Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 11 11, 16:35)
Mes irgi taip darome  wub.gif kaip tik šiandien užsiminiau, tai akelės visų tik suspindo, maniškiai jau laukia  wub.gif  šiemet jau reiks pasukti galvą, kaip pasigaminti patiems advento kalendorių  g.gif gimtadieniams darome kiekvienam tortą iš popierinių trikampėlių, tai vaikams labai patinka, svarstau, gal per darbelius pabandyti ir vainikėlius taip nupinti g.gif kažkur buvau radusi pavyzdėlį iš popieriaus trikampėlių kiekvienam vaikui namuose pasidėti ant stalo  ax.gif Gal turi įrašytų kalėdinių pasakų? ar pati įrašinėji? g.gif

O gal turi pavyzdį tų trikampėlių vainikui? tortui? ax.gif

Esu įsirašius "Angelų pasakas" iš interneto. Šiaip tai dažniausiai pati skaitau. Vaikai atneša savo anksčiau gautas kalėdines knygas, tai po pasaką kas dieną skaitau, o jei ilgesnė, tai dalimis. Manau vaikai labiau susikaupia ir klauso, kai skaito mokytojas.
Dar aš leidžiu jiems kaip patogiau atsisėsti ir klausytis. Tai kitiems patinka šalia manęs ant kilimo ar kėdutės atsisėsti ir klausytis. Vis kitaip, ne kasdieniškai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 lapkričio 2010 - 14:49
turiu "Pasaka apie Dievo vaikeli", bet pastu negaliu atsiust, netelpa net suzipuota ar suraruota... jei kuri norit, tai per skype bandyciau atsiust...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 11 11, 16:57)
turiu "Pasaka apie Dievo vaikeli", bet pastu negaliu atsiust, netelpa net suzipuota ar suraruota... jei kuri norit, tai per skype bandyciau atsiust...

Bandyk per čia įkelti ir mums nuorodą atsiųsk į paštą. Aš taip darau kai netelpa mirksiukas.gif

http://www.2shared.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 lapkričio 2010 - 15:03
labai ilgai krauna... bet radau is kur parsisiunciau, i pasta nusiusiu nuoroda 4u.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 11 11, 17:18)
labai ilgai krauna... bet radau is kur parsisiunciau, i pasta nusiusiu nuoroda  4u.gif
smile.gif

Na taip. Jei turi nuorodą, tai tada gerai. Aš dabar kaip tik įkėlinėju pasakas, tai tikrai ilgai, bet kitaip nepatalpinsiu schmoll.gif
Atsakyti
Advento laikotarpiu dažnai klasėje klausome liaudies dainų ir melodijų. Dar galima jas naudoti, turint etnografinį, folklorinį būrelį arba klasės valandėlių teminėse popietėse. Jei kas susidomėjo,jgaliu atsiųsti nuorodą į paštą.
Atsakyti
Į paštą įkėliau "Gražiausias žiemos pasakas" ir "Angelų pasakas". Tiksliau, nuorodą atsisiuntimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 lapkričio 2010 - 15:51
QUOTE(domassss @ 2010 11 10, 19:18)
Mes dar užsisakom grupes. O kodėl vėl pradėjot vaidint? Čia tėvų prašymas, ar pačios taip nutarėt? Galvojom ir mes kažką vaidint, bet dar šiemet tėvai ,,leido" užsakyt grupę.  smile.gif
Papildyta:
Išsiunčiau į paštą pirmokams užduotėlę - Sudėtis iki 20
Papildyta:
dar įdėjau ploto, perimetro ir kampų radimo užduočių 3- 4 kl.

Pačios nutarėm, nes girdėjom, kad tėvai sako, kad mokytojos nenori dirbti, todėl užsakinėja grupes. tai šiemet paįvairinam, bet kažin ar vaikams bus smagiau...
Gaila, kad dar negaliu naudotis jūsų lobiais pašte, nes dar negavau slaptažodžio, kaip suprantu, todėl teks palaukti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 11, 15:07)
Man tai labai patinka šis laikotarpis, o ir vaikai jo labai laukia.
Kas rytą uždegam žvakę, kas savaitę - vis po vieną daugiau. Užgesinam šviesą. Vaikai klausosi mano sekamos kalėdinės pasakos arba įrašytos į kompaktinį diską. Būnam pasidarę adventinį kalendorių, susitariam kas kurią dieną vaišinsis skanumynu.
Iš patirties galiu pasakyti, kad vaikams labai patinka ir laukia nekantraudami. Ir ketvirtokams nenusibosta thumbup.gif

O kaip jūs tą kalendorių darote. Man atrodo, kad čia labai daug mokytojos darbo. O gal galima pasidalinti darbus vaikams, kad padarytų visi po truputį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 11 lapkričio 2010 - 15:49
Nusiunčiau , kad įdėtų į paštą įvairių darbelių-labai patiko ir gerai gavosi Kalėdų seneliai, ir dar visokių...gal panaudosit.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 11 11, 17:48)
O kaip jūs tą kalendorių darote. Man atrodo, kad čia labai daug mokytojos darbo. O gal galima pasidalinti darbus vaikams, kad padarytų visi po truputį?  g.gif

Tikrai ne schmoll.gif Visada darau tokį kalendorių, kurį padaro vaikai.
Vienais metais iš degtukų dėžučių darėm namelius, neužklijavom galų, kad į vidų galėtume įdėti saldainį. Kitą kartą iš tualetinio popieriaus tūtelės padarėme nykštukus, įdėjo saldainį ir užklijavo. Kai reikėjo išimti saldainį, gražiai apačią prapjovėm. Dar kitą kartą iš tų pačių tūtelių darėm saldainius didelius ir į vidų įdėjom po saldainį. Darę esam ir kibirėlius - tiksliau išlankstė iš popieriaus, sukabinom ant eglutės ir įdėjom po saldainį.

Esu darius ir taip, kai į klasę kiekvienas atsinešė po kalėdinę ar didelę megztą kojinę. Jas sukabinau klasėje. Jie per visą Advento laikotarpį rašė kokius gerus darbus padarė ir dėjo į kojinę. Aš kas savaitę įdėdavau po saldainį. Paskutinę dieną prieš Kalėdas dar išsidalinome pačių darytus kalėdinius sveikinimus. Vaikai šią kojinę pilną gėrybių parsinešė namo. Buvo labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 11, 16:59)
Tikrai ne schmoll.gif  Visada darau tokį kalendorių, kurį padaro vaikai.
Vienais metais iš degtukų dėžučių darėm namelius, neužklijavom galų, kad į vidų galėtume įdėti saldainį. Kitą kartą iš tualetinio popieriaus tūtelės padarėme nykštukus, įdėjo saldainį ir užklijavo. Kai reikėjo išimti saldainį, gražiai apačią prapjovėm. Dar kitą kartą iš tų pačių tūtelių darėm saldainius didelius ir į vidų įdėjom po saldainį. Darę esam ir kibirėlius - tiksliau išlankstė iš popieriaus, sukabinom ant eglutės ir įdėjom po saldainį.

Esu darius ir taip, kai į klasę kiekvienas atsinešė po kalėdinę ar didelę megztą kojinę. Jas sukabinau klasėje. Jie per visą Advento laikotarpį rašė kokius gerus darbus padarė ir dėjo į kojinę. Aš kas savaitę įdėdavau po saldainį. Paskutinę dieną prieš Kalėdas dar išsidalinome pačių darytus kalėdinius sveikinimus. Vaikai šią kojinę pilną gėrybių parsinešė namo. Buvo labai patenkinti thumbup.gif

Ar tuos saldainius deda mokytoja?
Atsakyti