Prasom, prasom - turiu atsakymus i visus priekabiavimus

Be galo gražūs užuolaidų laikikliai, aišku ir pačios užuolaidos tikras lobis 
Reiks man knist kokių gėlėtų, dabar irgi iš kuistuko turiu, bet tokias su figūrom.

Reiks man knist kokių gėlėtų, dabar irgi iš kuistuko turiu, bet tokias su figūrom.
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 16, 00:22)
Yes, radau prie ko prikibti, labai jau neklasikinis televizorius. Va jei butu lempinis, toks mediniais remais ir maziukas

Reiks rytoj prisiruosti ir savo kampus nufotografuoti, tada galesite atsigriebti

QUOTE(mamagabi @ 2010 12 15, 22:05)
O kol Zyliukas parsiras, kad linksmiau butu ir kad apkalbeti turetumete ka
, idedu savo virtuvele, nes kazkas klause kaip telpa stalas 7m virtuveje.

nerealu - toks pat stalas ir veidrodis virs jo jau seniai mano galvoje, bet niekaip nerandu kur galeciau ji isigyti. O sakykite is kur jus stala ir kedes pirkote?
Labai jauki ir silta jusu virtuve

QUOTE(mamagabi @ 2010 12 15, 23:05)
.....idedu savo virtuvele, nes kazkas klause kaip telpa stalas 7m virtuveje.
Telpa labai neblogai, nes apvalus. Puikiai susedame keturiese, o kai reikia - jis pasididina i ovala ir tada telpa 6-8 zmones.
Telpa labai neblogai, nes apvalus. Puikiai susedame keturiese, o kai reikia - jis pasididina i ovala ir tada telpa 6-8 zmones.
As lyg klausiau

SUUUPER virtuve !!!
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 15, 23:05)

Labai labai grazu, estetiska ir miela. Net nesitiki, kad tai 7m dydzio virtuveje.

QUOTE(mamagabi @ 2010 12 15, 20:05)
[/url]

[/url]
Labai labai grazu

Mamagabi, virtuve pasaka
mano svajoniu
gal galite pasidalinti kiek jums kainavo tokie baldai (ne stalas)?

puiki virtuvė, labai šviesi, tvarkinga ir, be abejo, super graži. manau, nesvarbu kokio dydžio ji bebūtų, ar name, ar bute, išradingumas ir geras skonis padaro savo

Mamagabi, Šauni, jauki virtuvėlė
Tik norėjau pasmalsauti kodėl būtent žalią ryškią juostelę pasirinkot apsiūti užuolaidoms? Įdomu, nes pati tokio sprendimo niekaip neprieičiau
. Aišku, savotiškai žavu, ir pati užuolaida su laikikliu labai originaliai atrodo
O puodelis prie teliko ir man keistai pasirodė, šiaip norėtųsi kažko kito tam kampe
O labiausiai man imponavo šviestuvas, baldai, spintelė, užuolaida

Tik norėjau pasmalsauti kodėl būtent žalią ryškią juostelę pasirinkot apsiūti užuolaidoms? Įdomu, nes pati tokio sprendimo niekaip neprieičiau

O puodelis prie teliko ir man keistai pasirodė, šiaip norėtųsi kažko kito tam kampe

O labiausiai man imponavo šviestuvas, baldai, spintelė, užuolaida

Nuostabu Mamagabi, tobula, jauciu visas butas tobulai irengtas... O ir busimas namas bus tavo nepakartojamas
...