Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2010 11 10, 21:46)
Mes kaip ir kasmet važiuosime į Lėlių teatrą. Ten kaskart parodo naują spektaklį, kuriame vaidina aktoriai, o ne lėlės. Scenoje pasirodo ir su vaikais pabendrauja Kalėdų senelis. Teatras atsiunčia autobusus, kurie nuveža ir parveža. Kol kas nesulaukiau per 4 metus tėvų pageidavimo dėl mokinių kalėdinio spektaklio. Tai ir nevaidinam mirksiukas.gif

Pas mus tai tėvai tik ir klausia: ką vaidins vaikai, kaip aprengti. Jie laukia, kad galėtų pamatyti ir pasidžiaugti savo atžalomis. O kiek pamokų susitrukdo dėl repeticijų ohmy.gif . Nežinau, man tai šis laikotarpis pilnas darbų, tai kaip šiais laikais reikia ramiai laukti advento? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 11 10, 22:51)
Pas mus tai tėvai tik ir klausia: ką vaidins vaikai, kaip aprengti. Jie laukia, kad galėtų pamatyti ir pasidžiaugti savo atžalomis. O kiek pamokų susitrukdo dėl repeticijų  ohmy.gif . Nežinau, man tai šis laikotarpis pilnas darbų, tai kaip šiais laikais reikia ramiai laukti advento?  verysad.gif

Vat jie tai ir nežino kiek reikia paaukoti pamokų, kad gerai pasirodytų tėvams. Jie pamato tik galutinį rezultatą. Gražu wub.gif Aukojame kūno k., muzikos, šokių, dailės pamokas doh.gif Vaikams norisi šių pamokų, o mūsų tikslas būna - parodyti tėvams gražų spektaklį. Tai ir džiaugiuosi, kad vykstam į teatrą, o per darbelių pamokas galim pasidaryti gražių kalėdinių darbų, kad muzikos pamokose išmoksta kalėdinių dainų. Tėveliai gauna pačių vaikų rankomis padarytas kalėdines dovanėles, išgirsta kalėdines dainas namie, per Kalėdas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 10 lapkričio 2010 - 21:09
SVEIKOS.RADAU ADVENTO POPIETĖS SCENARIJŲ IR ŠIAIP PAN\MĄSTYMĄ APIE ADVENTĄ, GALIMA KLASĖS STENDE PAKABINTI. GAL KAS NORIT?
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2010 11 10, 23:15)
SVEIKOS.RADAU ADVENTO POPIETĖS SCENARIJŲ IR ŠIAIP PAN\MĄSTYMĄ APIE ADVENTĄ, GALIMA KLASĖS STENDE PAKABINTI. GAL KAS NORIT?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš kažkaip galvoju, kad adventas turėtų tikybos mokytojai atitekti g.gif

Gal patarsit, ką darote kai mok. pastoviai neruošia namų darbų doh.gif sako: "nepadariau..., neišmokau..." ir žiūri gražiai, šypsosi... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2010 11 10, 23:03)
Sveikos 4u.gif

Ne viskas. Mes ir advento vainika turim su zvakem ir zvakutes uzdegam kiekviena ryta, su vaikais pasikalbam ar B.Ferero apsakymu paskaitom. Man kazkaip tas laukimas sventiskesnis atrodo.
Pastan ikeliau medziagos apie adventa, gal pasinaudosit ar interpretuosit savaip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2010 11 10, 22:21)
Ne viskas. Mes ir advento vainika turim su zvakem ir zvakutes uzdegam kiekviena ryta, su vaikais pasikalbam ar B.Ferero apsakymu paskaitom. Man kazkaip tas laukimas sventiskesnis atrodo.
Pastan ikeliau medziagos apie adventa, gal pasinaudosit ar interpretuosit savaip.  4u.gif

Aš kitaip mąstau, man visai nereikšmingas šis laikotarpis. Tik neapmėtykit akmenimis blush2.gif
Atsakyti
Nusiunčiau labai spalvingus kiekvieno metų mėnesio lapus, kuriuos užpildžius, papuošite klasę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kokia graži nauja mūsų tema wub.gif
Senokai buvau pas jus, tad truputį ne į temą: kažkuri ketvirtokė ieškojo Pa(si)tikrinamųjų darbų 4 kl., tad jei neradote dar, rašykite į až, galiu bandyti tik nuskenuoti tas temas, kurių reikia, nes kol kas neturiu programos kuri verstų į Wordo dokumentą ax.gif
Ninkute,turiu Džimbos apie sniegą, žiemą ir senius besmegenius jei dar reikia(vaikams labai patinka wub.gif )

Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2010 11 11, 00:03)
Sveikos 4u.gif

Man tai labai patinka šis laikotarpis, o ir vaikai jo labai laukia.
Kas rytą uždegam žvakę, kas savaitę - vis po vieną daugiau. Užgesinam šviesą. Vaikai klausosi mano sekamos kalėdinės pasakos arba įrašytos į kompaktinį diską. Būnam pasidarę adventinį kalendorių, susitariam kas kurią dieną vaišinsis skanumynu.
Iš patirties galiu pasakyti, kad vaikams labai patinka ir laukia nekantraudami. Ir ketvirtokams nenusibosta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 11, 15:07)

Mes irgi taip darome wub.gif kaip tik šiandien užsiminiau, tai akelės visų tik suspindo, maniškiai jau laukia wub.gif šiemet jau reiks pasukti galvą, kaip pasigaminti patiems advento kalendorių g.gif gimtadieniams darome kiekvienam tortą iš popierinių trikampėlių, tai vaikams labai patinka, svarstau, gal per darbelius pabandyti ir vainikėlius taip nupinti g.gif kažkur buvau radusi pavyzdėlį iš popieriaus trikampėlių kiekvienam vaikui namuose pasidėti ant stalo ax.gif Gal turi įrašytų kalėdinių pasakų? ar pati įrašinėji? g.gif
Atsakyti
sveikos,
retai uzsuku paplepeti, megaujuosi atostogom... blush2.gif
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 11 11, 16:35)
... Gal turi įrašytų kalėdinių pasakų? ar pati įrašinėji? g.gif

nusiusiu i pasta keleta pasaku, gal kas tiks 4u.gif
dar kazkuri klauset daineliu apie snaiges, turiu kazka, bet mokykloj palikus... gal rytoj nuvaziuosiu, jei ka rasiu, tai atsiusiu... 4u.gif
Atsakyti