Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Ebay ir yra sekme biggrin.gifD o kiek nervu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 09, 15:50)
Ebay ir yra sekme biggrin.gifD o kiek nervu unsure.gif  doh.gif

O nervai ko? smile.gif
Na, kai reikia surasti, kas 0,99 svaro kainuojančią kriauklę galėtų paimti, tada tikiu, kad nervai biggrin.gif
O šiaip, tai malonumas gi tas ebay smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 09, 16:50)
Ebay ir yra sekme biggrin.gifD o kiek nervu unsure.gif  doh.gif

man tai tamsus miskas tas ebay doh.gif tik akis paganau... o uzsisakyt ka tai turbut nesugebesiu biggrin.gif dar su tais pristatymais man misle visiska... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 09, 14:47)
Bet su koja jau ir kaina iššoka visais 433Lt :/
Papildyta:

Na bet kriauklė verta tokios kainos... Gal dar gyvai pavyks pamatyt, reiks užsukt pas juos smile.gif Kas keisčiausia, kad parduotuvė visai netoli mano darbovietės, kaip aš jų nemačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 09, 15:52)
O nervai ko? smile.gif
Na, kai reikia surasti, kas 0,99 svaro kainuojančią kriauklę galėtų paimti, tada tikiu, kad nervai biggrin.gif
O šiaip, tai malonumas gi tas ebay smile.gif

vakar pralosiau nerealu sviestuva, tiesiog paskutinem sekundem kazkas kaina uzkele tiek,kad negalejau jau leisti. verysad.gif musu galimybes ir britu skiriasi biggrin.gif
Papildyta:
Kas gali sau leisti 2 nerealus bra!!! ~350lt butu iki Vilniaus bigsmile.gif

http://cgi.ebay.co.u...=item1e5f9e7a70

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 09 lapkričio 2010 - 15:15
QUOTE(Iriska @ 2010 11 09, 16:15)
vakar pralosiau nerealu sviestuva, tiesiog paskutinem sekundem kazkas kaina uzkele tiek,kad negalejau jau leisti. verysad.gif musu galimybes ir britu skiriasi biggrin.gif
Papildyta:

iriska, o snaperių nenaudoji statymui?
Aš naudoju justsnipe.com, gėris smile.gif

O paskutiniai bra, tai tokie, hm..Gal gyvai ir geriau atrodo, fotkėje man nilabai, kristalikai kažkokie plastmasiniai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 09, 16:22)
iriska, o snaperių nenaudoji statymui?
Aš naudoju justsnipe.com, gėris smile.gif

O paskutiniai bra, tai tokie, hm..Gal gyvai ir geriau atrodo, fotkėje man nilabai, kristalikai kažkokie plastmasiniai atrodo g.gif

As tiesiog nepasiruosusi buvau tokia sumai. Supanikavau argaliu tiek moketi.

O tas snaperis on line kaip supratau? nebijai savo passwordo jiem sakyti?
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 09, 16:27)
As tiesiog nepasiruosusi buvau tokia sumai. Supanikavau argaliu tiek moketi.

O tas snaperis on line kaip supratau? nebijai savo passwordo jiem sakyti?

Jau kokius 3 metus jį naudoju, problemų neturėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 09, 15:29)

O ką tas snaiperis daro? g.gif
Vieną kart pirkau per e-bay, bet sunkoka man ten ką gero susirast, nebent kas į supermama.lt kokią gerą nuorodą įmeta smile.gif , o pati tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 08, 22:25)
O dabar griztam prie musu problemu biggrin.gif

Pagriebiau tokius sviestuvus i tambura. Ten ju 3vnt ir ant sienos bus bra. Suku dabar sau galva kokio stiliaus jis turetu buti. Ar butinai su stiklu? Ar galima ir su medziaginiu plafonu?

Va tokie sviestuvai:

Variantai:

Nors i kokia puse ziureti g.gif

Prie pasirinktu lubiniu stilistiskai tinkamiausi pirmi, nes antri du yra is kitos operos -daugiau romantiski, "lengvesni".

QUOTE(Iriska @ 2010 11 09, 13:32)
O kokius sviestuvus jus vonioje matote?

Vonioje nesukome gipso ir todel reikia normalaus sviestuvo, vonia 9kv.m.

I galva ateina toks variantas:

Yra va tokia kriaukle i ta vonia:

Planuojant klasikine ar provansiska vonia, i tokius sviestuvus net ziureti nereiketu - jie tinkamesni siulaikinio stiliaus voniai, ir prie tokios kriaukles visiskai ne ne schmoll.gif Daug geresni tie, kur idejai foto su baltais gaubteliais (tvirtinami veidrodzio sonuose), tik ju apsvietimo 9m vonioje gali buti mazoka, todel reiktu centrinio lubinio - cia visai tiktu tas balzganas zvakinis (triju lempu), kur anksciau foto buvai idejusi ir klausei apie virtuve mirksiukas.gif
Keli pvz.:
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(BevardeX @ 2010 11 09, 15:29)

O cia tai patirtis thumbup.gif Per tiek laiko muset daug grozybiu pavyko " sumedzioti", o mums nieko neparodai verysad.gif
Va parodytum ir gal daugiau nedrasiu (kaip ir as) ryztusi su tuo ebejum prasideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 11 09, 16:58)
O ką tas snaiperis daro?  g.gif
Vieną kart pirkau per e-bay, bet sunkoka man ten ką gero susirast, nebent kas į supermama.lt kokią gerą nuorodą įmeta  smile.gif , o pati tai  doh.gif

Susirandu norimą daiktą, snaiperyje nustatau max sumą, kurią galiu mokėt ir einu miegot biggrin.gif O snaiperis pats "šauna" ~3 sekundės iki aukciono pabaigos ir viskas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2010 11 09, 17:18)

O cia tai patirtis thumbup.gif Per tiek laiko muset daug grozybiu pavyko " sumedzioti", o mums nieko neparodai verysad.gif
Va parodytum ir gal daugiau nedrasiu (kaip ir as) ryztusi su tuo ebejum prasideti  smile.gif

Oi, kad nieko rimto nesisiunčiu schmoll.gif Nėra ką ir rodyt:) Iš didelės meilės tekstilei, tai dažniausiai audinius siunčiuosi.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 11 09, 16:18)
Planuojant klasikine ar provansiska vonia, i tokius sviestuvus net ziureti nereiketu - jie tinkamesni siulaikinio stiliaus voniai, ir prie tokios kriaukles visiskai ne ne schmoll.gif Daug geresni tie, kur idejai foto su baltais gaubteliais (tvirtinami veidrodzio sonuose), tik ju apsvietimo 9m vonioje gali buti mazoka, todel reiktu centrinio lubinio - cia visai tiktu tas balzganas zvakinis (triju lempu), kur anksciau foto buvai idejusi ir klausei apie virtuve mirksiukas.gif   

Del centrinio sviestuvo, vyras geztai nori "voniai " skirto sviestuvo. Jam baime, kad ten dregna ir t.b. butinai apsaugotas. Su kokiu skandalu bute iskovojau paprasta lubini blyna doh.gif

QUOTE(mamagabi @ 2010 11 09, 16:18)
Va parodytum ir gal daugiau nedrasiu (kaip ir as) ryztusi su tuo ebejum prasideti  smile.gif

Is ebay perku viska, zaislus rubus, technika jau kokie irgi 3 metai. Visko pasitaike ir vagiu ir melagiu ir pasto dingimu, bet atsipirko.
Atsakyti