Na mergaites jus ir pavarete, tiek graziu diterambu nesitikejau

Ale vistiek malonu, aciu
Mano akimis tai virtuve labai elementari, turbut todel, kad per 6-7 metus su ja susigyvenau.
Dabar atsakysiu paeiliui:
Stala pirkome " Nemuno balduose" nauja, pries kokius 2-3 metus, kainos gerai nepamenu, kazkur 800lt, visas medinis ir pasididinantis - tai buvo labai aktualu.
Kedes pirkome sendaikciu krautuveje, mokejome 50lt/vnt. Jas restauravome, bet ir nerestauruotos buvo labai grazios tik rudos su senobiniu gobelenu. Restauravimas brangiai atsiejo, kede 200lt/vnt., taigi turbut galima buvo nusipirkti naujas, bet man imponavo situ dizainas/medzio paraizymai. Tiesiog dailios ir tiek
Ten, kur restauravome, dabar neberestauruociau, nes kokybe nudazymo nelabai patiko, bet minksta dali atnaujino gerai.
Del TV - mes seimoje keturiese, todel su vienu TV niekaip. As nesu didele jo ziuretoja, bet turiu megiamu "epizodu", taigi kartais jie sutampa su MB "epizodais" ir taip isvengiame nesklandumu

- visi patenkinti, o mums tai ypac svarbu. Plokscias, kad kuo maziau erdves suvalgutu, sviesus - kad tiktu prie aplinkos.
Siaip TV turejo kaboti ant sienos, bet kai isigijome kampine spintele, jis atsidure ant jos, nes toks jo aukstis sedint prie stalo ypac patogus. Nelabai suprantu TV pakabinimo aukstai kampe, kad turi i ji ziureti kakla istempes, o jei dar valgant
Jame yra ir radijas, kas irgi praskaidrina seimininkes "nasta"
Saldytuvas integruotas, nedidukas, bet mums uztenka, nes produktu nesaldau.
Orkaites neturiu, nes kai gyvenome kitame bute per 6 metus jos neijungiau, todel siame ir nedareme. Turiu mikrobange su griliumi, kur puikiai iskepa vista, pica ir t.t. Name manau darysiu, bet tik tam, kad netycia i senatve imsiu ir patapsiu pyragu kepeja

Indaploves neturiu ir nedarysiu, jai poreikio neturiu, nes valgi gaminu taip, kad jokiu kalnu indu nesusidaro (o ir kalnu indu neturiu, visi telpa i 2 spinteles), o ir indus plauti man visai ne vargas. Dar ir nuomoniu tokiu girdejau, kad joje isplautus indus dar pervalyti reikia, nes chemija ant ju nuseda, todel tiek jau to...
Ir cia tikrai ne finansu klausimas
Uzuolaidu krastelis zalias toks todel, kad samanines spalvos nebuvo.
Cia kaip kad Statkevicius sako" Lietuvoje rasti tinkamos spalvos uztrauktuka, tas pats, kas nuskristi i kosmosa"
Virtuves baldus gaminomes im. Reslonga, pries 6-7 metus, mokejome 6000lt, dureles medines.
Asotelis ant kablio man ypatingai grazu

, nestandartinis, bet dailus sprendimas.
Atrodo nieko nepraleidau