Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės Suomijoje

Kucheriashka, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 17, 15:36)
Taip. Apdailos darbai dabar vyksta.

Jums gerai bigsmile.gif
Mes nusprendėm nestatyti, nepakankamos kalbos ir statybų žinios hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 11 17, 19:42)
Jums gerai  bigsmile.gif
Mes nusprendėm nestatyti, nepakankamos kalbos ir statybų žinios hihihi.gif

Tai kreipkitės į mano vyrą konslultacijos smile.gif
Atsakyti
Mielai, bet tokiam projektui konsultacijos reikia vietoje ir pastovios doh.gif . O jau ir šiaip nusiteikę pirkti, tik vyras vis dar nelabai nori kur nors kitur keltis, tai tik žiūrim kas gero rinkoje.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 11 18, 00:04)
Mielai, bet tokiam projektui konsultacijos reikia vietoje ir pastovios  doh.gif . O jau ir šiaip nusiteikę pirkti, tik vyras vis dar nelabai nori kur nors kitur keltis, tai tik žiūrim kas gero rinkoje.

Ta prasme nenori kitur keltis? Į kitą miestą ar šiaip nenori tiesiog keisti gyvenamos vietos jūsų mieste?
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 17, 22:43)
Ta prasme nenori kitur keltis? Į kitą miestą ar šiaip nenori tiesiog keisti gyvenamos vietos jūsų mieste?

Į kitą miestą keltis dar prieš 6 metus nesugebėjau įkabėt irnesakyk.gif, teko pačiai kraustytis. Dabar iš rajono nenori niekur keltis doh.gif . Iš tikro, tai geroje vietoje gyvenam - tylu, ramu, pradinė mokykla ir darželis praktiškai kieme, ir iki centro peškom nueiti per pusvalandi galima. Bet čia tik seni namai ir didelių butų labai mažai.
Atsakyti
[quote=liepsnike,2010 11 18, 01:44]
Į kitą miestą keltis dar prieš 6 metus nesugebėjau įkabėt irnesakyk.gif, teko pačiai kraustytis. Dabar iš rajono nenori niekur keltis doh.gif .
biggrin.gif
Kraustykitės pas mu į HKi smile.gif Sakyk visos lietuvaitės čia smile.gif Jo,gan tolokai jūs tikrai gyvenat nuo sostinės.
Atsakyti
Labas rytas!

Su pirmu tikru sniegu visas 4u.gif Mane net lengvas šokas ištiko atsikėlus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2010 11 18, 11:18)
Labas rytas!

Su pirmu tikru sniegu visas  4u.gif Mane net lengvas šokas ištiko atsikėlus  bigsmile.gif

Aga,mane ir gi šokas ištiko,kai vyras parašė žinutę,net nepatikėjau,kad tiek daug sniego galėjo prisnigti. Dar paklausiau ar nejuokauja.
Atsakyti
Su pirmu! smile.gif As irgi net lostelejau uzuolaidas atitraukus biggrin.gif
Atsakyti
Kokiu pirmu blink.gif . Pas jau koks trečias-ketvirtas šiemet

Pirmas, spalio 11
user posted image

Antras, spalio 23 (kaip tik turėjo būti rudens talka ir lapų grėbimas lotuliukas.gif )
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 18, 08:16)
Kraustykitės pas mu į HKi smile.gif  Sakyk visos lietuvaitės čia smile.gif  Jo,gan tolokai jūs tikrai gyvenat nuo sostinės.

lotuliukas.gif į Hkl tikrai nepavyks įkalbėti. Ten kraustytis net mane nepavyktų įkalbint (nu tik jei visai blogai su darbu būtų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 18 lapkričio 2010 - 10:41
Bože Bpže,kur gi aškaraustausi? Į kažkokią tundrą,kur ištisai sniegas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti