Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laukiat Kalėdų ir Naujųjų metų?

EEmama na tai linkiu užsipyrimo ir valios kad lėlytės išlauktų Kalėdų biggrin.gif
Atsakyti
Jau tvirtai žinau: laukiu Kalėdų ir aš... Pradėjau Kalėdinių sveikinimo atvirukų gamybos maratoną... thumbup.gif Dūšioj taip gera gera...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2013 09 07, 07:34)
Jau tvirtai žinau: laukiu Kalėdų ir aš... Pradėjau Kalėdinių sveikinimo atvirukų gamybos maratoną... thumbup.gif  Dūšioj taip gera gera...

kokias darai? 4u.gif as dar prisilaikau nuo gamybos dekoraciju, bet oi kaip rankas niezti lotuliukas.gif
Atsakyti
Naujųjų metų aš kažkaip nelaukiu, bet vat Kalėdos visai kas kita. Vien tas pasirengimas, dovanų pirkimas, kalėdinės dainos begalo gerai nuteikia. Jau dabar pasvajojus vietoje sunku nusėdėti biggrin.gif
Atsakyti
Kalėdų labai laukiu! Jau pradėjau sąrašus daryti kam ką pirksiu, po truputį pradėsiu tai įgyvendinti. Na o Naujųjų metų laukiu, bet ne taip kaip Kalėdų, ta visa Kalėdinė dvasia... newyear.gif
Atsakyti
aš labiau laukiu tos Kalėdinės dvasios, nei pačių Kalėdų smile.gif
Atsakyti
Labai laukiu wub.gif
Atsakyti
as irgi siemet labai labai laukiu wub.gif
Atsakyti
Bijau, vėl depresija užpuls mane doh.gif
Pačios šventės labai laukiu, pasiruošimo nekenčiu doh.gif
Atsakyti
Laukiu. Ir tik todel, kad nuo ju jau diena ilgeja biggrin.gif
Atsakyti
O aš net nežinau verysad.gif Nei laukiu, nei ne. Kažkaip tas laikas taip greit bėga, kad nespėjau dar vasara, rudeniu pasidžiaugt, o jau visi šaukia: "Kalėdos! Kalėdos!" Kur? Kas? Kodėl?
Nebespėju, atsilieku verysad.gif
Atėjau čia Klėdinės dvasios pasisemti iš Jūsų
Atsakyti
Labai laukiu, jau nuo kokio spalio vidurio biggrin.gif
Atsakyti