Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(mamagabi @ 2010 12 17, 01:00)
As siulyciau vengti tu vadinamu pasisiaususiu ir kitokiu metalizuotu girliandu - tai, kaip cia graziau issireiskus, nera gero skonio israiska ax.gif 

O dirbtine egle? rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu butu galimybes rinktis eglute, tai as uz gyva visu 100 %, Bet ne visada norai sutampa su galimybemis, todel prie dirbtines egles, pasistengiu isigyti nors sakute gyva smile.gif Ai, beto pas mane balkone auga pusaite vazone, kuria papuosiu lemputemis.
Kai papuosiu, galesiu parodyt smile.gif
Atsakyti
Mamagabi, virtuve nuostabi ir labai jauki. Labai grazus balandelis wub.gif ant eglutes, o cia gal pacios gamybos? blush2.gif
Labai truksta temeleje Zyliuko wub.gif

QUOTE(Aga @ 2010 12 16, 23:03)
O aš iš vienos forumietės pasiėmiau žvakides ir cukrinę ax.gif

pasižiūrėkir, neblogų daiktelių gal rasit ax.gif

Dekui Aga, kad pasidalinai savo radybom 4u.gif O koks nick'as tos forumietes, nes nusiziurejau keleta daikteliu ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianule: 17 gruodžio 2010 - 09:09
QUOTE(pienia @ 2010 12 17, 08:38)
Jeigu butu galimybes rinktis eglute, tai as uz gyva visu 100 %, Bet ne visada norai sutampa su galimybemis, todel prie dirbtines egles, pasistengiu isigyti nors sakute gyva smile.gif Ai, beto pas mane balkone auga pusaite vazone, kuria papuosiu lemputemis.
Kai papuosiu, galesiu parodyt smile.gif

o kodel neimanoma? na nebent kazkam alergija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 17, 10:16)
o kodel neimanoma? na nebent kazkam alergija  blush2.gif

o man gaila egliu, o labiausiai sausi, kai jos po visus kiemus metosi. Taip liudna pasidaro. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 12 17, 12:11)
o man gaila egliu, o labiausiai sausi, kai jos po visus kiemus metosi. Taip liudna pasidaro. unsure.gif

bet is dvieju blogiu as renkuosi vistik gyva egle, nes man labai jau baisu tos plastikines blush2.gif mediniai baldai ir grindys irgi juk is medzio gaminasi, zidinys irgi ne sintetiniais pagaliais kurenasi.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 17, 11:33)
bet is dvieju blogiu as renkuosi vistik gyva egle, nes man labai jau baisu tos plastikines  blush2.gif  mediniai baldai ir grindys irgi juk is medzio gaminasi, zidinys irgi ne sintetiniais pagaliais kurenasi.

Na jie ilgiau negu 2 savaites tarnauja. O malkos yra malkos.
Tiesiog taip man liudna i tas plikas besimetancias kadaise grazias egles ziureti...

Kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 12 17, 12:46)

Kiekvienam savo mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
tik man kazkaip kalbant apie neskoningus papuosimus, tai kazkaip ta egle irgi nelabai su skoniu draugauja blush2.gif o papuosta laaaabai graziai, tik man sakau, plastikines egles labai jau nekaip atrodo, absoliutus kaledinis falsas. Kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir labai gaila gyvų eglučių
000059.gif
Bandyta pirkti ir vazonuose, o paskui pasodinti, bet neprigyja verysad.gif
Manau, kad irdirbtinė gali atrodyti thumbup.gif
Mūsų eglutė šiais metais tokia:
http://public.fotki....ldin-eglut.html
Atsakyti
QUOTE(Nenina @ 2010 12 17, 10:56)
Man ir labai gaila gyvų eglučių
000059.gif
Bandyta pirkti ir vazonuose, o paskui pasodinti, bet neprigyja  verysad.gif
Manau, kad irdirbtinė gali atrodyti  thumbup.gif
Mūsų eglutė šiais metais tokia:
http://public.fotki....ldin-eglut.html

Aš irgi manau, kad ir dirbtinės eglės gerai atrodo smile.gif . Man ant širdies būna ramiau, kai dėl poros savaičių nesunaikinu dar vieno medelio... Aišku, yra ir kita pusė: tas eglutes tam ir augina, kad parduoti Kalėdoms, o kai kur netgi privalu miškus retinti, nes kitaip neužaugs gražūs medžiai, be to man svarbu ir praktinė pusė - nepribyra spyglių į kuriuos po to rankas susibadau betvarkydama doh.gif
Atsakyti
Stai kokia sendaikciu krautuvele aptikau ir labai simpatiskas kreslas 4u.gif http://trakusendaikc...hp?photo_id=160
Atsakyti
O man visai neblogų daiktų pavyksta rasti Vilniuje - pašilaičiuose prie poliklinikos(nežinau tiklsaus adreso) - ten ir dėrėtis kaip reikiant galima. Pirkome šviestuvų porą ten, ir paveiksliuką ir dovanai statulėlę pirkau, dar buvo paveikslas tapytas nieko, bet pagailėjau pinigų.. (nors tikrai nebrangus buvo) ax.gif Jau nebuvau kurį laiką užsukusi, reikės nuvažiuoti - ieškome šviestuvo.. Gal kas dar kur užmatėtė - reikia į vaikų kambarį, bet klasikinio? (Nevaikiško) 4u.gif
Atsakyti