Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Virtuve labai labai grazi 4u.gif , bet jau tas televizorius kampe tai jau blink.gif gal kokia senovine grazi radija ar vaza, ar asotis ten labiau tiktu. Man isviso neaisku kam zmones virtuveje televizorius stato - kazkoks visiskas isprotejimas zmoniu nuo siuolaikiniu technologiju cool.gif tiek daug grozio namie turi Mamagabi negi aki labiau dziugina plokscias ekranas g.gif
Atsakyti
mamagabi, labai patiko stalas su kedem bei uzuolaidu laikikliai wub.gif
Atsakyti
O man puodelis/asotelis labai labai patiko wub.gif , o stai TV, vienareiksmiskai - ne. Bendrai tai mane truputi erzina priklausomybe TV, ypac kai ju prikista visuose kampuose ax.gif .
Mamagabi skonis - pavydetinas!
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 12 16, 13:30)
Virtuve labai labai grazi  4u.gif , bet jau tas televizorius kampe tai jau  blink.gif  gal kokia senovine grazi radija ar vaza, ar asotis ten labiau tiktu. Man isviso neaisku kam zmones virtuveje televizorius stato - kazkoks visiskas isprotejimas zmoniu nuo siuolaikiniu technologiju  cool.gif tiek daug grozio namie turi Mamagabi negi aki labiau dziugina plokscias ekranas  g.gif

Kai virtuveje praleidi puse dienos norisi ir telika pasiziureti, bent "labas rytas" ryte pusryciaujant. biggrin.gif
Atsakyti
pritariu, aš taip pat neišlendu iš virtuvės, labai reikalingas ten telikas, nes nervuoja, daug įdomių laidų negaliu žiūrėt verysad.gif
Atsakyti
Mamagabi, superine virtuvė thumbup.gif jei galima aš šiek tiek nusižiūrėsiu biggrin.gif o kaip juodas stalviršis? praktiška? labai matosi dulkės? blush2.gif iš kur plytelės tarp spintelių? o rankenėlės tos apvalios kokios spalvos jos ir kur pirkot?
Atsakyti
Benaršydama inete, atsitiktinai atradau superinį puslapiuką (www.houzz.com), kur nemažai klasikinio interjero pvz. Kiek ten grožybių mirksiukas.gif , gal kam pravers ar kokių savo namučiams idėjų rasite rolleyes.gif
Atsakyti
Na mergaites jus ir pavarete, tiek graziu diterambu nesitikejau mega_shok.gif Ale vistiek malonu, aciu aciuks.gif

Mano akimis tai virtuve labai elementari, turbut todel, kad per 6-7 metus su ja susigyvenau.
Dabar atsakysiu paeiliui:
Stala pirkome " Nemuno balduose" nauja, pries kokius 2-3 metus, kainos gerai nepamenu, kazkur 800lt, visas medinis ir pasididinantis - tai buvo labai aktualu.
Kedes pirkome sendaikciu krautuveje, mokejome 50lt/vnt. Jas restauravome, bet ir nerestauruotos buvo labai grazios tik rudos su senobiniu gobelenu. Restauravimas brangiai atsiejo, kede 200lt/vnt., taigi turbut galima buvo nusipirkti naujas, bet man imponavo situ dizainas/medzio paraizymai. Tiesiog dailios ir tiek wub.gif
Ten, kur restauravome, dabar neberestauruociau, nes kokybe nudazymo nelabai patiko, bet minksta dali atnaujino gerai.

Del TV - mes seimoje keturiese, todel su vienu TV niekaip. As nesu didele jo ziuretoja, bet turiu megiamu "epizodu", taigi kartais jie sutampa su MB "epizodais" ir taip isvengiame nesklandumu mirksiukas.gif - visi patenkinti, o mums tai ypac svarbu. Plokscias, kad kuo maziau erdves suvalgutu, sviesus - kad tiktu prie aplinkos.
Siaip TV turejo kaboti ant sienos, bet kai isigijome kampine spintele, jis atsidure ant jos, nes toks jo aukstis sedint prie stalo ypac patogus. Nelabai suprantu TV pakabinimo aukstai kampe, kad turi i ji ziureti kakla istempes, o jei dar valgant doh.gif
Jame yra ir radijas, kas irgi praskaidrina seimininkes "nasta" smile.gif

Saldytuvas integruotas, nedidukas, bet mums uztenka, nes produktu nesaldau.
Orkaites neturiu, nes kai gyvenome kitame bute per 6 metus jos neijungiau, todel siame ir nedareme. Turiu mikrobange su griliumi, kur puikiai iskepa vista, pica ir t.t. Name manau darysiu, bet tik tam, kad netycia i senatve imsiu ir patapsiu pyragu kepeja lotuliukas.gif

Indaploves neturiu ir nedarysiu, jai poreikio neturiu, nes valgi gaminu taip, kad jokiu kalnu indu nesusidaro (o ir kalnu indu neturiu, visi telpa i 2 spinteles), o ir indus plauti man visai ne vargas. Dar ir nuomoniu tokiu girdejau, kad joje isplautus indus dar pervalyti reikia, nes chemija ant ju nuseda, todel tiek jau to...
Ir cia tikrai ne finansu klausimas smile.gif

Uzuolaidu krastelis zalias toks todel, kad samanines spalvos nebuvo.
Cia kaip kad Statkevicius sako" Lietuvoje rasti tinkamos spalvos uztrauktuka, tas pats, kas nuskristi i kosmosa"

Virtuves baldus gaminomes im. Reslonga, pries 6-7 metus, mokejome 6000lt, dureles medines.

Asotelis ant kablio man ypatingai grazu wub.gif , nestandartinis, bet dailus sprendimas.

Atrodo nieko nepraleidau karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 gruodžio 2010 - 14:54
QUOTE(afralt @ 2010 12 16, 15:07)
pritariu, aš taip pat neišlendu iš virtuvės, labai reikalingas ten telikas, nes nervuoja, daug įdomių laidų negaliu žiūrėt  verysad.gif

Na as irgi praktiskai neislendu is virtuves, bet man jo ten netruksta, o jei jau reiktu tai daryciau kad jis butu kokioj nors spintelej, kuria galima butu uzdaryti ir telikas vaizdo negadintu smile.gif
Viskas cia zmogiska ir suprantama, bet kam tada kai kitas zmogus ideda nuotrauka pas kuri daugiau gelyciu ar niekuciu ant palanges iskart ivardijama kaip betvarke ar pedantiskumo nebuvimas, gal tiesiog tada nereikia kreipti demesio i tai nes kiekvienam pagal pomegius ir pagal gyvenimo buda. Vienam reikia teliko kitam niekuciu. Svarbu kad zmogus jaustusi gerai. Dazniausia kai internete prikelta tokiu isciustytu nuotrauku dauguma pradeda lygiuotis ir daro taip pas save, naturalu, kad vienas kitas daiktas atsiranda ir nereikalingas, bet labai mielas sirdziai tai kodel reiktu ju atsisakyti tik vardan grazios nuotraukos?
P.S. ziurekime i ikeltas foto kaip i jaukia gyvenama aplinka, bet ne kaip i katalogines foto drinks_cheers.gif Visu namuciai labai grazus ir jaukus wub.gif man si tema pati mieliausia sirdziai, nes joje nera kalbu apie laminuotos plokstes baldus,o viskas kvepia jaukumu ir naturalumu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo michele: 16 gruodžio 2010 - 15:06
QUOTE(michele @ 2010 12 16, 15:02)
Na as irgi praktiskai neislendu is virtuves, bet man jo ten netruksta, o jei jau reiktu tai daryciau kad jis butu kokioj nors spintelej, kuria galima butu uzdaryti ir telikas vaizdo negadintu smile.gif
Viskas cia zmogiska ir suprantama, bet kam tada kai kitas zmogus ideda nuotrauka pas kuri daugiau gelyciu ar niekuciu ant palanges iskart ivardijama kaip betvarke ar pedantiskumo nebuvimas, gal tiesiog tada nereikia kreipti demesio i tai nes kiekvienam pagal pomegius ir pagal gyvenimo buda. Vienam reikia teliko kitam niekuciu. Svarbu kad zmogus jaustusi gerai. Dazniausia kai internete prikelta tokiu isciustytu nuotrauku dauguma pradeda lygiuotis ir  daro taip pas save, naturalu, kad vienas kitas daiktas atsiranda ir nereikalingas, bet labai mielas sirdziai tai kodel reiktu ju atsisakyti tik vardan grazios nuotraukos?
P.S. ziurekime i ikeltas foto kaip i jaukia gyvenama aplinka, bet ne i kaip i katalogines foto  drinks_cheers.gif Visu namuciai labai grazus ir jaukus  wub.gif man si tema pati mieliausia sirdziai, nes joje nera kalbu apie laminuotos plokstes baldus,o viskas kvepia jaukumu ir naturalumu  4u.gif

drinks_cheers.gif TV spinteleje, butu tobulas sprendimas Mamagabi virtuveje ir labai faina, kai visu poreikiai patenkinti.

Kai komentuojamos ikeltos nuotraukos, juk niekas nesako, kad butinai reikia daryti kitaip arba sitaip negalima... Kiekvienas isreiskia savo nuomone ir tikiu, nuosirdziai, be pataikavimu ir taip pat be uzgauliojimu. Del to ir yra idomu - suzinai kiek vis delto yra skirtingu nuomoniu ir poreikiu zmoniu.
Bet kaip ten bebuve, elementarios taisykles interjere galioja. Tai ir daiktu grupavimas, ir derinimas, o pritaikyti jas sau, pasinaudoti kitu patarimais ar ne, tai cia jau kiekvieno asmeninis reikalas.
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 12 16, 16:02)
man si tema pati mieliausia sirdziai, nes joje nera kalbu apie laminuotos plokstes baldus,o viskas kvepia jaukumu ir naturalumu  4u.gif

drinks_cheers.gif
As i sia tema " atsikrausciau" is "viskas apie interjera 1 ir 2 dalis" del tos pacios priezasties.
Kam tinka ir patinka plokste - nieko pries ja neturiu, ten kaip sakoma "delo techniki", o man prie sirdies daiktai, kurie zmogaus ranku paliesti, "isglostyti", turi kazka savyje ir tai jauciasi, bent man smile.gif
Mes net turime tokia keista tradicija - sestadieniais MB mane nuveza i viena kita sendaikciu parde, siaip pasivaikscioti/pazioplineti, nes man patinka ten tiesiog pabuti. Kartais reikia mane is ten ir isnesti lotuliukas.gif
Ten daiktai alsuoja gyvenimu, ir manes nelanko tokios mintys, kaip kad pvz. kas numire toje lovoje, o greiciau kiek valandu zmogaus rankos drozinejo spinta, kas kryzeliu issiuvinejo du fantastiskus kreslus, kas teptuku ispaise porceliano serviza, kas suvere 1000 daliu kristolini sietyna. Zodziu - as pati esu "rankdarbiste", todel tokie dalykai mane "veza".
Viena, kas truputi atbaido, tai kvapas, bet labai norint ir tai galima iveikti daikta atnaujinus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 gruodžio 2010 - 15:37
QUOTE(michele @ 2010 12 16, 15:02)
P.S. ziurekime i ikeltas foto kaip i jaukia gyvenama aplinka, bet ne kaip i katalogines foto  drinks_cheers.gif Visu namuciai labai grazus ir jaukus  wub.gif man si tema pati mieliausia sirdziai, nes joje nera kalbu apie laminuotos plokstes baldus,o viskas kvepia jaukumu ir naturalumu  4u.gif

drinks_cheers.gif tiesa sakant, man anksciau ikelta virtuve visai neuzkliuvo del daiktu kiekio joje, ziurejau i baldus, grindis, sienas. Ir matesi, kad toj virtuvej gyvenama. Netikiu, kad visos tos virtuves is kataloginių nuotrauku, taip visada ir atrodo 4u.gif Namau juk kuriami ju seimininkams, tam, kad jie ten gyventu ir jaukiai jaustusi, o ne, kad butu ka kitiems parodyti 4u.gif
Labai dziaugiuos ir as sia tema, nors pasisakau retai, nes pati dar nepradejau perversmo namuose biggrin.gif
Atsakyti