Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Jokiu būdu nekabinčiau apšvietimo virš veidrodžio. tik iš šonų. ir ne tik dėl grožio. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi tik už du iš šonų labai gražu thumbup.gif

O tas gyvatukas man baisokas ir įtariu nepraktiškas, nes mažai pakabint gali. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 10, 19:46)
Aš irgi tik už du iš šonų labai gražu thumbup.gif

O tas gyvatukas man baisokas  ir įtariu nepraktiškas, nes mažai pakabint gali. blush2.gif

man jie visi baisoki, bet sitas bent kazkiek klasikinis. O ka daryti? Reikia gyvatuko, o jie tokia nekokie. Ant grindu ranksloscius dziovinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, reikia patari. Prbalsuokit uz foteliuko modeliuka prie mano sofkutes. Mastau ar irgi daryt ant kojyciu, o gal daryt su tuom sijonuku, nu zodziu neapsisprendziu.
1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image

4. user posted image

Pridedu ir savo sofa, gal kas nematet kitoj temukej smile.gif
user posted image

user posted image
spalva foteliuko bus dryzuotas, kaip pagalves sofos.
Atsakyti
As balsuociau uz trecia varianta ax.gif man kazkaip siejasi fotelio tureklai su apvaliom pagalvem ant sofos ir siaip forma atrodo artima sofos formai. Na, cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man irgi trečias, ir ant kojelių, na nebent tu nori kaip tik priešingo varianto, kad būtų kitokio stiliaus g.gif
Atsakyti
aš dar nepaskaičius toliau jau pagalvojau ,kad už trečią variantą labiaus. O šiaip tai pagalvojus vientisumas man gražiau kažkaip. Na ir sofa ir foteliukas.
Atsakyti
Na ir man trecias geriausiai tinkantis wub.gif
Atsakyti
prie sofos modelio labiau tinka trecias, stilistiskai prie interjero - taip pat trecias. Tavo uzuolaidos, interjero detales yra lengvos, todel baldu taip pat noretusi ant kojyciu (tokie suteikia lengvumo). Bet velgi, jei dar ir sfos stala ar kitoki baldeli rinksies ant tokios pat formos/stiliaus kojyciu + dar valgomojo "kojos" g.gif , gali buti perdaug vienoda ir nuobodu. Foteliukas su sijonu, jei is dryzuotos medziagos, manau irgi neturetu labai sunkiai atrodyti. Ypac, jei dar koks kietas baldas butu uzdara apcia.

Man vis sukasi mintis, tai dabar jau paklausiu: "kodel tavo sofuteje kojeles taip giliai imontuotos - nesimato ju virsutines islenkimo dalies (pilvelio) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 11 lapkričio 2010 - 11:45
Vakar isbandziau ta justsnipe.Nu tikrai geras reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 11, 12:37)
Vakar isbandziau ta justsnipe.Nu tikrai geras reikalas thumbup.gif

Nu va kaip puiku:)

Aš irgi balsuoju už trečią foteliuką Zyliukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 11 10, 18:24)
Jokiu būdu nekabinčiau apšvietimo virš veidrodžio. tik iš šonų. ir ne tik dėl grožio. 4u.gif

O Kodel? Pas pane apsvietimas virs veidrodzio labai grazu ir gerai g.gif
Atsakyti