Įkraunama...
Įkraunama...

The Twilight saga, 34 tema

Apklausa: Jei sutikčiau savo mėgiamą sagos aktorių, ką daryčiau (norėčiau daryti): (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kosmanaftikien ir tu parašą pasikeitei į naują palatą įžengus... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 09, 17:01)
uzsispyrele27 prasau atsakyti Nikai, kuriam tu pastate?? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nika, o tu manes dar nematai... g.gif as gi jau 3 val kaip mosikuoju... ax.gif
Atsakyti
Uzsispyrele27, matai, kad mums jau diagnoze mirtina nustatyta...nepagydoma...visam gyvenimui doh.gif biggrin.gif
Arti sekančioje temoje prie manęs prašome parašyti...stadija nepagydoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 09 lapkričio 2010 - 16:20
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 09, 17:04)
Kosmanaftikien ir tu parašą pasikeitei į naują palatą įžengus... thumbup.gif

blush2.gif aga smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 09, 18:13)
Nika, o tu manes dar nematai...  g.gif as gi jau 3 val kaip mosikuoju... ax.gif

O kur tu mosikuoji...čia matau 3 aukšte kažkas mosikuoja...gal tu? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 09, 16:13)
Nika, o tu manes dar nematai...  g.gif as gi jau 3 val kaip mosikuoju... ax.gif

lotuliukas.gif supranti as nuo lango nusisukus sedziu, nelabai zioplint galiu doh.gif biggrin.gif o jei rimtai? kuriam? kazkaip buvom kalbejusios apie darba, bet nepamenu, kad sakytum jog zemaites gatvej tu dirbi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 09 lapkričio 2010 - 16:17
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 09, 17:15)
Uzsispyrele27,  matai, kad mums jau diagnoze mirtina nustatyta...nepagydoma...visam gyvenimui doh.gif  biggrin.gif

As nepriestarauju ax.gif Daiva, turesi mane pakesti dar daug metu biggrin.gif
Atsakyti
ir kaip cia tu simulianciu tiek priviso g.gif g.gif g.gif
as tai dar nuo graziu foto negaliu atsigauti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
jau neklabu apie tai, kad su jumis prasideda ir baigesi mano diena istrigus as cia konkreciai. ne dienos be jusu neisgyvenciau mirksiukas.gif . kai moksluose bunu, tai bent neprisireginus ilendu paskaityti blush2.gif ar sestadieni veiksmas vyksta biggrin.gif o darbe nedirbu taip kaip galeciau, o cia mirkstu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 09 lapkričio 2010 - 16:27
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 09, 17:16)
O kur tu mosikuoji...čia matau 3 aukšte kažkas mosikuoja...gal tu? g.gif  lotuliukas.gif

Dar tu cia uz kokio kampo slepiesi? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 09, 16:25)
ir kaip cia tu simulianciu tiek priviso g.gif  g.gif  g.gif
as tai dar nuo graziu foto negaliu atsigauti wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
jau neklabu apie tai, kad su jumis prasideda ir baigesi mano diena istrigus as cia konkreciai. ne dienos be jusu neisgyvenciau mirksiukas.gif . kai moksluose bunu, tai bent neprisireginus ilendu paskaityti blush2.gif ar sestadieni veiksmas vyksta biggrin.gif o darbe nedirbu taip kaip galeciau, o cia mirkstu  blush2.gif

hmmm aš ne simuliantė unsure.gif jei nepastebėjot (o, manau, kad yra ir nepastebinčių ax.gif ), kad irgi nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro beveik visą laiką online esu ax.gif ir kitaip jau negaliu.. tik gal ne taip viską į širdį imu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 09, 16:25)
o darbe nedirbu taip kaip galeciau, o cia mirkstu  blush2.gif

mi tu mi tu hihihi.gif net baisu daros, tuoj is darbo isspirs doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos naujoje palatoje biggrin.gif Ačiū, *Harpija* , už naujus namučius 4u.gif
Prabalsavau už foto, bet bijau, kad iš tikro galiu ir suakmenėt lotuliukas.gif
QUOTE(Arti @ 2010 11 09, 16:43)
nei kiek g.gif ziuriu tik is smalsumo..ir tai todel kad imetat lotuliukas.gif mano liga baigesi dar neprasidejus..zybt ir prasirgau biggrin.gif dabar belieka imituot doh.gif Bus jiems du metus filma statyt..visi fanai issibegios..liks tik Daiva su Uzsispyrele lotuliukas.gif

Ne vien jos, o mane tai pamiršai??? doh.gif

QUOTE(donata222 @ 2010 11 09, 17:03)
Man irgi taip atrodė, bet va 21 vieną turiu ir vistiek neleidžia unsure.gif ai, nesvarbu biggrin.gif

Ne, reikia surinkti 25 žinutes, kad galėtum balsuoti bigsmile.gif
Daivute, koks avataras wub.gif o parašas wub.gif wub.gif wub.gif
Kosmonaftikiene irgi kokią grožybę užsidėjus wub.gif wub.gif
Vien į šitą grožį pažiūrėjus silpna darosi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti