Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės Suomijoje

QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 18, 10:50)
Bože Bpže,kur gi aškaraustausi? Į kažkokią tundrą,kur ištisai sniegas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne ištisai irnesakyk.gif, tik pusę metų hihihi.gif

O jei rimtai, tai Hkl viskas kitaip, nes miestas prie jūros. Pas mus geriau ax.gif , žiemos gražios ir nesikandžioja, nes drėgmės mažai bigsmile.gif
Atsakyti
Viena tik paguoda,kad namie šilta bus biggrin.gif BNes čia tai šalu šitam daugiabutyje. Mat pensininkų namas,plius priklauso bendrijai,tai jau tiek minimaliai šildymas nustatytas,kad daugiau nėr kur. Čia taupymo sumetimais tipo. Radiatoriai galima sakyti šalti,o už šildymą reikia mokėt. Tai du kambarius patys ištisai šildomės. Neįsivaizduoju kas gruodį tada bus blink.gif
Papildyta:
liepsnike,o lapus ar vėliau vis gi teko grėbti? biggrin.gif
Esu buvus tavo miete užpraeitą vasarą. Centrinėj gatvėj šiek tiek pasivaikščiojom ir arbatos kavinėj išgėrėm.
Atsakyti
O, čia tikrai gerai dėl šildymo - jis niekada nebūna išjungtas. Radiatorių pats reguliuoji. Namie net žiemą mano vyrai vaikšto su maikutėmis.

Lapų taip ir liko, nes paskui buvo drėgna, o ir oficialiai paskelpta diena praėjo. Grėbsim kai bus pavasarinė talka.
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 11 18, 10:27)
Su pirmu! smile.gif As irgi net lostelejau uzuolaidas atitraukus biggrin.gif

Aš irgi loštelėjau. lotuliukas.gif Galvojau, kad sapnuoju lotuliukas.gif

QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 18, 10:58)
1. Viena tik paguoda,kad namie šilta bus
2. Esu buvus tavo miete užpraeitą vasarą. Centrinėj gatvėj šiek tiek pasivaikščiojom ir arbatos kavinėj išgėrėm.

1. O pas mane šalta verysad.gif +20 bute, tai man šalta, nes aš labai šilumamėgė. Radiatoriai pleškina kaip patrakę, bet per duris į laiptinę viskas išeina doh.gif
2. Aš buvau šią vasarą bigsmile.gif Į ralį važiavom, tai kol sulaukiau SB, stoty prasitryniau ir dar biškutį aplink ax.gif Spėju, kad tam mieste tiek daug žmonių būna tik per WRC biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif per rali vietiniai bando išvažiuoti kur nors (tada galima savo namą/butą išnuomoti miestui, kuris apgyvendina ralistus ir pan.)

O jei kada dar važiuosi, pranešk, galėsim kavos išgerti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 18 lapkričio 2010 - 11:09
QUOTE(liepsnike @ 2010 11 18, 11:08)
O jei kada dar važiuosi, pranešk, galėsim kavos išgerti  ax.gif

Tai gal kitą vasarą. ax.gif Maniškis jau nežinau kiek metų iš eilės su draugais važiuoja į Suomiją WRC žiūrėti. Ačiū už pakvietimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2010 11 18, 13:06)
1. O pas mane šalta  verysad.gif +20 bute, tai man šalta, nes aš labai šilumamėgė.

Aš ir gi nerealiai šilumą mėgstu. Šiandien jau namie virtuvėj dujinę viryklę įjungiau,kad ir virtuvėj šilčiau būtų.O tai šaukšto į burną negalėsiu įdėti bevalgant,jei dantys nuo šalčio pradės kalenti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kucheriashka: 18 lapkričio 2010 - 11:21
Pas mus ~+24-26 namie beveik visada ir žiema, ir vasara. Tik šią vasarą net namie buvo kašta doh.gif
Atsakyti
Na ir pradingo visos g.gif Taip tylu čia. Galvoju gal sniegu negalit atsidžiaugti ir besmegenius lipdot biggrin.gif
LT ir gi jaužada nuo ketvirtadieno,kad šiek tiek pasnigūriuos.
Atsakyti
Aš tai kaip visuomet kuom nors užsiėmus rolleyes.gif

O vaikai pasidžiaugė sniegu šeštadieni, tai dabar mažoji namie su laringitu doh.gif . Ir pas mus ne tik kad sniegą žada, o -18 savaitgali wacko.gif
Atsakyti
Norejau Kucheriashkai i az rasyti, ale jeigu reikia gaivint tema... biggrin.gif As dar de plauku. Jeigu nusikirpciau trumpai: zinau, kad problemos tai neissprendzia, bet gal bent psichologiskai maziau atrodytu tu iskritusiu, kai bus trumpesni. BET: kadangi mano seveliura taip ar taip is triju plauku, tai man, norint su trumpais normaliai atrodyti, reikia naudoti vaska "out of bed" ar ka nors panasaus. Taigi klausimas - ar tos priemones dar labiau reikalo nepablogins? g.gif 4u.gif

O helsinkietes gal noretu koki ketvirtadieni centre susimatyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 11 22, 22:16)
Norejau Kucheriashkai i az rasyti, ale jeigu reikia gaivint tema... biggrin.gif As dar de plauku. Jeigu nusikirpciau trumpai: zinau, kad problemos tai neissprendzia, bet gal bent psichologiskai maziau atrodytu tu iskritusiu, kai bus trumpesni. BET: kadangi mano seveliura taip ar taip is triju plauku, tai man, norint su trumpais normaliai atrodyti, reikia naudoti vaska "out of bed" ar ka nors panasaus. Taigi klausimas - ar tos priemones dar labiau reikalo nepablogins? g.gif  4u.gif

Nežinau kokio ilgio turi plaukus dabar ir koks kirpimas. Dėl trumpinimo pritariu,nes tau jų atrodys daugiau ne psichologiskai,bet ištikro optiškai žiūrint jų atrodys daugiau,tik nedaryk jokių stiprių iškarpymų,nes jei plonas plaukas ir netankus,jų dar labiau optiškai sumažės.Kirpimo linijos turi būti kuo tiesesnės,gali būti koks pakarpymas,bet nestiprus. O kaip būtent tu nori formuoti plaukus su vašku? Nes su juo ir gi labai reikia būt atsargiai. Jei tik nors šiek tiek uždėsi per daug,iškart atrodysi prilayžytais plaukais,jei jų pas tave nedaug.
Atsakyti