Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės Suomijoje

Na, jie ir dabar peciu nesiekia, kare kirpimas. As anksciau budavau visiskai trumpais, iskarpytais arba nebutinai. O vaska naudoju ne "sulaizanti", gal ten net ne vaskas vadinasi, kremas labiau (naudodavau L'oreal)... tas, kur padaro susiausta efekta, "daugiau" ispudi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 11 22, 20:38)
O vaikai pasidžiaugė sniegu šeštadieni, tai dabar mažoji namie su laringitu  doh.gif . Ir pas mus ne tik kad sniegą žada, o -18 savaitgali wacko.gif

Sveikatytės mažutei 4u.gif

Negąsdink tu su tais minus aštuoniolika blink.gif Net prognozę pažiūrėjau... tai bet Hkl savaitgalį žada max minus aštuonis rolleyes.gif Rimtai gali oras tai labai skirtis čia ir pas jus?
Atsakyti
Gali hihihi.gif, pas mus šiandien ~-8, bet ne taip stipriai

Orai - Helsinki

Aš irgi trumpai kerpu kai pradeda slinkti, bet dabar jau ir taip trumpi doh.gif
Ir tą kremą mėgstu, bet jau senokai nenaudoju. Naudoju tik dar trumpiau plaukai nukirpti. Pas mane jų krūva, tai ir taip susišiausę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 23 lapkričio 2010 - 11:10
QUOTE(Suomi @ 2010 11 22, 20:16)
O helsinkietes gal noretu koki ketvirtadieni centre susimatyti? ax.gif

Aš labai norėčiau, jei naujokę priimtumėte blush2.gif
Atsakyti
Ar kas nors vaikštot į sporto klubą kokį pasportuoti?
Atsakyti
Nu ir pūga blink.gif blink.gif

QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 23, 23:13)
Ar kas nors vaikštot į sporto klubą kokį pasportuoti?

Aš darbe turiu treniruoklių salę. Bet kolegė vis eidavo į kokias šokių treniruotes ar pan., bet čia visai centre. Kiek teko girdėti, populiariausias centras, kuris turi daug skyrių, tai FinnBody. Gali internete pasižiūrėti (berods ir angliškai yra info).
Atsakyti
Šokių treniruotes, tai čia Zumba? Dabar baisiai populiari Suomijoje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 11 24, 09:38)
Šokių treniruotes, tai čia Zumba? Dabar baisiai populiari Suomijoje hihihi.gif

Ir Zumba, ir aplink stulpą, ir regetoną bigsmile.gif Aš su ja kartu nebuvau, o ir neperneša mano organizmas tokių greitų aerobinių treniruočių. Aš mielai kalanetiką palankyčiau, ale niekur nepastebėjau, kad būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2010 11 23, 13:59)
Aš labai norėčiau, jei naujokę priimtumėte  blush2.gif

Mielai, tik kad, ziuriu, as cia kol kas viena "priimineju" biggrin.gif Jeigu daugiau norinciu nebus, gal atidedam kitam kartui? O ir oras bent siandien toks nevaikiskas...
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2010 11 24, 10:44)
Ir Zumba, ir aplink stulpą, ir regetoną  bigsmile.gif Aš su ja kartu nebuvau, o ir neperneša mano organizmas tokių greitų aerobinių treniruočių. Aš mielai kalanetiką palankyčiau, ale niekur nepastebėjau, kad būtų  unsure.gif

Aš irgi nemėgstu aerobikos unsure.gif
Man patinka BodyBalance ir visokie tempimo pratimai. Jei tik prisiverčiu nueiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 06 23, 13:05)
Sveikos, suomiukės 4u.gif
aš dar pati nesu Suomijoj, bet jau naujuosius metus planuojame švęsti ten.

na stai lygiai 5 mėnesiai nuo pasisveikinimo, ir štai- gavau darbo pasiūlymą ir mėnesio bėgyje atvykstu į Suomiją smile.gif
Gyvensiu Vihti. ar yra ten forumiečių? bet kiek matau Espoo mamyčių yra, o juk visai netoli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 11 24, 10:46)
Mielai, tik kad, ziuriu, as cia kol kas viena "priimineju" biggrin.gif Jeigu daugiau norinciu nebus, gal atidedam kitam kartui? O ir oras bent siandien toks nevaikiskas...

Na ir aš manau, kad kuo daugiau tuo smagiau biggrin.gif Tai palauksiu 4u.gif

Oi, į sporto klubą ar kokius šokius ir aš labai norėčiau, bet kad baisi tinginė aš doh.gif Reikia pažiūrėti kas tas FinnBody bigsmile.gif
Balioneli, sveikinu gavus darba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnetukas: 24 lapkričio 2010 - 13:02