Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Prasom, prasom - turiu atsakymus i visus priekabiavimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Be galo gražūs užuolaidų laikikliai, aišku ir pačios užuolaidos tikras lobis thumbup.gif
Reiks man knist kokių gėlėtų, dabar irgi iš kuistuko turiu, bet tokias su figūrom.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 16, 00:22)
Prasom, prasom - turiu atsakymus i visus priekabiavimus lotuliukas.gif

Yes, radau prie ko prikibti, labai jau neklasikinis televizorius. Va jei butu lempinis, toks mediniais remais ir maziukas lotuliukas.gif Gerai, gerai, tyliu - viskas ten faina. As uz siuolaikine technika.
Reiks rytoj prisiruosti ir savo kampus nufotografuoti, tada galesite atsigriebti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 15, 22:05)
O kol Zyliukas parsiras, kad linksmiau butu ir kad apkalbeti turetumete ka mirksiukas.gif , idedu savo virtuvele, nes kazkas klause kaip telpa stalas 7m virtuveje.

nerealu - toks pat stalas ir veidrodis virs jo jau seniai mano galvoje, bet niekaip nerandu kur galeciau ji isigyti. O sakykite is kur jus stala ir kedes pirkote?

Labai jauki ir silta jusu virtuve 4u.gif Sauniai padirbejote
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 15, 23:05)
.....idedu savo virtuvele, nes kazkas klause kaip telpa stalas 7m virtuveje.
Telpa labai neblogai, nes apvalus. Puikiai susedame keturiese, o kai reikia - jis pasididina i ovala ir tada telpa 6-8 zmones.

As lyg klausiau biggrin.gif
SUUUPER virtuve !!!
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 15, 23:05)
O kol Zyliukas parsiras, kad linksmiau butu ir kad apkalbeti turetumete ka mirksiukas.gif , idedu savo virtuvele, nes kazkas klause kaip telpa stalas 7m virtuveje.

Labai labai grazu, estetiska ir miela. Net nesitiki, kad tai 7m dydzio virtuveje. thumbup.gif thumbup.gif . O smulkmenos taip pat mielos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 15, 20:05)
[/url]

Labai labai grazu wub.gif bigsmile.gif , isbaigta, vientisa ir neapkrauta. Jeigu ieskoti priekabiu - man gal tas pakabintas puodelis (o tiksliau asotelis) nelabai patiko schmoll.gif Ir laikrodzio remas tamsus. Bet paskui isiziurejau, kad pas Jus ir uzuolaidu karnyzai tamsus, derinti prie stalvirsio. Viskas "i tema" ir labai labai... Vienzo - wub.gif
Atsakyti
Mamagabi, virtuve pasaka wub.gif mano svajoniu smile.gif gal galite pasidalinti kiek jums kainavo tokie baldai (ne stalas)? 4u.gif
Atsakyti
puiki virtuvė, labai šviesi, tvarkinga ir, be abejo, super graži. manau, nesvarbu kokio dydžio ji bebūtų, ar name, ar bute, išradingumas ir geras skonis padaro savo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamagabi, Šauni, jauki virtuvėlė 4u.gif
Tik norėjau pasmalsauti kodėl būtent žalią ryškią juostelę pasirinkot apsiūti užuolaidoms? Įdomu, nes pati tokio sprendimo niekaip neprieičiau ax.gif . Aišku, savotiškai žavu, ir pati užuolaida su laikikliu labai originaliai atrodo smile.gif
O puodelis prie teliko ir man keistai pasirodė, šiaip norėtųsi kažko kito tam kampe smile.gif
O labiausiai man imponavo šviestuvas, baldai, spintelė, užuolaida wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mamagabi, wow wub.gif wub.gif wub.gif labai gražu smile.gif stalas su kėdėm tai išvis pasaka wub.gif

tik pasigedau šaldytuvo (ar jis po mikrobange?) ir orkaitės (gal Jus jos nenaudojat?) smile.gif
Atsakyti
Nuostabu Mamagabi, tobula, jauciu visas butas tobulai irengtas... O ir busimas namas bus tavo nepakartojamas 4u.gif ...
Atsakyti