Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 14:09)
nezinau is ko, cia jau finansu ir noru reikalas. as nepatenkinta, kad mano virtuve ne masuvo, tai supykusi bent jau pasidariau vonios baldus medinius  biggrin.gif
nisos nepastebejau is karto. p ten viena ant kitos statyti skalbianke ir dziovykle neiseina? tada tiesiog dureles pritaisyti ir viskas. atidarai, uzdarai, amu, vietos tauposi, i akis nekrenta? ten juk nuo ksalbimo masino tik slangutes nutiesti ir tiek. kazka sugalvoti tikrai galima. O tualetas stivintis ar pakabinamas? nes jei pakabinamas, tai ta sienele is gipso galima nutempti iki tos nisos ir po sienele slangutes ir paslepti.

ten ta nisa mazute 15cm gylio. Bet jau pasiuliau vyrui ja praplatinti, laukiu kaip toli mane pasius biggrin.gif Bet mintis tokia jau yra. g.gif

user posted image
Atsakyti

Iriska, o kiek pas jus ta trumpoji sienelė- atidarius duris po kaire?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 10 lapkričio 2010 - 13:28
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 10, 14:27)
Iriska, o kiek pas jus ta trumpoji sienelė- atidarius duris po kaire?

parasiau praeitame poste, speju rasem vienu metu smile.gif Ta sienele yra po desine puse nuo duru. Ten apie 15cm.
Idomu ar imanoma murine siena prailginti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 10, 15:22)
ten ta nisa mazute 15cm gylio. Bet jau pasiuliau vyrui ja praplatinti, laukiu kaip toli mane pasius biggrin.gif  Bet mintis tokia jau yra.  g.gif

man atrodo butu protingiau ten ir aukstais sustatyti ir uzdaryti ar uzdengti kazkaip elementariai. maziau paskui galvos skausmo bus mirksiukas.gif ir vietos padauges, o jos juk niekada ne per daug. juolab, kad ir ateityje technika galesite laisviau rinktis negalvodami, kaip tai atrodys jusu vonioje. Ilgaamzis sprendimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2010 11 10, 15:31)
parasiau praeitame poste, speju rasem vienu metu smile.gif Ta sienele yra po desine puse nuo duru. Ten apie 15cm.

mes kazkur reguliavom murine gipso pagalba. taip paprasciausia buvo.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 10, 14:31)

Viskas aišku.
Bet skalb. mašiną ir džiovyklę reikia slėpti, nes juk tavo tokia daili klasikinė kriauklė bus, nedraugaus jinai su tokia atvira technika. Baldžiai tikrai pagamintų "spintas" slėpti technikai ir nemanau, kad tai kažin kiek kainuos.
O unitazas patogu taip prieš pat dušo dureles? Koks ten atstumas tarp jų gaunasi pas jus?
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 10, 15:04)
Viskas aišku.
Bet skalb. mašiną ir džiovyklę reikia slėpti, nes juk tavo tokia daili klasikinė kriauklė bus, nedraugaus jinai su tokia atvira technika. Baldžiai tikrai pagamintų "spintas" slėpti technikai ir nemanau, kad tai kažin kiek kainuos.
O unitazas patogu taip prieš pat dušo dureles? Koks ten atstumas tarp jų gaunasi pas jus?

Koks atstumas nezinau, bet klozetas jau stovi laikinas ir pakanka vietos.

O jeigu jau vandens ivadas ir kanalizacija padaryti toj vietos, ar juos galima kazkaip patraukti g.gif
Atsakyti
Seku jusu temute, nors pati apie nama dar tik svajoju... Bet tokiu sauniu temu prisiskaicius buta bandysiu keisti biggrin.gif pirmiausia pradesiu nuo virtuves, o paskui tolyn...
Saunuoles jus visos 4u.gif
QUOTE(Iriska @ 2010 11 10, 12:56)
hmmm, o karkasa is ko daryti?? Is baldines plokstes??? Pirkti jauciu neikalbesiu, nors gal kai virtuve uzsakinesim, gal pakalbeti su meistrais. (beje radau lt, kas padarys man virtuve pigiau ne ikea)

gal gali pasidalinti kas? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 11 10, 15:49)
Seku jusu temute, nors pati apie nama dar tik svajoju... Bet tokiu sauniu temu prisiskaicius buta bandysiu keisti  biggrin.gif pirmiausia pradesiu nuo virtuves, o paskui tolyn...
Saunuoles jus visos  4u.gif

gal gali pasidalinti kas?  blush2.gif  4u.gif

dizainolaboratorija.lt nieko apie juos nezinau, tik rekomendacijas geras is SM maciau ir kaina gera dave, turi klasikiniu fasadu.
Atsakyti
Kaip jums graziau:

1) vienas bra virs veidrodzio.

user posted image

Ar is sonu? g.gif

user posted image

Siap vonios wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
GAL ZINOTE, KAS CIA PER PLYTELES???

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 10, 18:34)
Kaip jums graziau:

GAL ZINOTE, KAS CIA PER PLYTELES???

Man is sonu blush2.gif Manau, kad ir veida apsviecia geriau, teisingiau ax.gif

nezinau kur tokiu gauti, bet man jos labai patinka, tik teisingai parinkti interjera ir spalvas reikai, nes neteisingai paderinus galima gauti labai salta varianta. As tas plyteles cia vienai merginai virtuvei siuliau, kad sujungti virtuve ir baltai dazyta plytu sienele.
Atsakyti
Kokiu gyvatuku radau!

Idomu LT tokiu yra? g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 10, 17:34)
Kaip jums graziau:

Man gražiau du smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image