabletytes, kad apramintu ir vitaminu nervu sistemai stiprint. Zinau, kad nuo antidepresantu gali kokias 2 savaites but blogai ir viskas paastret, tai tikiuos kaip nors istvert... smile.gif Dar kaupiu pinigelius vis kokiam psichoteraputui, noreciau pavaiksciot, nes bijau, kad vistiek priezasties to nerimo vien vaistais nepanaikinsiu, jausiuos rami, bet vistiek perzengt per save nesugebesiu...O viduriavimas nesiliauja... g.gif Girdejau, kad dabar virusas toks paplites, kai viduriuojama, kiti vemia, bet temperaturos nera...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 02 13, 18:42)
Dar kaupiu pinigelius vis kokiam psichoteraputui, noreciau pavaiksciot, nes bijau, kad vistiek priezasties to nerimo vien vaistais nepanaikinsiu, jausiuos rami, bet vistiek perzengt per save nesugebesiu...

Tai, kad jie nemokamai konsultuoja, kam tau privatus g.gif
Man vaistu nereikejo gerti, tik ismokti kontroliuoti save ir tai pamoke paprasciausias psichiatras poliklinikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 02 13, 18:51)
Tai, kad jie nemokamai konsultuoja, kam tau privatus  g.gif
Man vaistu nereikejo gerti, tik ismokti kontroliuoti save ir tai pamoke paprasciausias psichiatras poliklinikoje  smile.gif

tam kad nenoriu irasu visokiu kortelej, gali ateiciai pakenkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 02 13, 18:42)
Tai va buvau as vel pas daktare...Terapeute paprasta, dave padaryt testa del depresijos ir nerimo. Juos nuomone visi sitie dalykai dedasi del nervu, israse antidepresantu ir tokiu greito veikimo raminamuju, dar isgeriu tokias zolines tabletytes, kad apramintu ir vitaminu nervu sistemai stiprint. Zinau, kad nuo antidepresantu gali kokias 2 savaites but blogai ir viskas paastret, tai tikiuos kaip nors istvert... smile.gif  Dar kaupiu pinigelius vis kokiam psichoteraputui, noreciau pavaiksciot, nes bijau, kad vistiek priezasties to nerimo vien vaistais nepanaikinsiu, jausiuos rami, bet vistiek perzengt per save nesugebesiu...O viduriavimas nesiliauja... g.gif  Girdejau, kad dabar virusas toks paplites, kai viduriuojama, kiti vemia, bet temperaturos nera...

O kokius vaistus tau rekomendavo gerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2007 02 17, 20:23)
O kokius vaistus tau rekomendavo gerti?          g.gif

antidepresantus "Pram" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 12 03, 23:53)
Man tai prasidėjo tik dabar. Man jau yra daugiau negu 20 metų. Trūksta oro, spaudžia krutinę, labai sunku kvepuoti. Bijau nežinau ko. Bijau ateities. Kartais kai stengiuosi save suprasti, kuo butent aš bijau, tada pradedu verkti. Draugui bijau pasakyti kaip aš jaučiuosi, nes bijau, kad gali nesuprasti. Tai išsilieju čia.

ČIA PANIKOS ATAKOS..TAU REIKIA PAS PASICHIATRA..NEBIJOK, NESI KVAILA AR PSICHISKAI NESVEIKA, TIESIOG TOKIA TAVO NERVŲ SISTEMA..NEBIJOK, NUEIK IR PO KURIO LAIKO PAGERĖS blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2007 02 10, 20:54)
Labukas visoms. Mane irgi baisus nerimas kankina jau du mėnesiai.            fear.gif      Pradžioje nesupratau, kas darosi, prasidėjo nuo galvos skausmų, po to svaigimas, o vėliau atsirado baisus nerimas krūtinėj. Pas visokius daktarus ėjau, tikrinausi visus galus, niekas nieko blogo neranda. O savijauta klaiki - užeis neužeis...          verysad.gif              Tai rytoj mausiu pas psichologą, gal jis padės, o tai hemeopatiniai, kuriuos dabar vartoju nebepadeda...
Labai gera, kad jaučiuosi ne viena su šia baisia savijauta...        group.gif        Laikykimės ir palaikykim viena kitą.          smile.gif

Aš jau 8 mėn geriu vaistus tai jaučiuos žmogum..o man irgi užeidavo nerimas-troleibuse, mieste, pradėdavo dusinti, galva svaigti, širdis daužydavos...kelis kartus kviečiau greitąją, bet nieko niekada neranda...nes viskas nuo nerimo..išgeri raminamųjų ir vėl sveika kaip ridikas..o sportuoju jau 5 metai cool.gif
Atsakyti
O man niekas negerėja. Vakar po gražaus pasivaikščiojimo pajūriu vėl užpuolė panikos ataka... verysad.gif Išgėriau raminamųjų, tai labai iš lėto praėjo... Šiandien pabėgau nuo visų ( vyro ir vaikų ) ir žliumbiu visą dieną... Ir kodėl man neskiria kažkokių vaistų, kaip gelbėtis nuo tokios baisios savijautos??? Nerimas baigia krūtinę išgraužti... verysad.gif Liūdna labai.... cray.gif
Atsakyti
Rytoj keliausiu pas psichoterapeutą, kažin ką pasakys. Kažkaip nerimauju, nes eisiu į valstybinę įstaigą, kažin, kaip jie ten gydo??? g.gif O privatiems vizitams pinigėlių daug reikia...
Kur jūs, visos nerimautojos??? 000189.gif Ar aš čia viena bepalikau ph34r.gif
Atsakyti