Estiškos parduotuvės ne visur yra. Helsinkyje ir Turku yra. Kitur (Tampere, Jyvaskyla, dar kažkur) atvažiuoja kartą per savaitę į turgų.
Jo, su tais dumo skoniais teisybe ..
Kaip ir ala parukyta vista..
Skanu, bet nesveika

Kaip ir ala parukyta vista..

Skanu, bet nesveika

Niu reikės daugiau tos dumytos nebepirkti
Buvau šiandien Supermarket ir prie sveriamų mėso/žuvies/salotų buvo ir silkės. Tokios su visom galvom, bet vidus išvalytas. Manau čia toks tik šeštadieniais gaunamas pirkinys, nes kitom dienom, mažai ten tos žuvies pas mus bent jau būna

Buvau šiandien Supermarket ir prie sveriamų mėso/žuvies/salotų buvo ir silkės. Tokios su visom galvom, bet vidus išvalytas. Manau čia toks tik šeštadieniais gaunamas pirkinys, nes kitom dienom, mažai ten tos žuvies pas mus bent jau būna

O supermarkete kokiam???
Nes vakar žvejojau silkę S-markete - rezultatas: grįžau be silkės namo. Sveriamuose mačiau silkę visai išdarinėtą, tokią file net be odos, greičiausiai net nesūdyta...
įpakuotos po vieną buvo BOY .... dviejų rūšių -apie 10e. kg , viena silkė nedidelė virš 3e...
ir dar įpakuota po 20eurų už kg....
turbūt teks laukti Kūčių be silkės
Nes vakar žvejojau silkę S-markete - rezultatas: grįžau be silkės namo. Sveriamuose mačiau silkę visai išdarinėtą, tokią file net be odos, greičiausiai net nesūdyta...
įpakuotos po vieną buvo BOY .... dviejų rūšių -apie 10e. kg , viena silkė nedidelė virš 3e...
ir dar įpakuota po 20eurų už kg....
turbūt teks laukti Kūčių be silkės

QUOTE(vaidyte @ 2011 11 26, 16:00)
O supermarkete kokiam???
Čia savo rajone, RUOHOLAHTYJE
Esu pora kartų mačius. Bet arba mažiems, arba tokias, kur vienas iš nugaros stumia. Jos labai brangios. Tos plasmasinės geros, ypač tos, kur turi metalines juosteles apačioje. Jei bijai, kad vaiko užpakalis šals, nupirk avies kailį. Super dalykas, mes namie vietoj kilimėlio turim, labai šiltas.
Kokio amžiaus vaikas? Patiems mažiausiams būna sėdimos (irgi plasmasinės, ir berods su diržais). Bet va ten jau mamai nelabai pavyks įsitaisyti
. Pavaikščiok po skirtingas parduotuves.
Kailį senai pirkom, kai kažkokia nuolaida buvo. Antiloi berods. Bet jų visur būna.

Kailį senai pirkom, kai kažkokia nuolaida buvo. Antiloi berods. Bet jų visur būna.
Kodėl negalėsi? Jei sėdimos ir pririšamos - nuo mažo leisk. Jei nori kartu, pirk paprastas - dviese atsisėsit ir palaikysi.