Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2010 11 11, 16:01)
Ar tuos saldainius deda mokytoja?

mane irgi tas domina. O kas išima tą saladainį kas dien? ar kiekvienam vaikui būna po saldainį. Truputį nesusigaudau g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 11 11, 18:01)
Ar tuos saldainius deda mokytoja?

QUOTE(Mergelė @ 2010 11 11, 18:33)
mane irgi tas domina. O kas išima tą saladainį kas dien? ar kiekvienam vaikui būna po saldainį. Truputį nesusigaudau g.gif

Mintis tokia, kad už padarytus gerus darbus, vaikams pabaigoj savaitės į kojinę aš įdedu po saldainį. Vaikai atėję pirmadienį puola patikrinti ar gavo. Radę, džiaugiasi bigsmile.gif Ir taip kas savaitę. Vieni jį suvalgo tuoj pat, kiti pasilieka ir "taupo". Dažniausiai jų pavyzdžiu paseka ir kiti smile.gif
Mano ketvirtokai patys "pasigavo" šią mintį ir vieni kitiems paslapčiomis į tą kojinę dėjo saldainius smile.gif Ten pat dėjo ir sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 lapkričio 2010 - 17:07
Adventinių kalendorių radau knygoje "Žiemos švenčių rankdarbiai", kurią parsisiunčiau iš e.bibliotekos. Paieškokit, o jei nerasit, galėsiu ją vieną įkelti mirksiukas.gif . Ten paprasti ir gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 11, 15:48)
O gal turi pavyzdį tų trikampėlių vainikui? tortui?  ax.gif

Kalbu apie paprastus visų žinomus trikampėlius (šiuo principu http://simetrija.fil...gami-zuvis.jpg), tik mes iš jų sudėliojame draugams tortą (pvz.: nusiunčiau į paštą). Vainikėlio dabar pati ieškau tongue.gif
*Ačiū už pasakas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 11 lapkričio 2010 - 18:11
Gal kalbi apie tą knygą, kurioje yra pasitikrinamieji darbai lietuvių, matematika ir pasaulio pažinimas? g.gif
Taip apie ta pacia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2010 11 10, 20:20)
Sveikutes, nu visai neblogai sekasi man rasyt ta modifikuota, tik, kad uz ta mokini ir papildoma popierizma nieks nemoka, dirbam uz aciu blush2.gif . O jums reikia rasyt darbo grafikus? Va kaip mus atidave ministerijai, tai nuo siu metu reikia mums rasyt kaip mes panaudojam savo darbo valandas, kada valgom, kada dirbam, nu vienu zodziu ataskaita, kuri neatitinka realybes smile.gif

Mes jau kokius trečius metus tą grafiką rašom, pietų pertrauka privaloma, o vaikų tai nepaliksi, tik darbas pusvalandžiui prasitesia, kiek ginčijomės, vadovai reikalauja ir dažnai tikrina, ar pagal grafiką dirbam.O kompiuterio klasėje nei viena pradinukė neturime, sėdime klasėje, o paskui namie dirbame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 11 11, 16:57)
turiu "Pasaka apie Dievo vaikeli", bet pastu negaliu atsiust, netelpa net suzipuota ar suraruota... jei kuri norit, tai per skype bandyciau atsiust...

jei galima i kudree
Atsakyti
Ka darote su pirmokais per adventa?
Su vyresniais tai darydavau pasta. Kiek klaseje vaiku tiek pakabindavome spalvotu paciu padarytu ir puostu voku. Visi 1 diena sudeda slapcia i patikusius tuscius vokus sveikinimus.Ir taip iki atostogu kasdien ryte skaitome po viena sveikinima, jei vaiku maziau nei dienu, tai likusius parasau pati. Tik butinai paskutini padarydavau toki grazu, prasminga. Visi patenkinti laukia tos dienos kada jo skaitys. Tiesa, ir dar nusiperkam is parduotuves ta saldainiu kalendoriu ir tas kuris skaito, suvalgo. O skaityti galima pradeti pagal eile zurnale ar pagal sedejima.
Atsakyti
Mes tai darėm kalendorių iš vokelių. Kasdien išimame lapelį, kuriame parašyta, kokį gerą darbą turime padaryti - išplauti indus, pasakyti gerą žodį sutiktiems draugams ir t.t. į paštą įkeliu užduotis kiekvienai dienai. gal patiks.
Atsakyti
Labas vakaras, kolegės.

Esu pradinių klasių mokytoja. Stažas - 15 metų. Skaitau Jus seniai, šiandien nusprendžiau ir parašyti ax.gif Ar priimsite mane savo būrin?

Atsakyti
radau minciu kaip pasidaryti advento kalendoriu http://www.google.co...l...024&bih=578
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 11 11, 19:39)
Labas vakaras, kolegės.

Esu pradinių klasių mokytoja. Stažas - 15 metų. Skaitau Jus seniai, šiandien nusprendžiau ir parašyti  ax.gif Ar priimsite mane savo būrin?

Sveika 4u.gif
mano stažas jau beveik savaitė lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti