Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laukiat Kalėdų ir Naujųjų metų?

mabi, gal kazkiek traukia, jeigu uzejai i si skyreli biggrin.gif
as visa gyvenima esu svajotoja planuotoja, man patinka sventes, ir ta dziaugsma noriu perteikti vaikams, ne tiek paciu svenciu, kiek ruosimosi joms, planavimo dekoraciju ruosime ir t.t.
bet aisku kitiems dar baisu pasakyti, kad jau lauki, kad jau planuoji ir t.t. biggrin.gif nes pasukios pirstu prie smilkionio biggrin.gif
o tradiciju mes laikomes na tiksliau bandome laikytis visu, nors jau labai daug metu ne leituvoje svenciam, bet kucius vakariene ruosiu tradicine, tevai netgi is lietuvos atsiuncia plotkeles wub.gif poteriaujame, dalinames plotkele, kuciukus valgom, tik viena tradicija pakeitem ko anskciau nebudavo, tai po kuciu vakarienes skambinames per skypa su mano mama wub.gif ir kol mes kalbames, elfas is lietuvos ilenda per zidiny ir palieka dovaneles is lietuvos wub.gif na manau suprantot apie ka as cia biggrin.gif nu aiksu jau musiskis santa clousas jau ateina nakti ir dovanos pagrindines buna ryte wub.gif nu nezinau as laukiu svenciu wub.gif as kaip mazas vaikas jauciu dar labiau doh.gif lotuliukas.gif
netgi mano vyras jau neispriesina, kai as dar lapkricio pradzioje pradedu traukt visus rankdarbiu rakandus ir pradedas ruost visus papuosimus arba tempiu as ji imiska rinkt kokoreziu lotuliukas.gif pasidave jis mano kalediniam entuziasmui per tiek metu lotuliukas.gif tiesa sakant as jau siemetinius papuosimus sugalvojau ir si bei ta uzsisakiau is ebay ir jau gavau, tik dar pakavojau giliai giliai, kad nesumastyciau jau dabar pradet daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EEmama: 29 rugpjūčio 2013 - 11:59
na nezinau, as uzsukau cia, tikriausiai kazko tikedamasi, gal kazkokiu tradiciju ieskodama, kurias perimciau i savo seima, o tai suteiktu to laukimo...
siaip, mes aisku svenciame tradicines kucias, Kaledu pusrycius valgome... aisku, ir naujoviu isivedeme i kuciu vakariene (maista). taciau, man visos sventes, nebera sventemis. sakau, kad gal pasikeite karta, nebera tu senu musu gimines puoseletoju (mano mama gal daugiau prie musu derinasi). kazkaip per kucias atsisedi prie stalo, na sukalbi tuos poterius, atsilauzi plotkele, o tada privalgai ir tv ziuri doh.gif . na ir viskas. Kaledos panasiai, tik jau su anties, ar kazko panasaus, kepimas. na nezinau, gal tikrai reikia kazka daryti is anksto - puostis namus, daug lempuciu prisikabineti ir pan?
kazkaip siandien vis mastau , ka reiktu keisti, kad Kaledos taptu laukiamos? tikriausiai nuo siu metu, reiks tradiciskai, tik Kuciu diena, puosti TIK GYVA EGLUTE, gal tada daugiau sventiskumo bus, nes dirbtina pasipuosi tik tam, kad jos reikia vaikams, o mums jos galetu ir nebuti verysad.gif .
Atsakyti
as jau dabar laukiu ax.gif ir net labai biggrin.gif siais metais planuoju seimynai uzsakyti megztinius, kad per kaledas buumem pasipuose, minciu daug, ai jau pradesiu ruostis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
ieskau kazka tokio, noriu, kad foto kaledines linksmos butu wub.gif noriu kazka ir neiprasto sioms kaledoms sugalvoti g.gif laukiu labai labai, tik dar saviskiams nesakysiu, nes tikrai pagalvos, kad is po vasaros sauleje perkaitau doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man buvo tas laikas kai irgi atrodo laukimas beprotiskas, nu bet ateina tos sventes ir praeina, nu nebuvo kazko tokio ipatingo, nes buvom tik isvyke is lituvos draugu dar nebuvo rato, gimines lituvoj, tai keli metai buvo liudnoki, bet paskiau atsirado pipiras atsirado draugu ratas, nu ir vel tos sventes prisipilde dziugesio, o siemet tai jau trys vyrukais rausis po egle ir advento kalendroiu vartys wub.gif nu as kaip sakiau as esu tokia biski kaledu maniake biggrin.gif tik dabar pamaciau, kad nuo pernai metu dar ir avataras likes kaledinis doh.gif cia biski ziauroka, bet jau nebekeisiu pabusiu maniake tikra doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2013 08 29, 17:53)
  tik dabar pamaciau, kad nuo pernai metu dar ir avataras likes kaledinis  doh.gif  cia biski ziauroka, bet jau nebekeisiu pabusiu maniake tikra  doh.gif  blink.gif

va cia tai prajuokinot biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif zinoma kam cia keisti, jug jau visiek geiai kaledos biggrin.gif biggrin.gif
o pas mus lygiai ta pati situacija buvo, nors ir jau su vienu vaiku, bet uzsienyje pirmos dvi kaledos buvo labai liudnos.....dabar jau kitas reikalas, du vaikai, draugai, o ir nuotaika kita kai nebesvetimas esi....
Atsakyti
As jau ir laukiu Kaledu smile.gif mastau kokias dovaneles dovanot, jau viena beveik sumeistravau smile.gif Tokia pat mintis buvo kilus kaip Hedrai, kad visus papuosti Kalediniais megstiniais, bet noriu juos pati numegzti tai ziuresiu kaip bus su laiku smile.gif Vyrui pasakiau, kad jau pagalvoju apie Kaledas ir ju laukiu tai jis pagalvojo, kad man kazkas negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2013 08 29, 19:47)
As jau ir laukiu Kaledu smile.gif mastau kokias dovaneles dovanot, jau viena beveik sumeistravau smile.gif Tokia pat mintis buvo kilus kaip Hedrai, kad visus papuosti Kalediniais megstiniais, bet noriu juos pati numegzti tai ziuresiu kaip bus su laiku smile.gif Vyrui pasakiau, kad jau pagalvoju apie Kaledas ir ju laukiu tai jis pagalvojo, kad man kazkas negerai  biggrin.gif

Numegzti pačios, bus dar mielesniai, kadangi aš ne prie rankdarbių linkusi, tai nemoku... blush2.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu,kad mūsų daugėja 4u.gif laukiančiųjų ax.gif . Aš jau vaikams papirkau kelias dovanas,jau mintyse sukasi ką, kaip ir kada daryti newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2013 08 30, 09:51)
Oi kaip smagu,kad mūsų daugėja  4u.gif laukiančiųjų  ax.gif . Aš jau vaikams papirkau kelias dovanas,jau mintyse sukasi ką, kaip ir kada  daryti  newyear.gif

as taip pat siais metais dovanas pradesiu ruosti jau nuo dabar, nes visada taip sakau, kad nuo kitu metu pradesiu ruostis anksciau, pirkti dovanas is anksciau, tai taip nei piniginiu atveju nepasijaus, kaip perkant viska pries pat kaledas...kadangi sveikiname visus, dovanu reikia labai daug doh.gif bet visada susilaukiu paskutinio menesio, tai va atejo pagaliau tie metai, kai jau pradedu planuoti is anksto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Kalėdų maniakės biggrin.gif

Pirmadienį žiūrėjau tokį kalėdišką filmą ir jis mane taip užkabino,kad pradėjau galvoti jau ir aš apie Kalėdas,sakau reikia užsukti į sm pažiūrėti ar kas jau laukia švenčių ir negaliu patikėti savomis akimis,bet aš tokia ne viena bigsmile.gif Dėl ko labai labai džiaugiuosi,man smagu,kad žmonės vis dar tiki kažkuom,kad moka jausti šventinę nuotaiką,kad moka nekeikt oro ir apskritai viso gyvenimo,moka džiaugtis,jog ateina žiema thumbup.gif

Ta įdėja su megztukai labai faina wub.gif
Aš kiekvienais metai vis skirtingiem žmonėm mezgu Kalėdines kojines ir dovanoju,prikimštas saldainių ir dar kokiu mielų niekučių.Ne visi mane supranta,kad aš netingiu prigalvot ir padaryt,bet man tai šventės negadina,svarbu mano pačios širdis džiaugiasi ax.gif

Ir aišku kaip visada viskam trūksta laiko,šiemet jo ypatingai trūks,nes laukia turiningas ruduo,tai va todėl jau reikėtų pradėti ruoštis...
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi ir aš prie Jūsų 4u.gif Jau taip laukiam Kalėdų.. Su sūneliu kalbėjomės, o jis sako "Galėtų rudens nebūti, o po vasaros iš karto žiema būtų ir Kalėdos greičiau ateitų" lotuliukas.gif

QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 30, 11:57)
as taip pat siais metais dovanas pradesiu ruosti jau nuo dabar, nes visada taip sakau, kad nuo kitu metu pradesiu ruostis anksciau, pirkti dovanas is anksciau, tai taip nei piniginiu atveju nepasijaus, kaip perkant viska pries pat kaledas...kadangi sveikiname visus, dovanu reikia labai daug doh.gif  bet visada susilaukiu paskutinio menesio, tai va atejo pagaliau tie metai, kai jau pradedu planuoti is anksto biggrin.gif

Pas mus panašiai, tik biški kitaip.. Dovanas pradedu pirkti nuo rudens, nes nenoriu pirkti "niekučių", o pirkdama kažką artimam labai apgalvoju, o kitiems artimiesiems būna, kad ir vasarą nuperku jei atostogaudami užmatome kažką įdomaus ir žinau, kad ta dovanėlė patiks... Tačiau ne visada tos dovanėlės "išlaukia" Kalėdų... Būna atvažiuoja į svečius artmieji, o jei su vaikučiais, tai pagalvoju, aj padovanosiu dabar Kalėdoms kažką naujo nupirksiu, gi dar daug laiko ... Juolab juk smagiau iš svečių su lauktuvėmis namo grįžti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2013 08 31, 18:52)
Tačiau ne visada tos dovanėlės "išlaukia" Kalėdų... Būna atvažiuoja į svečius artmieji, o jei su vaikučiais, tai pagalvoju, aj padovanosiu dabar Kalėdoms kažką naujo nupirksiu, gi dar daug laiko ... Juolab juk smagiau iš svečių su lauktuvėmis namo grįžti smile.gif

va va va su tom is ansktinem dovanom doh.gif pries pora dienu uztikau dideli ispardavima lelem nuprikau, grizau sakau vyrui nu va krikto dukrai irt duktereciai dovanos yra thumbup.gif o jis man traip: aha spali atvaziuoja viena, tai abi leles keliaus su ja doh.gif sakiau uzsispirsiu ir taip nebus, bet jau dabar zinau save, kad neiskesiu as doh.gif
Atsakyti